Vertaal deze pagina naar:

DOORBRAAK CONDENSATIELEUGEN BIJ CHEMTRAILS, OFTEWEL VLIEGTUIGSTREPEN ONTMASKERD!

22-10-2022

Veel mensen ontwaakten reeds door de chemtrails, de witte vliegtuigstrepen in de lucht: Geo-Engineering!


Het team van de site geoengineeringwatch toont dankzij eigen onderzoek aan in hun laatste documentaire 'The Dimming' dat de vliegtuigstrepen die blijven hangen geen condensatie is, zoals de officiële versie luidt.


Hiermee geven ze niet alleen antwoorden op vele vragen, maar roepen ook kwesties op zoals wie is verantwoordelijk voor het op deze manier vervuilen en decimeren van al het leven op aarde. Wij bekeken alvast de bijna twee uur durende docu en vatten de belangrijkste zaken samen.

Chemtrails worden in het geheim ingezet om kunstmatig klimaatsystemen aan te passen met nano-materiaal (aerosols) om het zonlicht terug te kaatsen. Deze term wordt gebruikt om mensen die tegen geo-engineering zijn in diskrediet te brengen. Beter is het dus te spreken van geoengineering in plaats van chemtrailing.

Contrails is een vaak gebruikte afkorting voor condensation trails of gecondenseerde vliegtuigstrepen. Met deze term proberen regeringen en de klimaatwetenschappelijke wereld de mensheid gerust te stellen wanneer ze dagelijks getrakteerd worden op strepen die de blauwe lucht laten verbleken. 'Maak je geen zorgen er vloog hoogstens een vliegtuig voorbij waarvan de motoren de lucht lieten condenseren', klinkt het dan. 'En als het er wat meer zijn dan voeren ze wat experimenten uit met het dimmen van de zon.' 'Ach, waar maken jullie je toch druk om.'


Uitleg over Chemtrails (witte strepen in de lucht)


Hoe en wanneer ontwaakte U zelf?

Nu kwamen wij vandaag een interessant artikel tegen over chemtrails met veel uitleg. Misschien kunt U dit artikel eens doorzenden aan diegenen die nog niet zijn ontwaakt?

Misschien kunt U dat eens uitleggen in een samenvatting en dat naar ons toezenden?

Wanneer wij dat gaan publiceren zullen weer nieuwe mensen gaan ontwaken.

De Waarheid werkt als een kettingreactie, geef nooit op!


Artikel over vliegtuigstrepen ► https://www.dlmplus.nl/2022/10/21/doorbraak-condensatieleugen-bij-chemtrails-of-vliegtuigstrepen-ontmaskerd/Kijk eens naar deze afbeeldingen van chemtrails


Ga ook onderzoek doen,

net als wij vanaf 2001 (aanslag 9/11).