Vertaal deze pagina naar:

DE PEDOFIELEN GAAN VOOR DE BIJL, HET DUURT NIET LANG MEER BESTE MENSEN!

09-09-2022

Na al die jaren uitstel, doofpot en misleiding, gaan ze uiteindelijk toch voor de bijl, de Pedo's.


De pijn komt eraan beste mensen!


Het besef dat U jarenlang in leugens heeft geloofd en heeft gestemd op een minister president die lid was van een pedopartij is niet fijn!

Maar één ding wordt nu toch wel duidelijk:


Dat het justitionele apparaat dient ter bescherming van de afgeperste pedofielen en viezeriken, die het in de regering voor het zeggen hebben of die een hoofdpositie in de grotere politieke partijen hebben veroverd. Anders zaten zij niet op die plek!


Het internet gonst van de geruchten en verklaringen, onderbouwd met keiharde bewijzen en getuigen verklaringen bij de vleet. Overal op de wereld begint er aandacht te komen. Ja, ja, dat is de Cabal, oftwel de deep state, NAZI-NWO, ook wel illuminatie genoemd.


De grenzeloze pedofiele smeerlappen, die de groei van de cabal hebben versneld en hun macht hebben gevestigd. Mannen zoals Demmink, die hun macht als hoogste ambtenaar van justitie schandaleus hebben misbruikt en verkracht, die worden er genoemd. Maar hij is niet de enige. Een paar zwakkere broeders als hoofd van justitie in Breda en twee andere plaatsen hebben hetzelfde gedaan.

Welnu dat bevestigd mijn stelling schreef Martha Krul, je moet al afpersbaar zijn (pedofilie) wil je op zo'n positie terecht komen. Volgens getuigen op het internet, zit er in het gerechtsgebouw van den Haag ook aardig wat pedo's. Allemaal op belangrijke plaatsen, zodat zij pedo zaken kunnen stoppen of onderzoeken daarna. En dat is de afgelopen 50 jaar ook gebeurd. Er zijn maar weinig pedo's in pedoland, veroordeeld voor het gerecht. Wij kunnen Nederland ook wel pedoland noemen, omdat onze minister president zelf voorzitter is geweest van de enige pedo vereniging in de wereld.

Putin sprak eerder hierover in de onderstaande video. De vertaalde tekst in de leesbalk onder de video is een paar keer gechecked door Russisch sprekende mensen, deze tekst klopt wat er staat.Zaken over pedo's komen nu steeds meer naar buiten!


Pogingen om alles achter slot en grendel te behandelen, waarna spreekverboden opgelegd worden door justitie, gaat niet meer en wordt door de klokkenluiders niet meer geaccapteerd. De aanklagers krijgen in de gaten, dat die techniek van begraven in deze tijd niet meer thuis hoort en dat de tijd van de doofpot cultuur voorbij is.

In Frankrijk kwam reeds eerder uit, dat 330.000 kinderen door de clergie van de RK, van Frankrijk over een periode van 70 jaar misbruikt zijn. Daar zijn ook geen veroordelingen uitgesproken. Praktisch in alle landen is de doofpot cultuur toegepast, zelfs in het Vaticaan, waar nr. 2 en nr. 3 het gevang zijn ingegaan, door gelukkig buiten het Vaticaan gedane onderzoeken. 

Of nr. 1  ook daarbij betrokken is weet ik niet schreef Martha Krul, daarvoor zou je zijn verleden, waar het al bloederig wordt met Videla in Argentina, moeten onderzoeken. Misschien is dat al gedaan, maar heeft men dat vanwege het paus zijn dan zeker verhinderd. De paus zelf heeft onlangs verklaard dat 70 procent van de clergie in de RK over de hele wereld, homofilie en pedofilie bedrijft.

Wel, dat komt overeen met Frankrijk.


In de States hebben bisschoppen al meer dan 60 miljoen dollar betaald aan schade vergoedingen. En in Chili zijn er 70 bisschoppen uitgetreden uit de kerk zonder aan te geven waarom...?

Eerder werden er in Ohio (USA) 161 pedo's gearresteerd en opgepakt.


Het is allemaal zo logisch als wat. De afpersings- en onderdrukkingsmethoden van de Cabal is pedofiel georienteerd, door seks te hebben met kleine kinderen etc. Iets wat praktisch in alle landen door de bevolking ernstig wordt veroordeeld. Dus daardoor ook uitmate bruikbaar is om af te persen.

De Cabal, NWO kun je beter zeggen, maakt daar over de hele wereld gretig gebruik van. En zoals wij gezien hebben, zijn alle regeringen, op een paar na, direct accoord gegaan met het corona draaiboek, wat hen voorgelegd is en van hen geëist is geworden. Nou dat is dan vrij duidelijk hoe dat mogelijk is.

Kijk naar Nederland.


Namen als Balkenende, Hirsch Ballin, Piet Hein Donner, Demmink, Rutte, Wilders en anderen worden regelmatig genoemd. Ook het feit dat hier al leden van justitie genoemd worden zegt al genoeg.

Ook kun je veel ontdekken door de symbolieken die ze dragen in hun ringen, hangers , medallions, oorbellen en speldjes op de revers. Gelukkig kent Nederland vele klokkenluiders, die zich nu niet meer met een kluitje door justitie in het riet laten sturen.

Door: Martha Krul (Spiritualroseofsilence)

https://t.me/marthakrul

Tip: Lees en bekijk het onderstaande artikel voor Uw eigen inzicht en beeldvorming!

Bekijk de namen die in het onderstaande artikel staan opgesomd, U zult zich gaan verbazen!

Artikel ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/

Bekijk de onderstaande video's één voor één!


En neem dan even rust en laat de info even bezinken, voordat U weer verder gaat kijken.

Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces.

Velen gingen U reeds voor, de Waarheidsvinders en Klokkenluiders.