Vertaal deze pagina naar:

OVERLEVER LARS ROBEN SPREEKT OVER SATANISCH RITUEEL MISBRUIK EN OVER ZIJN VERKRACHTER GEERT WILDERS

26-11-2023
In beeld Lars Röben │ Foto: Trudi Verstegen
In beeld Lars Röben │ Foto: Trudi Verstegen

Ook Lars Röben, het zoveelste slachtoffer van satanisch ritueel misbruik, belandde in de psychiatrie, wat reeds jarenlang als vangnet dient voor slachtoffers van vrijmetselaars (satanisten).

OPENBARE AANKLACHT TEGEN GEERT WILDERS EN ALLE ANDERE DADERS VAN SEKSUEEL, SATANISCH EN SADISTISCH RITUEEL MISBRUIK

Openbare aanklacht tegen Geert Wilders en alle daders genoemd van seksueel, satanisch en sadistisch ritueel misbruik in Nederland en de hele wereld, die de jeugd en daarmee het leven van Lars Römer en vele andere babies, kinderen, minderjarigen en jong volwassenen hebben verwoest. 

Het Collectieve Bewustzijn dient het probleem op te lossen voor alle slachtoffers.

De Waarheid over deze SHIT kan, mag en moet nu massaal naar buiten toe, dus graag delen vanaf dit moment.

De tijd is er nu rijp voor... niet voor zwakke magen... Voor alle video's geldt: +18.

Dat er gerechtigheid mag komen voor ieder slachtoffer in onze wereld.

Lars Röben en vele andere slachtoffers hebben dringend ONZE HULP nodig om dit te stoppen!

Trudi Verstegen schreef eerder: "Ik zie graag, dat jullie om te beginnen je excuses aanbieden aan Lars Röben en alle andere kinderen, die jullie ziekelijk misbruikten". Volgens Trudi Verstegen spreekt Lars Röben de waarheid in de video's en is Geert Wilders zelf ook slachtoffer van seksueel misbruik. Binnen afzienbare tijd wordt er een enorme beerput geopend over Demmink, Rutte, Wilders, Grapperhaus, de fake royals en nog veel meer hoogwaardigheidsbekleders.

Video's: +18.

Iedereen die klakkeloos protocollen (opdrachten/orders) uitvoert, zonder daar zelf bij na te denken, is een wezenlijk gevaar voor de gehele mensheid!

STOP PER DIRECT SATANISCH RITUEEL MISBRUIK IN DE HELE WERELD!

De Waarheid over satanisch ritueel misbruik is jarenlang geheim gehouden. Er wordt nog amper over geschreven. Gelukkig komt er nu het een en ander naar buiten toe. Volgens onderzoekers zijn er reeds vele getuigenissen geweest over satanisch ritueel misbruik. Lars Röben vertelt in de bovenstaande video's helaas de waarheid. Door deelname aan satanische rituelen wordt hooggeplaatsten op topfuncties gechanteerd, zodoende kan de macht achter de schermen in stand worden gehouden door de werkelijke machthebbers.

GEERT WILDERS DOET HIER EEN BOEKJE OPEN OVER MARK RUTTE

De politieke gevangenen Micha Kat, Bart van Well en Hüseyin Baybaşin komen binnenkort vrij!

ONZE EERDERE ARTIKELEN