Vertaal deze pagina naar:

OMDAT MICHA KAT EEN GROTE ROL SPEELDE IN EEN NETWERK VAN WAARHEIDSVINDERS EIST JUSTITIE VIER JAAR TEGEN HEM!

28-03-2023

Het is nu aan de bevolking om hier iets mee te gaan doen!

Daders van seksueel misbruik en satanische rituelen lopen nog steeds vrij rond in Nederland!

Klokkenluiders, waarheidsvinders en slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen worden opgesloten in de gevangenis of belanden in de psychiatrie!

Doe zelf ook onderzoek!

De omgekochte media (tv, radio en grote kranten) spint een verhaal rondom Micha Kat, onwetende mensen zullen dat snel geloven, doe zelf ook onderzoek.

De tot Complotdenkers omgedoopte mensen door de omgekochte media zijn Waarheidsvinders (klokkenluiders). Weet en besef dat wanneer U onderzoek gaat doen.

De (r)overheid probeert op alle mogelijke manieren de macht te behouden door middel van leugens, het verdraaien van de waarheid en door het chanteren, omkopen en/of vermoorden (Pim Fortuyn) van functionarissen op topposities.


Rumble video kanaal ► https://rumble.com/user/MH20

Website Micha Kat ► https://revolutionaironline.com/

Ga ook onderzoek doen en informeer Uw familie en beste vrienden!

De omgekochte krant het AD (Algemeen Dagblad) schreef het volgende artikel over Micha Kat:

OM eist 4 jaar cel tegen complotdenker Micha Kat: 'Hierdoor moest Jaap van Dissel beveiligd worden'

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag vier jaar cel geëist tegen complotdenker Micha Kat (59). Hij stond terecht voor opruiing tot geweld tegen rechters, de gemeente Bodegraven, RIVM-baas Jaap van Dissel en het Algemeen Dagblad.

Amsterdammer Kat (59) stelde schreeuwend dat justitie bezig is met een 'wraakexpeditie' tegen hem. ,,Hoe kan het dat dit mij overkomt? Heel Nederland bedreigt iedereen.

Ook Willem Engel, maar die is met fluwelen handschoentjes aangepakt. Ik zit al negentien maanden in voorarrest." Coronacriticus Engel kreeg een maand voorwaardelijke celstraf voor opruiing.

Bron en artikel AD ► https://www.ad.nl/binnenland/om-eist-4-jaar-cel-tegen-complotdenker-micha-kat-hierdoor-moest-jaap-van-dissel-beveiligd-worden~ae47436a/