Vertaal deze pagina naar:

REMKES KOMT OP 5 OKTOBER 2022 MET BEVINDINGEN OVER DE ZOGENAAMDE STIKSTOFCRISIS

26-09-2022

Speciaal artikel voor de Boeren en het MKB, trap er niet in beste boeren en ondernemers, maak zelf goede keuzes!


De uitslag van het onderzoek zal zijn dat de Boer en het MKB tegelijkertijd gesloopt gaan worden!

De plannen zijn om van Nederland een metropol te gaan maken.

Het moet de hoofdstad gaan worden van heel de wereld.

Daarom moeten de boeren en het MKB verdwijnen!


De agenda die in Den Haag wordt gevolgd is de WEF agenda. Remkes werd daarom reeds naar voren geschoven. Ondetussen heeft het Vak K (Kabinet) zich ondertussen voorbereid op wat er komen gaat.

 Met opzet is het overleg met de Boeren en het MKB met behulp van LTO in slaap gesust. In dat soort organisaties hebben ze zelf hun pionnen geplaatst die voorheen zelf in de Kamer zaten net als bij de werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties bijvoorbeeld.

Maxim Verhagen, die nu aan het roer zit, is ook een achterbaks figuur volgens geluiden uit de samenleving.

Boeren en MKB-ers houd jullie enige hart maar alvast vast want wat Remkes jullie straks gaat vertellen daar zullen de tranen in je ogen van gaan schieten.


Want zij hebben een plan en dat willen ze gaan uitvoeren!


Jullie boeren hadden nooit moeten stoppen met jullie acties en jullie boeren hadden jullie poot stijf moeten houden. Jullie voorman heeft een grote zak met geld gekregen om te stoppen met jullie acties. Ja, jullie lezen het goed. Dat weten de meeste boeren waarschijnlijk niet. Met geld zijn veel mensen om te kopen. Wanneer ze een hoge prijs bieden verkopen jullie boeren straks ook jullie land. 

Zij hebben veel geld toto hun beschikkking, want hun bedrijven hebben megaveel winsten gemaakt in de corona tijd wat ook een nep pandemie was. Waar jullie ziek van werden was van de vaccinaties en van 5G-straling. Die masten die in het hele land zijn geplaatst. Veel mensen kregen daardoor longproblemen. Kleine ontstekinkjes in de longen, wat de inademing bemoeilijkte, ofwel longontsteking.

Wees gewaarschuwd Allen!


Wat nu?


Ondertussen hebben ze hun mannetjes klaar gedrild die jullie boeren, truckers en MKB-ers straks moeten gaan tegenhouden, omdat ze nu al weten dat jullie woest gaan worden met wat Remkes jullie straks aan advies zal gaan uitbrengen.

Het voorproefje hierin hebben jullie reeds met Prinsjesdag gezien, waarbij alles en iedereen klem werd gezet. Boeren, truckers, hoteleigenaars en MKB-ers werden reeds gewaarschuwd.

Het antwoord van de boeren was: We moeten afwachten, ondertussen zie je de vuile smeerlappen in Den Haag het land naar de filistijnen helpen. En nog steeds willen de Boeren en het MKB die plank niet voor hun kop weghalen.

de kop weg en daarom is er nu bijna een eind gekomen aan het zagen van de poten onder jullie stoelen Boer en MKB maar ook de Horeca in het algemeen, slagers Bakkers Drankwinels Tabakswinkels zullen eind januari volgen wat dan weer overgaat op frietaken de Mac,s Restaurants, let maar op de woorden van deze man die grof gebekt is komen uit!Dus grijp in zols ik in 2020 al zei en geef ze geen vinger breed want geef je die ene vinger dn grijpen ze je hele hand en dus jou boterham jou bedrijf jou inkomsten jou kinderen opvolgers jou integriteit en zelfstandigheid af en wat ben je dan nog? Niet meer dn een loophond van de stat toch of zie ik dat verkeerd. Triest heel Triest dit.

Johan Remkes
Johan Remkes

Remkes komt op 5 oktober

met bevindingen over stikstofcrisis

Johan Remkes komt op 5 oktober met zijn bevindingen, naar aanleiding van de gesprekken die hij heeft gevoerd over de aanpak van het stikstofprobleem. Dat laat een woordvoerder weten. Het oordeel van Remkes is belangrijk voor het kabinet, omdat het stikstofbeleid er voor een groot deel op wordt gebaseerd.

De oud-minister werd aangesteld als gespreksleider tussen het kabinet en verschillende organisaties, waaronder belangenbehartigers van boeren. Hij voerde de afgelopen weken diverse gesprekken op verschillende plekken in het land.

Aanvankelijk wilden veel boerenorganisaties niet aanschuiven omdat ze de voorgestelde beperkingen ongefundeerd vinden. In het regeerakkoord is afgesproken dat uitstoot van stikstof in 2030 met de helft teruggebracht moet zijn en dat kan veel boerenbedrijven de kop kosten. Uiteindelijk besloten de boeren toch deel te nemen aan de gesprekken.

Brief met perspectief ook later


Aanvankelijk was het de bedoeling dat Remkes in de tweede helft van september met zijn bevindingen zou komen, maar dat is dus nu uitgesteld tot 5 oktober.

Onlangs werd de kabinetsbrief met maatregelen om de boeren perspectief te bieden al uitgesteld, omdat het kabinet op Remkes wil wachten.

Bron ► https://nos.nl/artikel/2445593-remkes-komt-5-oktober-met-bevindingen-over-stikstofcrisis

Greenpeace-oprichter:


'Klimaatverandering is gebaseerd op leugens'