Vertaal deze pagina naar:

VEILIG BLOED VOOR IEDEREEN, IN NEDERLAND ZIJN ZE ER OOK AL MEE BEZIG!

21-11-2022

Waarom veilig bloed voor iedereen zo belangrijk is!

 

🆘 Frankenstein vrij bloed 🆘


Bloedtransfusies worden uitgevoerd met behulp van bloedconserven, die na de bloeddonatie een complex proces doorlopen waarin ze grotendeels worden ontdaan van vreemde voorwerpen. Het op deze manier verkregen bloed kon zonder aarzelen voor transfusies worden gebruikt.

Met de komst van de nieuwe mRNA-vaccinaties (zoals de huidige Covid-vaccinaties) hebben we hier volledig nieuwe uitdagingen, aangezien niet alleen de zogenaamde spike-eiwitten tot nu toe slechts in onbekende mate zijn geneutraliseerd. Volgens de huidige stand van de wetenschap kan een groot aantal niet-aangegeven niet-biologische toevoegingen in deze vaccinaties slechts gedeeltelijk worden geëlimineerd met behulp van bekende reinigingsmethoden. Donkerveldmicroscopie toont de aanwezigheid van deze deeltjes in het bloed, zelfs na minstens 6 maanden - sommige kunnen helemaal niet worden afgebroken.

Een groot aantal mensen heeft er bewust voor gekozen om zich niet te laten vaccineren tegen Sars-Cov-2 en zal ook de komende mRNA-gebaseerde vaccinaties - om welke reden dan ook - afwijzen.

‼️ Ze hebben ook bedenkingen bij het laten transfunderen van bloed van gevaccineerde mensen. Of het nu gaat om een ​​spoedgeval, een geplande operatie of omdat u om andere medische redenen regelmatig transfusies nodig heeft ‼️

Dit is waar de VEILIGE BLOEDdonatie als tussenpersoon in het spel komt. Ons doel is dat onze leden bloed kunnen krijgen van niet-gevaccineerde personen wanneer ze het nodig hebben, hetzij vers bloed of ingeblikt. In ruil daarvoor stellen ze zich beschikbaar als bloeddonor. Iedereen kan lid worden, gevaccineerd of niet - maar alleen degenen die niet gevaccineerd zijn kunnen doneren.

Het opzetten van de benodigde infrastructuur kost veel tijd en daar zijn we op volle toeren mee bezig. We zijn al vertegenwoordigd in 14 West-Europese landen, in de VS, Canada, Azië, Australië en verschillende Afrikaanse landen. Directe contacten voor de afzonderlijke landen vindt u onder over ons.

Zodra we voldoende medische partners hebben (om het bloed te gebruiken, in te zamelen en te verwerken), starten we de bemiddeling. Op deze website vindt u al een (anonieme) database van onze bloeddonoren en kunt u daar - als lid ook per regio - zoeken naar een geschikte donor. Er is ook een zoekoptie voor een medische partner met een lijst van alle klinieken die we hebben opgevraagd, ongeacht of ze ons hebben geantwoord of niet.

Houd er rekening mee dat ons hoofddoel niet het runnen van onze eigen bloedbank is - dit kan om juridische redenen nog niet, maar we zijn er nog mee bezig en zijn nu heel dichtbij - maar het plaatsen van bloeddonoren en -ontvangers, waar we in een kliniek (medische partner) die de keuze van de bloeddonor mogelijk maakt. Er is dus nog geen bloedbank met mRNA-vrij bloed, ook hier niet. En hoewel we het al aan honderden klinieken hebben gevraagd, weigeren ze allemaal - in ieder geval in Europa - nog steeds het mensenrecht toe te staan ​​hun bloed vrij te kiezen - of willen ze in ieder geval niet genoemd worden uit angst voor represailles. We beloven u echter dat we niet zullen opgeven voordat we een landelijk dekkend netwerk van dergelijke klinieken kunnen aanbieden. Het goede nieuws is dat het in grote delen van Afrika en het grootste deel van de Verenigde Staten nog steeds mogelijk is om je bloeddonor vrij te kiezen.
Voor meer informatie, schrijf je in op onze nieuwsbrief, stuur ons een e-mail en kijk regelmatig op deze pagina. Voordat u ons een vraag stelt, kunt u op onze FAQ-pagina kijken of uw vraag daar nog niet beantwoord is.


George Della Pietra is de oprichter van Safe blood.

Heb je vragen? Schrijf dan een e-mail naar de Nederlandse afdeling.

info@safeblood.nl


Volg Safeblood op Telegram:

Telegram 1: https://t.me/+Tkp05awJf_hhZjNk

Telegram 2: https://t.me/+Ubkn69qP0C4yZTk0


Algemene kanaal op Telegram ► https://t.me/SafeBlood

Bekijk ► https://safeblood.ch/nl/

Wat te doen als je weet dat je wellicht straks bloed nodig hebt?


Het eerste wat je kan bespreken met je behandelende arts is, autologe bloedtransfusie.

In sommige gevallen kom je in aanmerking voor een autologe transfusie. Een autologe transfusie is een bloedtransfusie met je eigen bloed. Dit houdt in dat je een maand voordat je geopereerd wordt, een of twee keer een halve liter bloed laat afnemen bij de bloedbank. Het bloed wordt dan tijdens de operatie of kort daarna weer aan je teruggegeven. Soms heb je tijdens je operatie toch nog "vulling" nodig, omdat je te veel bloed verliest. (Lees mogelijkheid twee).


De tweede mogelijkheid:


Plasmavervangingsmiddelen (zoutoplossing)


Bv: Dextran, Haemaccel & Ringers, lactaat oplossing Hetastarch (HES)...

Er mogen wel ijzerpreparaten toegediend worden om meer rode bloedcellen te vormen!

(synthetische, recombinatie EPO)

Bij operaties met weinig bloedverlies, is het soms mogelijk om vlak voor de operatie één liter bloed af te geven. Het tekort aan bloed wordt dan opgevuld door een zoutoplossing. Je eigen bloed krijg je na je operatie weer terug, als je normaal een bloedtransfusie nodig gehad zou hebben.

Bij operaties met erg veel bloedverlies is het mogelijk het vrijgekomen bloed meteen weer terug te krijgen. Bij deze techniek wordt het vrijgekomen bloed opgezogen met een speciaal apparaat, waarna je het direct weer terugkrijgt.