Vertaal deze pagina naar:

WAAROM VLUCHT MH17 EEN DOOFPOT IS GEWORDEN!?

12-06-2021

Cor Pan schreef: "Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d'r uit"
Deze video komt met een waarschuwing. Veel lichamen te zien bij de crash, dus kijkers U bent gewaarschuwd!


We moeten ons als hele mensheid verenigen om antwoorden te krijgen op de verdwenen mensen van de MH17 en MH370 en anderen over de hele wereld. Onderzoek ook wat de Rothschilds en satanische elites werkelijk doen met de nietsvermoedende bevolking!

Video ► https://www.bitchute.com/video/Hr4Z93piCe1p/Mogelijk scenario MH17

Op 15 mei 2021 schreef LM een mogelijk scenario over de MH17, wat er werkelijk gebeurt kan zijn.

Da's een heel lang verhaal met veel betrokkenen waaronder Israël, de VS (CIA/Obama/Biden), Oekraïne zelf uiteraard, NL (Rutte/Opstelten) en mogelijk anderen.

De MH370 werd door de piloten naar Diego Garcia gevlogen (getuige de vluchtsimulator bij de captain thuis waarmee hij verschillende keren landingen had geoefend op Diego Garcia).

Een plek waar hij normaliter nooit van zijn leven mocht landen. Getuigen hebben de MH370 vlakbij DG laag over zien vliegen.

De passagiers, waaronder de 4 patenthouders van de dure microchip, werden vermoord en later in de MH17 geladen. Waarschijnlijk ook op DG. De MRC werd ingezet om de MH17 passagiers als zijnde de MH17/MRD vanaf Schiphol op te halen en waarschijnlijk eveneens naar DG te brengen.

De MH17, volgeladen met MH370 lijken, werd op afstand (als een drone) naar Oekraïne gevlogen en neergehaald door een SU-25 of MIG van Oekraïne.

Bron ► https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17


De MH17 doofpot

Rutte en medeplichtigen hopen dat de MH17 doofpot vergeten gaat worden en dat de onderste steen nooit boven gaat komen. Ze weten dat ze hangen wanneer de onderste steen ooit boven gaat komen...

Waarom maakte Ivo Opstelten het Vrijmetselaarsteken tijdens de speech van Rutte over de MH17?


De opname hieronder is een printscreen van een moment van de video hieronder, waarin Ivo Opstelten tot 2x toe het handgebaar maakt van Vrijmetselaars.


Bekijk hieronder de video van de speech over de MH17


Let op het moment dat Ivo Opstelten het handgebaar maakt (2x) in de video, het Vrijmetselaarsteken. Met andere woorden, wij weten meer, dit is niet de Waarheid die we nu vertellen.

Bekijk onderstaande foto eens van een moment uit de video die hieronder is te zien?

Kijk naar de achtergrond van de video opname (is 9/11 achtergrond).De aanslag op vlucht MH17 wordt ook wel gezien als de Europese 9/11


Op deze site ► https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17 is het onderstaande te lezen:

Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen deze aanslagen!

Zo is 9/11 de aanslag op de Twin Towers en de MH17 de aanslag met de Twin Planes, wanneer je het verband begrijpt tussen de MH17 en de MH370.

Deze Twin Towers verwijzen naar de twee pilaren die we ook terugzien in de symboliek van de Vrijmetselarij. Deze tweelingpilaren zijn terug te voeren tot Salomon's tempel en zelfs naar het oude Egypte en Sumer.

Ook het cijfer 11 verwijst naar deze tweelingpilaren en andere occulte betekenissen.

Dat is waarom we het cijfer 11 ook vaak terugzien bij valse vlag-aanslagen.Joep Lange (inzittende MH17)

Joep Lange (inzittende MH17) was een HIV/AIDS wetenschapper die zou onthullen in Australië dat er een vaccin voor was, maar nog belangrijker, dat het HIV virus een bio-wapen was. Gemaakt in een lab. (Waarschijnlijk de-populatie). En dat sluit aan op wat je in deze video ziet.

Inzittendenlijst ► https://www.freedom-for-all.com/_files/200002857-f078ff0792/mh17-pax-and-crew-manifest-200714-5681-5701(2).pdfWees een eye-opener voor Uw omgeving!


Zodat de Waarheid zal zegevieren!