Vertaal deze pagina naar:

WAAROM WERD ELS BORST VERMOORD?

27-06-2021

Omdat Els Borst de klokken wilde gaan luiden over het pedonetwerk? Het zou zomaar kunnen!


Wij (de redactie van de De Nieuwe Media Waarheidskrant) zijn daar wel van overtuigd, dat Els Borst werd vermoord in opdracht van het pedonetwerk, omdat Els Borst teveel wist over het pedonetwerk in Nederland.
Onze redactie ontving het volgende mail bericht:

Een Wakker iemand (wij houden de naam anoniem) stuurde Thierry Baudet een mail met daarin de volgende info:


(Opmerking van de redactie: We hebben her en der verbeteringen in de tekst aangebracht voor de leesbaarheid en opmerkingen geplaatst om het één en ander toe te lichten)


Hallo,

Alexander Pechtold mag ook op de arrestatielijst!


Ik herinner mij nog, dat zij (Els Borst) in haar auto in haar eigen garage gestikt gevonden is. En dat zij een jongeman in haar straat de schuld hebben gegeven.


IK WEET NIET OF U VAN DEZE ZAAK OP DE HOOGTE BENT?

Joost Knevel heeft satanische gruwelijke ervaringen vanaf 2 jaar en met 4 jaar moest hij naar de gruwelijke moorden op zijn klasgenootjes Sandra en Mariska kijken, omdat zij thuis iets over het misbruik met hun hadden verteld. De kleuterjuf werkte er aan mee en de moorden werden in de school en in het huis er naast gepleegd door Jaap van Dissel en Frans Bastiaanse.

Joost Knevel is geëxploiteerd in de tunnels!


Joost Kneve; is door Bastiaanse in een psychiatrische kliniek gezet met mind controle en Mk Ultra om zijn geheugen te wissen. Er was ook een aanslag op zijn leven gepleegd toen hij volwassen was en een bedrijf runde. Joost Knevel is erna meteen naar Spanje gevlucht.

Daar kreeg hij zijn geheugen terug en ging zijn vrienden uit Bodegraven bellen, waar hij toen woonde. Die zijn erna allemaal vermoord en ook een vader die te veel wist.

Joost Knevel heeft heel zijn verhaal aan Wouter Raatgever verteld, wat is opgeslagen is. Tot 5x toe heeft Joost Knevel geprobeerd bij de politie aangifte te doen, niemand nam dit aan.

Toen hebben zij uiteindelijk het Red Pill Journal opgestart om hen te exposen met Joost Knevel die zijn verhaal vertelt met ondersteuning van Micha Kat en Wouter Raatgever.

Omdat Wouter Raatgever de enige is die in Nederland woont, is hij als een grote gevaarlijke man op een brute wijze met een arrestatieteam gearresteerd en is zijn computer in beslag genomen. Wouter Raatgever zijn bankrekening werd geblokkeerd en er werd vervolgens in het kort geding (spoedprocedure) 9 maanden cel geëist en een bedrag van EUR 10.000,00.

Uitleg procedure kort geding ► https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Civiel-recht/Kantonrechter/Procedures/paginas/kort-geding.aspx

Joost Knevel en Micha Kat zijn in het kort geding ook veroordeeld en moeten enorm veel geld betalen. De aangifte van Joost Knevel werd niet gelezen en werd bij voorbaat al afgewezen. Joost Knevel kreeg de kans niet zijn verhaal te doen. Wat bleek, die rechter (Hoekstra) was ook al rechter in de zaak Demmink.


Van de redactie: Het is daarom ook erg belangrijk voor ons (onderzoeksjournalisten, waarheidsvinders en klokkenluiders) om te onderzoeken in hoeverre rechter Hoekstra wel of niet partijdig is, dus de pedonetwerken beschermd!

Voor ons is het al duidelijk, deze Hoekstra is partijdig en beschermd de pedonetwerken!


Joris Demmink (voormalig secretaris-generaal hoogste ambtenaar van Veiligheid en Justitie 2002-2012) wordt al jaren beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen en is hiervoor tot heden altijd vrijgesproken door niet onpartijdige rechters die het pedofiele netwerk beschermen in Nederland!

Micha Kat wraakte haar voor ambstmisbruik, zij liep weg en kwam 5 minuten later terug, de wraking werd afgewezen.

DIT IS VOLGENS MIJ EEN FAKE PROCES OM HET GELD IN HUN EIGEN ZAKKEN TE KRIJGEN EN OM HUN DE MOND TE SNOEREN!


OMDAT DE PEDO MOORDENAAR JAAP VAN DISSEL NIET GEEXPOSED WIL WORDEN MET ZIJN HELE PEDOGROEP DIE DAAR ACHTER ZIT


NIET ALLEEN IS HIER EEN PEDO REGERING, MAAR OOK AL JAREN EEN PEDO JUSTITIE, DIE ILLEGAAL ZAKEN DOET


DIE RECHTERS KOMEN TELKENS MET EEN NIEUWE ZAAK METEEN ERNA, ZODAT ER GEEN ADVOCAAT GEVONDEN KAN WORDEN, DAT SPREEKT OOK BOEKDELEN OVER ILLEGALE ZAKEN.

OPMERKING EN VRAAG:


Deze drie mannen, Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat hebben dringend hulp nodig om Justitie te laten arresteren!


Heeft U contacten, die contact hebben met Generaal Flinn, Donald Trump, John F. Kennedy (Jr.), of diegenen bij het Pentagon waar deze criminele regering nu onder valt of iemand anders, die hen kunnen bevrijden van deze satanische justitie?


Van de reactie: Binnenkort krijgen we wellicht al snel hulp middels de ontwikkelingen van NESARA / GESARA

God bless!Micha Kat (onderzoeksjournalist)

https://revolutionaironline.com/deze-2-recente-gebeurtenissen-moeten-bij-iedereen-alle-alarmbellen-subiet-doen-rinkelen/

Dit is de website (zie link hierboven) van journalist Micha Kat (uit Belfast Noord-Ierland), die toen hij Joris Demmink expooste, het land uit moest vluchten. Beluister de video, dit is erg belangrijk.

Indien U Joost Knevel wilt berichten kunt U dat eventueel doen middels zijn e-mailadres, dit is op het internet te vinden. 


IK HOOP STELLIG DAT ALLE VERANTWOORDELIJKEN VAN DE GROTE CORONA COVID ZWENDEL, VACCINATIE WAT DODELIJKE INJECTIES ZIJN PIJLSNEL GEARRESTEERD WORDEN!


WANT HET MOORDEN GAAT IN RAP TEMPO DOOR. ZE WILLEN ZELFS DE MENSEN IN ZIEKENHUIZEN DRIE VACCINATIES, DRIE DODELIJKE GIF INJECTIES TEGELIJK GEVEN EN OOK KINDEREN VANAF BABYLEEFTIJD.


DAVID ROCKEFELLER IS DE HOOFD FIGUUR VAN DE OCTAGON-GROEP IN ZWITSERLAND


FAUCI HEEFT HET LAB IN WUHAN GEFINANCIERD

NAZI RAT FAUCI


DE EUROPESE UNIE IS HET HOOFD KWARTIER VAN DE NAZI'S


Ik hoop dat u kan helpen of raad heeft.

Een lieve LICHTGROET van een Wakker iemand.


Micha Kat publiceerde op 27 juni 2021:


Opnieuw bewezen dat Osterhaus en Koopmans world players zijn in de Covid-scam en grade 1 mass murderers. Retweete Koopmans niet ook het NOS-bericht over de 9 maanden cel voor #freewouter?

Koopmans ook in groep intimi Fauci!


https://revolutionaironline.com/opnieuw-bewezen-nederland-speelt-hoofdrol-in-covid-massamoord-op-wereldbevolking/


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een mooie of goede boodschap!