Vertaal deze pagina naar:

WEES WIJS, STEM NIET !!

Bewaar je stempas voor later, zodat je bewijzen kunt dat je NIET hebt gestemd op een ziek en corrupt systeem!

En lees vooral deze BELANGRIJKE info ► https://hogeraadvandekinderen.nl/bewaring_stempas_2021


GEBOORTE TRUST NALATENSCHAP

Dit moment van zorgvuldige bewaring individuele stempas TK2021 is gezien de ernstige bestuursrechtelijke corona crisis, het énige moment dat je de afwikkeling van jouw individuele geboorte trust nalatenschap daadwerkelijk individueel kunt activeren. Naar verwachting is de activatie na de verkiezingen uitsluitend nog via het lidmaatschap van een rechtspersoon mogelijk.

FORUM VOOR DEMOCRATIE

Het FVD (Forum voor Democratie) zal zeer waarschijnlijk als een rattenvanger voor Hamelen werken...

We zullen het straks gaan zien en beleven!

Onderzoekers voorspellen dat D66 gaat regeren met Kaag als Minister President. Kaag zal de criminele organisatie gaan leiden wat De Staat der Nederlanden heet, ondersteund door de zwarte maffia (zwarte togadragers; rechters en advocaten).De eed (belofte) voor een advocaat luidt:

"Ik zweer (beloof) getrouwheid aan de Koning, gehoorzaamheid aan de Grondwet, eerbied voor de rechterlijke autoriteiten, en dat ik geen zaak zal aanraden of verdedigen, die ik in gemoede niet gelove rechtvaardig te zijn."


Wetende dat we ook nog eens met een nep Koningshuis te maken hebben...Let Allen goed op de STEM FRAUDE die zeer waarschijnlijk gepleegd gaat worden in Nederland !!!!!


Dit gebeurde overigens ook reeds in 2017...

Onderzoekers vergeten dat niet...
Nog meer redenen om NIET te gaan stemmen!Deze personen zorgden voor heel veel pijn en ellende!


Merk van het Beest: 666