Vertaal deze pagina naar:

DE NIEUWE PEDOFIELEN VLAG MET 6 KLEUREN EN HET ILLUMINATIE TEKEN VAN DE PIRAMIDE DRIEHOEK!

03-05-2023

Kijk eens goed naar deze 6 kleuren regenboog vlag, welke kleur ontbreekt en waarom? Wat valt U nog meer op aan deze vlag qua kleuren, indeling en figuren?


De 7 officiële kleuren van de regenboog.


Al jaren wordt geprobeerd om seksverkeer van volwassenen met kinderen te gedogen in Nederland!

Het pedo handboek waarin wordt beschreven hoe sporen uitgewist kunnen worden na seks van volwassenen met kinderen wordt wel toegestaan in Nederland en het uitgeven van het boek van Joost Knevel (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik) met de titel "De Rode" over zijn herinneringen met Jaap van Dissel (ex directeur RIVM) als dader is verboden in Nederland.

Wij leven in een omgekeerde wereld in Nederland, wat ook wel Pedoland wordt genoemd!

Het wordt tijd dat Rolodex onderzoek 2 wordt opgestart door de bevolking!

Rolodex was de schuilnaam van een justitieel onderzoek naar een crimineel netwerk van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Daarbij kwamen onverwacht de namen van topambtenaren in beeld. Tot dat moment registreerde de politie alleen telefoonnummers, om duidelijk te krijgen wie met wie contact had. Toen het Openbaar Ministerie (OM) toestemming gaf om ook de gesprekken af te tappen, werden de contacten van de ene op de andere dag verbroken.

Informatie Rolodex onderzoek ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/


Nieuwe pedo regenboogvlag bestaande uit 6 kleuren en piramide (illuminati logo)

Extreem linkse activisten hebben volgens Dissident (zie bron) een nieuwe vlag geïntroduceerd om de normalisering van pedofilie te bevorderen, terwijl ze blijven aandringen op "burgerrechten voor pedofielen".

Volgens de pro-pedofielenbeweging is 25 april "Alice Day", een speciale dag voor pedofielen om hun "door God gegeven seksualiteit" te vieren. De verwijzing is naar Lewis Carroll, de schrijver van Alice in Wonderland, die naar verluidt zelf pedofiel was, aldus Baxter Dmitry.

Bron ► https://dissident.one/2023/04/30/internationale-pedofielen-dag-activisten-onthullen-nieuwe-vlag-en-eisen-burgerrechten/


Oproep aan alle brave en bange burgers in Nederland:

Kom uit Uw luie stoel, ga in Uw eigen kracht staan en ga ook onderzoek doen!

Ga de onderstaande website eens bestuderen en deel deze informatie!

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/