Vertaal deze pagina naar:

ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

De Nieuwe Media brengt het èchte en ware nieuws in Nederland, België en in de rest van de wereld.

Onze artikelen hebben betrekking op de transitie (overgang) van de Oude Wereld naar De Nieuwe Wereld. Het doel van onze digitale Waarheidskrant is onze lezers bewust maken van hun aardse leven en het contact met onze bron.

Wij zijn zelf onze eigen redders en creators van ons aardse bestaan.

De politiek wordt gebruikt om de schaapjes rustig te houden.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

Alle 150 + 75 leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal zijn verantwoordelijk voor de moord op Pim Fortuyn, Julius Vischjager, Pamela Hemelrijk, Annelies en Jos van Rooij en ontelbare andere mensen, omdat zij geen uitvoering hebben gegeven aan de met 148 stemmen voor en 2 stemmen tegen aangenomen motie van GroenLinks Tweede Kamerlid...

BREAKING NEWS!

03-05-2024

Alle ministers in kabinet-Balkenende IV (CDA, PvdA, CU) hebben toegestaan dat het verboden kwikhoudende bestrijdingsmiddel 'Thiomersal' in het Mexicaanse griepvaccin is gebruikt.

Hangt de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 nauw samen met deze door Ad en Annelies van Rooij gedane aangifte d.d. 10 april 2002 bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State?