WAARHEIDSKRANT

Jaargang 1 - Editie 3/2021De Waarheidskrant (Jaargang 1, Editie 3/2021) wordt reeds geschreven vanaf 24-02-2021 en dient verder nog gevuld te gaan worden met kopij (artikelen).

Uiteraard zullen wij zelf de Waarheidskrant vullen met artikelen, echter de inhoud kan mede aangeleverd worden door lezers en volgers van dit platform.

Heeft U interessante of belangrijke info of artikelen?

Met de onderstaande button kunt U lezen hoe U de kopij bij ons aan kunt leveren.Zolang de Waarheidskrant editie 3/2021 nog niet is uitgegeven, zijn de artikelen wel en uitsluitend toegankelijk voor diegenen die reeds lid zijn geworden van dit platform.

Alle private-pagina's in de Waarheidskrant zijn volledig te zien voor de leden van De Nieuwe Media, of anders tegen een kleine vergoeding wanneer U nog geen lid bent.

Donateur kunt U worden door eerst een bedrag te doneren.

Lid kunt U ook automatisch worden door eerst 1 product te bestellen uit onze webshop.

Klik HIER voor onze webshop.

U kunt daar onder andere T-shirts, mokken en tassen bestellen met een mooie en goede boodschap, zodat de wereld verder gaat ontwaken, want dat is keihard nodig!

Stuur ons dan vervolgens een e-mail wanneer U aangeeft een product te hebben besteld uit onze webshop*.

We zullen U dan vervolgens een registratieformulier toezenden en/of uw login goedkeuren wanneer we Uw bestelling kunnen verifiëren met Uw naam of e-mailadres.

*) U kunt ook tijdens het registratieproces aangeven dat U een product heeft besteld.

Wilt U niets bestellen, maar wel lid worden?

Stuur ons dan een e-mail hoe U toch een login kunt verkrijgen.

Heeft U momenteel geen of te weinig financiële middelen om iets te bestellen of om lid te worden tegen een kleine vergoeding? Dan krijgt U van ons een GRATIS login.

PS. Geef dit dan wel even aan in uw e-mail bericht.

Dank U wel.


De afgebeelde artikelen hieronder zijn te bestellen in onze webshop.

Klik HIER voor de webshop!HOE DE BEVOLKING KEIHARD WERD VOORGELOGEN OVER COVID-19 EN DODELIJKE VACCINATIES!Word Wakker Allen!


Informeer Uw familie en bekenden!


Dat zij zich NIET laten vaccineren!Hier zal ons eerste artikel over gaan van jaargang 1, editie 3/2021 van de Waarheidskrant.

Hugo de Jonge is echt levensgevaarlijk voor al Uw dierbaren die nu op de nominatie staan om een spuit te halen. Lees dit artikel ► https://niburu.co/binnenland/16037-hugo-de-jonge-valt-compleet-door-de-mand

Het is te hopen dat de boodschap hieronder snel kan verdwijnen en de oorlogsmisdadigers en handlangers snel opgepakt gaan worden en voor het Tribunaal van Gerechtigheid voorgeleid kunnen worden. En het allerbelangrijkste dat WO-3 en de genocide van de wereldbevolking zo snel mogelijk gestopt gaat worden.Overige artikelen:


• The Great Awakening


• Einde 3e wereldoorlog, wanneer?

• Wat kunnen we verwachten in het jaar 2022?WAARSCHUWING !!

LAAT DIT BERICHT IEDEREEN LEZEN EN DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK !!