WAARHEIDSKRANT

Jaargang 1 - Editie 3/2021


(Momenteel alleen voor leden te lezen, lees hieronder hoe U lid kunt worden.)


Wij brengen het echte nieuws!

Wat de grote kranten voor U verzwijgen!


Waarheidskrant editie 3/2021


Waarheidskrant (Jaargang 1, Editie 3/2021) wordt reeds geschreven vanaf 24-02-2021 en dient verder nog gevuld te gaan worden met kopij (artikelen). Uiteraard zullen wij zelf de Waarheidskrant vullen met artikelen, echter de inhoud kan mede aangeleverd worden door lezers en volgers van dit platform.

Heeft U interessante of belangrijke info of artikelen?

Met de onderstaande button kunt U lezen hoe U de kopij bij ons aan kunt leveren.Zolang de Waarheidskrant editie 3/2021 door De Nieuwe Media nog niet is uitgegeven is deze Waarheidskrant uitsluitend toegankelijk voor diegenen die reeds lid zijn geworden van dit platform of binnenkort lid worden.

Alle private-pagina's in de Waarheidskrant zijn volledig te zien voor de leden van De Nieuwe Media, of anders tegen een kleine vergoeding wanneer U nog geen lid bent.

Donateur kunt U worden door een bedrag van 10 euro te doneren. Lid kunt U ook automatisch worden door eerst 1 product te bestellen uit onze webshop. Klik HIER voor onze webshop. U kunt daar onder andere T-shirts, mokken en tassen bestellen met een mooie en goede boodschap, zodat de wereld verder gaat ontwaken, want dat is keihard nodig!

Stuur ons dan vervolgens een e-mail wanneer U aangeeft een product te hebben besteld uit onze webshop*. We zullen U dan vervolgens een registratieformulier toezenden en/of uw login goedkeuren wanneer we Uw bestelling kunnen verifiëren met Uw naam of e-mailadres.

*) U kunt ook tijdens het registratieproces aangeven dat U een product heeft besteld.

Wilt U niets bestellen, maar wel lid worden? 

Stuur ons dan een e-mail hoe U toch een login kunt verkrijgen. Heeft U momenteel geen of te weinig financiële middelen om iets te bestellen of om lid te worden tegen een kleine vergoeding? Dan krijgt U van ons een GRATIS login. Geef dit dan wel even aan in uw e-mail bericht.

https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide
https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide


HOE DE BEVOLKING KEIHARD WERD VOORGELOGEN OVER COVID-19 EN DODELIJKE VACCINATIES!Informeer Uw familie en bekenden:


Dat zij zich NIET laten vaccineren / injecteren!Hier zal ons eerste artikel over gaan van jaargang 1, editie 3/2021 van de Waarheidskrant.

Hugo de Jonge, het RIVM, de WHO en het World Economic Forum zijn levensgevaarlijk voor al Uw Dierbaren die nu op het punt staan om een injectie te gaan halen. Lees het onderstaande artikel:


https://niburu.co/binnenland/16037-hugo-de-jonge-valt-compleet-door-de-mand

Het is te hopen dat de boodschap hieronder snel kan verdwijnen en de oorlogsmisdadigers en handlangers snel opgepakt gaan worden en voor het Neurenberg Tribunaal 2 van Gerechtigheid voorgeleid kunnen worden. En het allerbelangrijkste dat de genocide van de wereldbevolking zo snel mogelijk gestopt gaat worden.Overige artikelen:


• The Great Awakening

• Einde Genocide op de wereldoorlog

• Wat kunnen we verwachten in het jaar 2022?


WAARSCHUWING !!

LAAT HET ONDERSTAANDE BERICHT IEDEREEN LEZEN !!

EN DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK !!