Vertaal deze pagina naar:

Wij brengen het èchte en ware nieuws!

Wat de grote omgekochte kranten voor U verdraaien en/of verzwijgen.

Onze actuele nieuwsberichten: https://www.de-nieuwe-media.nl/actueel-nieuws/

Deel deze link met Uw familie en vrienden, zodat ook zij gaan ontwaken.


Wat is er werkelijk aan de hand in onze wereld?

De staatsmedia zouden de burger moeten informeren, maar informatie is gelijkgeschakeld met propaganda. Veel Nederlanders zijn angstig. gehoorzamen aan het 'gezag' (of een baas), volgen braaf orders op waarvoor ze minimaal betaald worden en volgen klakkeloos de mening, het narratief van de meerderheid, zonder zelf na te de denken, door middel van kuddegedrag wat in de loop der jaren is ontwikkeld. Het kuddegedrag wordt veroorzaakt door de jarenlange indoctrinatie en hersenspoeling door het onderwijs, staat, religie, het bedrijfsleven en de omgekochte media (tv, radio en de grote kranten). Het kuddegedrag vertoonde zich ook onder de bevolking met de gevaarlijke COVID-19 injecties. Veel onwetende en domme mensen namen deze COVID-19 injecties en zijn nu ziek, gehandicapt of zelfs dood (R.I.P.).

Ieder Mens is Soeverein, wij zijn Goddelijke wezens van vlees en bloed ❤️

Jij mag zelf je eigen keuzes maken. Heb een open mind en sta open voor Waarheid zoals die werkelijk is. Ga de wereld ontdekken en ga ook onderzoek doen. Bevrijd jezelf van negatieve entiteiten (archonten/demonen) en bevrijd jezelf uit het slavenbestaan wat je al jarenlang leidt of is opgedrongen door het onderwijs, de staat, religie of je werk. Zo zijn er nog tientallen oorzaken op te noemen die ertoe geleid kunnen hebben wie jij nu bent geworden.

Meer info over archonten/negatieve entiteiten/demonen, klik HIER en HIER).

Wie ben jij nu? Waar sta jij nu? 

Welke opleidingen heb jij gedaan tot nu toe? Welke baantjes heb jij tot heden gedaan? Wie of wat wil jij nu echt gaan worden? Wat zou jij het liefste gaan doen in jouw aardse leven? Heb jij daar ooit weleens over nagedacht? Doe het nu, de tijd is er nu rijp voor. Word ook lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.

ONZE NIEUWSARTIKELEN

De DEMMINK-DODENLIJST is ontstaan omdat er tot heden geen Persvrijheid was in Nederland.

OFFICIER VAN JUSTITIE MR. R.R. JOESOEF DJAMIL DIE DE MASSALE VERGIFTIGING VANUIT DE NEDERLANDSE HOUT IMPREGNEER BEDRIJVEN JARENLANG AFDEKTE MOET ALSNOG LEVENSLANG DE GEVANGENIS IN; MICHA KAT (ONDERZOEKSJOURNALIST) KOMT VRIJ, PIETER VAN VOLLENHOVEN, DE VADER VAN DE KEIZER VAN HET HERSTELDE HEILIGE ROOMSE RIJK MAURITS VAN LIPPE-BIESTERFELD VAN...

PROJECT ODIN

29-11-2023

Project Odin: Gesara Military, de Quantum Starlink-revolutie, geheime militaire tribunalen, Q Drops en de val van de cabal.