Vertaal deze pagina naar:

WE HEBBEN HET MENSELIJKE RAS TE ZUIVEREN VAN PSYCHOPATEN, KINDERVERKRACHTERS, MENSENHANDELAREN EN SCHENDERS VAN MENSENRECHTEN!

08-02-2023


De eugenetica of rasverbetering is het streven en onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van een populatie, vaak de menselijke bevolking.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica


Hoe het waarschijnlijk allemaal begon, de pijn en ellende die velen momenteel ervaren in hun aardse leven.


Het is al duizenden jaren gaande!

Vanaf het moment dat er vanuit een ander Universum, door een zwart gat, wezens van een ander Universum, waar zij uitgestoten waren. Dit zijn de draconiërs die ons Universum binnen gedrongen zijn.

Het staat in de bijbel omschreven als de gevallen engelen. Zij hebben zich vermengd met de vrouwen van de aarde en hebben hen gedwongen om kinderen met hen te baren. In de bijbel zijn dit de nazaten van Kaïn. Zij hebben geen ziel en geen geweten. Dit zijn de hedendaagse " joden", oftewel de Zionisten.

Hun Afgod (God) en vader is de duivel, genaamd Baphomet. Zij vereren hun afgod met satanische rituelen en mensenoffers. Zij houden hun bloed zuiver door onderling met elkaar te trouwen, alle koningshuizen en wereldleiders zijn familie van elkaar. Zij zijn kannibalen en pedofielen. Zij drinken het bloed van de kinderen die zij ontvoeren, martelen en vermoorden.

Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd vele babies en kinderen in de pedofiele seksindustrie, satanische rituelen, orgaanhandel en Andrenochrome handel. Dit is een miljardenhandel. Alle koningshuizen doen hier aan mee, ook de onze, ook onze regeringsleiders.

Marcus 13 - Jezus over de eindtijd

'Want over de hele wereld zullen de volken tegen elkaar worden opgehitst om oorlog te voeren. Er zullen aardbevingen en hongersnoden zijn. Nu hier, dan weer daar. Maar dat is allemaal nog slechts het begin van de ellende.'

Jezus is in de bijbel zeer duidelijk over wat allemaal nog zal komen. Dit is nog maar het begin... Een begin wat leidt naar de grote verdrukking en de terugkeer van Jezus Christus.

Marcus 13:8 HTB

https://www.bible.com/nl/bible/75/MRK.13.htb