Vertaal deze pagina naar:

ADAM CURRY HEEFT DE VERBODEN RADIO SHOW MET ONDERZOEKSJOURNALIST MICHA KAT OP PRIVE GEZET

01-11-2022

De onderste steen kan niet boven komen volgens Harry Borghouts omdat het kaartenhuis van justitie dan in elkaar zal storten!

Volgens Micha Kat heeft Demmink, hoofd justitie (2002-2012) honderden minderjarige kinderen verkracht en misbruikt. De aanwijzingen gaan terug tot 1991. Verder spreekt Micha Kat over hooggeplaatste pedo's en rituele feesten. Volgens Micha Kat stonden de politieauto's al klaar om arrestaties te gaan verrichten in het ROLODEX-onderzoek. Echter plotseling werd het onderzoek gestaakt, omdat er namen van bekende topambtenaren opdoken. De hooggeplaatsten die als dader opdoken in het onderzoek lopen nog steeds vrij rond. Slachtoffers en klokkenluiders van pedo netwerken zitten momenteel in de gevangenis, zoals Bart van Well en Micha Kat.

Bart van Well is slachtoffer van de bovengenoemde pedo netwerken.

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige en is de anonieme beschermde kroongetuige van het ROLODEX-onderzoek. Dit onderzoek werd indertijd van bovenaf stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren, waaronder Demmink en Wabeke, in het onderzoek als dader van seksueel misbruik opdoken.

Bart van Well is tevens kroongetuige in de beruchte Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde rechters).

Doe zelf ook onderzoek in deze grootste zedenzaak en doofpot van Nederland waar hoge topambtenaren en het koningshuis bij betrokken zijn.

Bekijk de onderstaande video en bestudeer de onderstaande website.

Bron ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Op 19-10-2012 werd er een Joris Demmink Pedofielen Protestmars in New York City gehouden.

ARRESTEER DEMMINK WERD ER LUID GEROEPEN!