Vertaal deze pagina naar:

Aliens, bestaan die echt?

13-02-2021

"Ons werd altijd verteld dat ze niet echt bestaan.

Dat ze alleen maar bestaan in verhalen.

Wanneer een kind je vertelt dat hij/zij ze ziet, maak je niet voor dwaas uit, want ze bestaan echt.

Zij werken heel hard mee aan ons proces op aarde."

Marha Krul - Facebook

Bron ► https://www.facebook.com/photo?fbid=1565642010294532&set=a.483008811891196
Ans Hoornweg


Deze site gaat over Ans Hoornweg die vanuit de verre planeet Laborax hier op Aarde is geïncarneerd. Ans heeft van jongs af aan contact met Lobobs - de bewoners van haar thuisplaneet Laborax, maar ook met andere buitenaardse wezens van andere planeten.

Onder begeleiding van haar buitenaardse vriend Lobob-Motroe maakt Ans vele reizen naar 'andere werelden'. Dat gebeurde meestal astraal - door uit haar lichaam te treden - maar ze wordt ook regelmatig fysiek meegenomen in een ruimteschip.

https://www.anshoornweg.nl/


Anton Teuben

"Ten eerste, wij vinden het ongelofelijk om te zien hoe velen zich weer bezig houden met de problemen in de oude wereld. De oplossing om aan alle ellende een einde te maken te beginnen in Nederland... is met elkaar bekendmaken wat er zich in Nederland en Groningen heeft voltrokken. Hierbij een artikel en conclusie uit april 2017 toen ik weer in Winsum was beland en met honderden nieuwe getuigen in contact kwam... wat inmiddels weer ruim duizend zijn:"

 

https://www.antonteuben.nl/2017/04/13/ufo-golf-en-zich-daarna-voltrokken-wonder-groningen/


Anton Teuben vervolgt:

"Ons land is vrijwel het enige dat zegt dat er geen UFO-files zijn, terwijl er in de afgelopen tientallen jaren tienduizenden meldingen zijn gedaan en er volop feiten te vinden zijn. Wat alle leiders en overheden weten wordt uitgesproken door Kirsan Iljoemzhinov, de voormalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië en huidige voorzitter van de wereldschaakbond FIDE."Tip: Alleen wanneer U echt onderzoek gaat doen en Uw interesse hoog genoeg is zult U vanzelf tot de juiste conclusies komen.

A Galactic Human Journey

https://a-galactic-human-journey.freevar.com/