Vertaal deze pagina naar:

ALLE DRAAIBOEKEN IN DE TWEEDE KAMER LIGGEN VOLGENS INGEWIJDEN VOOR DIT JAAR ALLANG KLAAR -- HOE LANG LATEN WIJ ONS, DE NEDERLANDSE BEVOLKING, ZICH NOG LANGER BEDONDEREN DOOR EEN TONEELCLUB?

08-06-2024

De Tijd is Nu om Wakker te worden!

Hoe lang sponsor jij nog de (r)overheid die jouw leven en bestaan naar de afgrond brengt? Hoe lang blijf jij nog belasting betalen aan de corrupte (r)overheid wat wordt weggesluisd voor hun duivelse praktijken?

Tot heden wordt er van hogerhand nog steeds beslist wat er mag en moet worden gezegd in de Tweede Kamer (toneelclub).

TV uitzending 6 juni 2024, OP 1, NPO 1, 22.13 uur:

Rob Jetten doet een voorspelling: 'klimaatverandering gaat boeren in Europa keihard raken door droogte, extreme hitte of door extreme regenval (bovenste fragment).

Zou Rob Jetten al geweten hebben dat er op 16 juli 1891 een patent in Amerika lag voor 'een methode' om regenval te produceren (fragment rechtsboven, zie https://t.me/ditishetnieuws/15001)?

Inmiddels is de wetenschap al 132 jaar verder en wordt het weer op grote schaal gemanipuleerd, al doen de duistere globalisten net alsof geo-engineering, weer manipulatie en chemtrails niet bestaan.

In de Senaat van Tennessee en andere Amerikaanse Staten zijn inmiddels wetsvoorstellen tegen "chemtrails" aangenomen. (zie: https://t.me/ditishetnieuws/14780).

Ook in Nederland beginnen steeds meer mensen de vreemde strepen in de lucht waar te nemen die door vliegtuigen worden geproduceerd, waarna het vervolgens begint te regenen.

In januari jl. waren er al berichten dat o.a. sluizen bewust dicht werden gezet om hoge waterstanden te creëren (zie: https://t.me/ditishetnieuws/14130). Inmiddels staat het water letterlijk bij de boeren aan de lippen.

Voormalig Minister Jetten kon zijn lach ook al niet inhouden toen hij in de 2e kamer vertelde 28 miljard euro te willen gaan uittrekken om (theoretisch) 0,000036 temperatuurstijging te voorkomen (zie fragment hieronder of zie hier: https://t.me/ditishetnieuws/12591).

Voormalig Minister Jetten kon zijn lach niet inhouden over de 28 miljard euro

Rob Jetten was niet blij met spontaan huisbezoek Farmers Defence Force: 'Vreemd en onaangenaam'.

D66-voorman Rob Jetten werd positief getest op corona en zat om die reden in thuisquarantaine. Voor vijf leden van boerenactiegroep Farmers Defence Force was het een reden om de politicus een gezond voedselpakket te brengen. Die actie schoot bij Rob Jetten in het verkeerde keelgat. Jetten schrieef op Facebook dat hij graag het gesprek aangaat. Maar: "Er is één plek waar dat niet hoort: thuis. En zeker niet 's avonds in het donker onaangekondigd aan mijn voordeur", aldus Jetten. "Het voelt ook vreemd en onaangenaam dat FDF weet waar ik woon. En daar foto's en video's van verspreidt."

Bron en meer info: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/rob-jetten-farmers-defence-force

Hugo de Jonge zei eerder in het openbaar dat zijn achterban wist waar al diegenen wonen die zich niet lieten vaccineren met COVID-19 vaccinaties en vertelde dat zij hen deur voor deur wilden gaan bezoeken om hen alsnog en gedwongen te vaccineren met de dodelijke spuiten. 

En dat mag allemaal wel Rob Jetten? Dat moeten wij allemaal accepteren? 

Het is snel afgelopen met jullie duivelse praktijken om de wereldbevolking snel te reduceren met jullie gifspuiten en praktijken die worden uitgevoerd door deurwaarders en de politie. 

Wij, De Nieuwe Media, zetten alles in het Licht van de Waarheid zoals die werkelijk is, steun ons daarom. Doe vandaag een donatie zodat wij de Waarheid kunnen blijven verkondigen.

Doneer Nu: https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media/

P.S. Wanneer U geen financiële middelen heeft of een donatie wenst te doen deel dan ons artikel. 

Dank U wel voor Uw steun en/of het delen van ons artikel.

Rob Jetten, Hugo de Jonge en vele anderen, hoe kan het zijn dat jullie het pad van de duivel kozen? Waardoor zijn jullie chantabel gemaakt? Door een goed betaalde job? Door macht en roem? Door deelname aan seksorgies waarbij babies en jonge kinderen werden gemarteld tot de dood erop volgde?

Tip: Doe zelf ook onderzoek en bekijk de video's in de onderstaande link.

https://www.bvwfoundation.com/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Het is uitvoering van Agenda 2030 van de VN/WEF: 

"You will own nothing and will be happy"

Bron: https://t.me/ditishetnieuws

VOGELGRIEP IS ONZIN!

Waarom zou President Trump de verkiezingsuitslagen in Amerika binnen één dag afgewikkeld willen zien?

Terwijl er geruchten gaan dat de dementerende Beijing Biden tijdens de herdenking is Normandië in zijn broek had gepoept en door zijn vrouw van het podium werd gebracht, nodigt President Trump andere D-Day oorlogsveteranen uit in de Witte Huis voor januari 2025.

BRICS: Gold Will Displace the U.S. Dollar, Says Top Analyst

https://watcher.guru/news/brics-gold-will-displace-the-u-s-dollar-says-top-analyst

6/6/2024 -D-Day! Airbnb policy in effect! Trump speech highlights!

6/6/2024 -D-dag! Airbnb-beleid van kracht! Hoogtepunten van de toespraak van Trump!

Wij schreven het al eerder: D-Day, 6 juni 2024 gaat opnieuw de geschiedenisboeken in.

Zou niemand zich afvragen waarom de EU verkiezingen 4 dagen moeten duren?

"De mensen zullen geloven wat de media hun vertelt dat ze geloven."

George Orwell (Engels schrijver)

(Pseudoniem van Eric Blair)

Leefde van: 1903 - 1950.


Arjen Kamphuis zou het kunnen uitleggen wat er speelt, maar wordt sinds 2018 vermist!

Onze webshop: https://x22.store/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN