Vertaal deze pagina naar:

IS PRINS CHARLES GEARRESTEERD!?

14-09-2022

VK / Groot-Brittannië is / maakte deel uit van het Romeinse / Italiaanse rijk.Als Prins Charles is gearresteerd voldoet dit aan twee Q posten:

Q post 1.      Shot heard around the world

Q post 2.                  11.3 - Podesta indicted

NIETS IS WAT HET LIJKT


We leven in enerverende tijden beste mensen!


Word Wakker en ga ook onderzoek doen.


Vele mensen gingen U reeds voor.

Over Koningin Elisabeth


Vertaling van het onderstaande artikel:

"De Koningin is van het wereldtoneel gehaald en iedereen die goed is opgeleid in de Nieuwe Wereldorde weet dat dit het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw tijdperk is.

Dingen staan op het punt heel snel heel gek te worden.

Het lijk van koningin Elizabeth is nog steeds warm en haar zoon en opvolger, de man die voorheen bekend stond als Prins Charles, heeft al gezworen om de "Great Reset" in te luiden in overeenstemming met de kwaadaardige agenda van het World Economic Forum.

Als U het echte verhaal kent, is de koningin al meer dan een jaar bevroren,
ervan uitgaande dat zij in de kist ligt.

Bron ► https://operationdisclosureofficial.com/2022/09/11/shot-heard-around-the-world/


2022 is het jaar van grote veranderingen!


Waarbij wereldleiders over de hele wereld worden verwijderd of worden vermoord, waarbij zelfs de paus suggereert dat hij op het punt staat af te treden, terwijl hij beveelt dat al het geld wordt teruggegeven aan de Vaticaanse Bank.

Bron ► https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2022/09/king-charles-iii-vows-to-usher-in-great-reset-following-queen-elizabeths-death-2651631.html


Er loopt al langer een acteur, dubbelganger of cloon rond van prins Charles ofwel Koning Charles III


Wanneer U andere overtuigingen of bewijzen heeft stuur ons dan een mail.

Dan zullen wij ons onderzoek opnieuw gaan doen.

Vergelijk oude foto's van prins Charles eens met de nieuwste foto's van prins Charles.

Doe ook onderzoek dan gaat U het zelf ook zien.

We leven in enerverende tijden, niets is wat het lijkt.

Wen  er maar aan beste mensen en haal Uw hoofd uit het zand.


Op 25-03-2020 werd het volgende artikel in Nouveau gepubliceerd:


In navolging van prins Albert van Monaco heeft nu ook prins Charles het coronavirus


De prins is positief getest, zo maakte een woordvoerder van Charles bekend aan de BBC. Charles (71) schijnt milde klachten te hebben, maar zich verder goed te voelen.

Camilla is óók getest, maar bleek het virus niet te hebben opgepikt. De twee zitten momenteel samen in quarantaine in Schotland, en volgens bronnen is het onmogelijk te zeggen van wie de prins, die de afgelopen weken nog volop aan het werk was, het heeft gekregen.

De queen werkt momenteel óók al niet meer vanuit Buckingham Palace, nadat bleek dat een paleismedewerker besmet was met het virus. Hoewel de Britse royals nog lang gewoon hebben doorgewerkt maken ze nu verstandigerwijs wél pas op de plaats. Elizabeth en Charles vallen allebei in de risicogroep.

VERMEENDE GEHEIME ZOON VAN PRINS CHARLES


Een man uit Queensland, Simon Dorante Day, die beweert de geheime zoon van koning Charles III en Camilla te zijn, heeft de laatste wending gegeven in zijn koninklijke vaderschapszaak in de nasleep van de dood van koningin Elizabeth II. Simon Dorante-Day heeft de krantenkoppen over de hele wereld getrokken met zijn beweringen, die volgens hem het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek.
De 56-jarige zegt dat hij in de dagen na het overlijden van de koningin op 8 september overspoeld is met verzoeken van media en koninklijke kijkers over de hele wereld, en velen willen graag weten wat zijn volgende stappen zijn in de controversiële zaak tussen Simon Dorante Day en Prins Charles.


Lees ook het artikel van Martin Vrijland


 Martijn Vrijland schreef:

Over de doden niets dan goeds, maar over het overlijden van Queen Elizabeth II moet op z'n minst gezegd worden dat het op memorabele dag plaatsvindt. Een dag waarop de 88 symboliek overgaat in 89 symboliek, wat staat voor de samenvoeging van alle 88 simulatiedomes onder die ene alles overkoepelende.


Dat moment van samenvoeging gaat vooraf aan de komst van de Bijbelse Anti-Christ, waarna "de vernietiger" volgt (ofwel het in de blueprint van de simulaties gebrande eindfase van de back-up, waarna de reset plaats vindt).


Een kijker schreef:

Bedankt Robbert voor je voorspellingen.

Het is inderdaad de hoogste tijd dat de beerputten eens open gaan en de mensen openheid van zaken krijgen wat hun leefomstandigheden betreft. Jammer voor de mensen die al zo lijden onder de omstandigheden dat het eerst nog erger gaat worden. We moeten elkaar maar zoveel mogelijk helpen, misschien is dat dat de opstap naar de betere wereld waar iedereen zo naar uitkijkt.

Bedankt.

WIE IS ROBBERT VAN DEN BROEKE?


Robbert is een medium en heeft pananormale ervaringen.


Het is geen toeval dat wij en U ons tot andere dimensies aangetrokken worden.

Alles gebeurt met een reden in het leven, niets is toeval.

Probeert U zich vanuit Uw hart volledig open te stellen, met een liefdevolle houding, omarm het subtiele. Wees dankbaar voor wat U mag ervaren en dank God voor elke dag dat U leeft en bestaat.

Geef de spirituele energieën een kans om U te bereiken, sta toe wat er ook mag gebeuren, wetende dat Uw bestaan ​​eeuwig is. Deze energieën zullen U raken, Uw leven intens verrijken en U in staat stellen om Uw bestaan ​​op een rijke en meer vervullende manier te zien.

Reis met Robbert mee naar zijn wereld van liefde en spirituele ervaringen.

Neem eens een kijkje op zijn website.

Website ► https://robbertvandenbroeke.nl/