Vertaal deze pagina naar:

APENPOKKEN BLOOTGELEGD

30-07-2022

Rusland beweert dat apenpokken zijn verspreid door 4 biologische laboratoria in Nigeria die onder leiding van de VS staan!


(Artikel uit India, 28/5/2022)


Nadat Rusland de Verenigde Staten beschuldigde van het in stand houden van militaire biologische laboratoria in Oekraïne, beweert het nu dat er ten minste vier biologische laboratoria van de VS in Nigeria zijn.

Maanden nadat Rusland de Verenigde Staten beschuldigde van het in stand houden van biologische laboratoria in Oekraïne, beweert het nu dat er ten minste vier door de VS beheerde biologische laboratoria in Nigeria zijn van waaruit het monkeypoxvirus werd verspreid. Zoals gemeld door Sputnik, heeft Igor Kirillov, het hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Verdedigingskrachten, vrijdag een nieuwe briefing uitgegeven waarin hij beweert dat de Verenigde Staten vier biologische laboratoria in Nigeria hebben.

Kirillov wees erop dat de WHO heeft geconcludeerd dat het huidige monkeypoxvirus zijn oorsprong heeft in Nigeria en dat dit een andere staat is waar de Verenigde Staten zijn biologische laboratoria heeft gevestigd. Volgens de beschikbare gegevens beschikt het Afrikaanse land over ten minste vier door de VS gecontroleerde biolaboratoria. Kirillov haalde ook mediaberichten aan die gebaseerd zijn op een simulatie uit 2021 van de Munich Security Conference en het Nuclear Threat Initiative over de verspreiding van een bio-gemanipuleerde, zeer dodelijke vorm van monkeypox.


"WHO moet activiteiten van door VS gefinancierde laboratoria in Nigeria onderzoeken"

Hij benadrukte dat de WHO, in het licht van herhaalde overtredingen van de bioveiligheid door de VS en nalatige opslag van pathogeen biomateriaal, een onderzoek moet instellen naar de activiteiten van door de VS gefinancierde laboratoria in Nigeria, gevestigd in de steden Abuja, Zaria en Lagos, en haar bevindingen moet rapporteren aan de internationale gemeenschap. Kirillov uitte ook zijn bezorgdheid over de veiligheid van pokkenvirusmonsters in de Verenigde Staten.

Kirillov beweerde verder dat deze ziekte door terroristen zou kunnen worden uitgebuit vanwege het gebrek aan effectief beheer en schending van de bioveiligheidsnormen in de Verenigde Staten. Hij zei verder dat tussen 2014 en 2021 de Amerikaanse Food and Drug Administration, het U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases in Maryland en het Center for Vaccine Research in Pennsylvania allemaal onopgemerkte flesjes met het virus hebben ontdekt. Hij zei dat de activiteiten van deze laboratoria in strijd waren met de resolutie van de WHO van 1996 die de opslag van pokkenvirus verbiedt in alle laboratoria behalve het Center for Disease Control and Prevention in Atlanta.

Bron ► https://www.republicworld.com/world-news/rest-of-the-world-news/russia-alleges-monkeypox-spread-began-from-4-biological-labs-operated-by-us-in-nigeria-articleshow.html


#USBiolabs #DNCBiolabs

@DUMBSandUNDERGROUND

in ALLIANTIE met @EXPOSEthePEDOSendOfTheCABAL