Vertaal deze pagina naar:

ER IS EEN ARRESTATIEBEVEL UITGEVAARDIGD VOOR HET CORRUPTE REGIEM IN NEDERLAND 

09-02-2022

Het arrestatiebevel is uitgevaardigd op 15-01-2022 voor Beatrix, Willem-Alexander, Maxima, Rutte, Hoekstra, De Jonge, Schouten, Kaag etc. etc.


HET ZOU ZOMAAR EEN WAARHEID KUNNEN ZIJN!


Immers zijn er genoeg bewijzen volgens onderzoekers dat de namen in het bovenstaande rijtje  (mede)verantwoordelijk zijn voor opzettelijke misleiding, onderdruking, afpersing, verkrachting, het ziek maken en vermoorden van de bevolking!

Global Breakinq News: 15 januari 2022


Big Pharma, China, Vaticaan veroordeeld wegens genocide en criminele samenzwering door Internationaal Hof - COVID vaccins verboden nu arrestatie van leiders en inbeslagname van activa is bevolen.

In het bovenstaande PDF document is het volgende te lezen:


"Het Vonnis van The International Common Law Court of Justice inzake Misdaden tegen de Mensheid door Kerk, Staat en Corporaties

Een Samenvatting van Zaak Rol Nr.: 09152021-AOO1 (15 januari 2022)"

"8. Als onderdeel van deze tenuitvoerlegging van het wettelijke vonnis en de veroordeling van het Hof, worden de bezittingen van de gedaagden in beslag genomen als financiële genoegdoening voor de genocide en voor de schade die door hen is toegebracht aan generaties van kinderen en aan de slachtoffers van de gedaagden en hun families, waaronder Kevin Annett en zijn kinderen.

9. De veroordeelde verdachten en hun corporaties zijn niet ontmantelde criminele entiteiten die volgens de wet het recht hebben verloren om te regeren, te opereren of handel te drijven. Elke persoon of groep personen die deze personen of corporaties of hun activiteiten of producten helpt, aanmoedigt of zich daarmee associeert, is medeplichtig aan Misdaden tegen de Mensheid en kan worden gearresteerd en aangeklaagd volgens de voorwaarden van het vonnis en de arrestatiebevelen van het Hof.

10. Het oordeel en de schriftelijke bevelen van het Hof hebben de volledige kracht en uitwerking van de Wet en hebben voorrang boven alle verordeningen, autoriteiten en instanties. Zij kunnen en moeten worden gebruikt om een eind te maken aan de verspreiding van genocidale, misdadige acties en procedures, met inbegrip van de thans verboden aanmaak en toediening van COVID-"vaccins" en aanverwante maatregelen.

Uitgevaardigd door The International Common Law Court of Justice, 15 januari 2022
(G. Dufort, Griffier van het Hof) - itccsoffice@protonmail.com, www.murderbydecree."


ARRESTATIEBEVEL
Zal er dan eindelijk Gerechtigheid gaan geschieden voor de jarenlange misleiding, slavernij, afpersing, onderdrukking en moordpartijen door de nep koningshuizen, corrupte organisaties, fake regeringen en geheime- en occulte genootschappen?


Het lijkt er wel veel op!Deze zogenaamde 'onschuldige' praatclubjes hebben duizenden doden op hun kerfstok!
Deze zogenaamde 'onschuldige' praatclubjes hebben duizenden doden op hun kerfstok!


Rinus Verhagen schreef:

"Alle domme mensen die op mij afgeven, deze brief hadden jullie ook kunnen schrijven en sturen, maar door een geestelijke beperking kwamen jullie niet op het idee."

Lees of download hieronder de brief: