Vertaal deze pagina naar:

ARTIKEL OVER BEWUSTZIJN, VRIJHEID EN WAARHEDEN

17-03-2024

Er is meer tussen hemel en aarde!

Wat jij wel of niet wilt of kunt geloven mag jij zelf bepalen. De aarde waarop wij wonen en leven is vlak, uitgezonderd de bergen en dalen. Frans Heslinga doet daar uitleg over in de onderstaande video. Veel mensen blijven tot heden de vlakke aarde ontkennen. Veel mensen twijfelen of de aarde een bol is.

Wij zijn klein en nietig, op een ronde bol kun je niet af, de vlakke aarde is veel groter.

Wanneer je beseft dat er andere aarden en oorden zijn ga je onderzoek doen.

Frans Heslinga (onderzoeker)

Reis mee op de schouders van Frans Heslinga, die na meer dan 10.000 uren studie en met een internationaal netwerk steeds vollere zalen trekt. Inzichten worden met Frans Heslinga getoetst over diverse onderwerpen zoals: ronde of platte aarde, mind control, de blauwe bloedlijnen, ET's en aliens, het firmament, Anunnaki, gigantisme en Tartarië, 1000 jaar verzonnen geschiedenis, wat is lucht, water en de ether, elektromagnetisme, NASA, CGI, maanlandingen, klimaat, CO2, geo-engineering en nog veel meer. Er is ook een tweede aflevering gemaakt, mis ook aflevering 2 over de vlakke aarde niet.

Veel kijk- en luisterplezier!

Video over vlakke aarde

Zeer interessante video van een toenmalige 102 jaar oude dame die vertelt dat haar op school eerst werd gezegd dat de aarde vlak is en het daarna veranderde in een bol aarde en dat gebeurde bij op haar jonge leeftijd. Deze oude dame is van 1918.

Tip: Middels de vertaalknop in YouTube kun je de video in het Nederlands laten ondertitelen.

URL video: https://youtu.be/eEs0IVrAhF0

Tweede internationale FE-conferentie in Nederland.

Be there! - Laatste weekend van september 2024.

Frans Heslinga organiseert dit jaar (2024) in het dorp Heel op 24 en 25 september een beurs. Het dorp Heel (provence Limburg) is mooi gelegen tussen België en Duitsland.

✨ The European Flat Earth Conference II ✨

Twee geweldige dagen vol presentaties, vergaderingen, discussies, toespraken, internationale verbindingen, nieuwe Flat Earth-vrienden, Flat Earth-kaarten en -producten, entertainment, nieuwe ideeën en inzichten, Flat Earth-dating.

Meer info: https://www.earthconference.eu/

Wij zijn 'out-of-the-box-denkers'

De website Compleetdenkers biedt een forum aan, waar gastsprekers ongecensureerd en vrijuit mogen spreken zonder veroordeeld te worden. Wij willen veel bijleren en dat kan enkel door naar anderen te luisteren. Wetenschap kan maar evolueren door deze in vraag te stellen.

Website: https://www.compleetdenkers.com/

Hoe komt het dat Nederland slaapt?

Hoe kan het zijn dat Nederlanders nergens meer door geraakt lijken te worden?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN