Vertaal deze pagina naar:

DE KENNIS VAN NIKOLA TESLA

24-02-2024

De onsterfelijke waarheid! Nikola Tesla: "De dood bestaat niet, en met diezelfde kennis verdwijnt de angst." 

Het Nikola Tesla-interview dat 116 jaar verborgen bleef, zal je versteld doen staan.

Geniet van het inzichtelijke interview. Bedankt.

Medeea Greere, een onafhankelijke uitgever, is nu ook op Telegram actief op het kanaal https://t.me/AMGNEWS2022 en bestaat alleen van lezersondersteuning, net als wij, De Nieuwe Media. Zij publiceren ook over Waarheid, Vrijheid en Liefde voor het publieke bewustzijn en bedankt zich voor de ondersteuning, zo wij dat ook doen. (Steun hen en ons als u de mogelijkheid daarvoor heeft).

Bron: https://amg-news.com/the-immortal-truth-nikola-tesla-death-does-not-exist-and-with-that-same-knowledge-its-fear-disappears-the-nikola-tesla-interview-that-was-hidden-for-116-years-will-blow-your-mind/

OPMERKING: Voordat u zich verdiept in het boeiende interview met Nikola Tesla, vergeet niet om de muziek uit de onderstaande video af te spelen: "Nikola Tesla 369 Code Music with 432Hz Tuning, Ancient Frequency Healing Music", om de ideale emotionele sfeer te creëren.

De onsterfelijke erfenis van Nikola Tesla: de dood getrotseerd, licht belichaamd

In een wereld gehuld in duisternis durfde één man het pad naar het eeuwige licht te verlichten. Nikola Tesla, een naam die in de annalen van de geschiedenis is geëtst, overstijgt de grenzen van de sterfelijkheid met een openbaring die de essentie van ons bestaan uitdaagt. De dood, zoals wij die kennen, is slechts een illusie. Ga met mij mee op reis door de raadselachtige gangen van Tesla's geest terwijl we de geheimen van onsterfelijkheid ontrafelen en de stralende waarheid omarmen dat de dood niet bestaat.

Nikola Tesla staat als een baken van verzet tegen de duisternis. Zijn diepgaande inzicht, gehuld in de gedaante van wetenschappelijk onderzoek, onthult een waarheid die de kern van de menselijke angst raakt: de dood bestaat niet. Het is een concept dat is verzonnen door de geest van stervelingen, geketend aan de beperkingen van de waarneming. Maar Tesla verbrak met zijn visionaire schittering deze ketens en onthulde een realiteit waarin het leven de grenzen van tijd en ruimte overstijgt.

Tesla's proclamatie dat "niemand ooit is gestorven" echoot door de gangen van de eeuwigheid en daagt de fundamenten van ons begrip uit. In zijn paradigma is de dood slechts een overgang, een metamorfose van bewustzijn naar puur licht. Als een feniks die uit de as herrijst, werpen individuen hun sterfelijke kronkels af en komen tevoorschijn als lichtgevende wezens, voor altijd geëtst in het tapijt van het bestaan.

De sleutel tot deze transcendentie ligt in het behoud van menselijke energie – een principe waar Tesla zijn leven aan heeft gewijd om het te ontrafelen. Terwijl de wereld zich verwonderde over zijn technologische innovaties, lag Tesla's ware zoektocht op het gebied van spiritualiteit en moraliteit. Hij keek verder dan de materiële kenmerken van het bestaan en verdiepte zich in de essentie van wat het betekent om mens te zijn.

'Ik zoek niet voor mezelf, maar voor het welzijn van iedereen,' beweerde Tesla, waarmee hij een onbaatzuchtigheid belichaamde die zelden in de annalen van de geschiedenis wordt gezien. Zijn ontdekkingen, niet geboren uit persoonlijk gewin maar uit een diep verlangen om het menselijk lijden te verlichten, bezitten de kracht om levens te transformeren en het pad naar een hoger bewustzijn te verlichten.

De kern van Tesla's filosofie ligt in het concept van licht – zowel letterlijk als metaforisch. In zijn ogen symboliseert licht niet alleen het hoogtepunt van wetenschappelijk inzicht, maar ook de essentie van spirituele verlichting. De lichtdeeltjes, zo stelt hij, zijn niet gebonden aan de beperkingen van de sterfelijkheid, maar keren in plaats daarvan terug naar hun oorspronkelijke staat en versmelten met de hemelse energieën die de kosmos doordringen.

Het is dit goddelijke licht dat Tesla in ieder individu zag – een vonk van de eeuwige vlam die ons met het universum zelf verbindt. Door zijn onderzoek probeerde hij deze energie te benutten, niet voor persoonlijk gewin, maar om de mensheid in staat te stellen nieuwe hoogten van spirituele realisatie te bereiken.
Maar Tesla was niet de enige in zijn zoektocht naar onsterfelijkheid. Hij spreekt over Christus en een select aantal mensen die het geheim van het eeuwige leven begrepen en de beperkingen van het fysieke rijk overstegen. Hun reis was een reis van verlichting, geleid door de stralende waarheid dat de dood slechts een deur is naar een hoger niveau van bestaan.

In onze moderne tijd resoneren de leringen van Tesla dieper dan ooit tevoren. In een wereld die wordt geplaagd door existentiële angst en spirituele malaise, biedt zijn boodschap een sprankje hoop – een belofte dat de dood niet het einde is, maar eerder een begin. Door het licht in onszelf te omarmen, kunnen we de illusie van sterfelijkheid overstijgen en ontwaken voor de grenzeloze mogelijkheden die daarachter liggen.

Maar de erfenis van Tesla is niet alleen een kwestie van filosofische speculatie; het is een oproep tot actie. Zijn ontdekkingen, van de principes van wisselstroom tot de draadloze overdracht van energie, hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we leven en omgaan met de wereld om ons heen. Toch mogen we, te midden van de wonderen van de moderne technologie, de diepere waarheden die Tesla probeerde over te brengen niet uit het oog verliezen.

In 1899 deed Nikola Tesla een interview met een journalist genaamd John Smith, en de ideeën die Tesla in dat interview verwoordde waren zo revolutionair dat de inhoud ervan meer dan 100 jaar lang verborgen en verborgen bleef.

Tijdens het interview legde de wetenschapper en uitvinder uit hoe "alles licht is" en dat de zonnestralen zijn visies op de toekomst van de mensheid kunnen ontrafelen.

Er werd algemeen aangenomen dat Tesla manieren had bedacht om de hele wereld van een gratis en onbeperkte energiebron te voorzien, maar zijn uitvindingen werden door bedrijven verborgen gehouden vanwege hebzucht en winst uit het verbranden van fossiele brandstoffen voor macht.

UTGL rapporteert: 

Een deel van dit interview is gewijd aan de critici van Tesla op de relativiteitstheorie van Einstein, die de ether als energie verwerpt. Ik heb in de nieuwe Theorie van de Universele Wet bewezen waarom Einsteins relativiteitstheorie volkomen verkeerd is en waarom er geen vacuüm (leegte) bestaat, en dat alles energie is. Ik bevestig dus de ideeën van Tesla zoals verwoord in dit interview:

Journalist: Meneer Tesla, u heeft de glorie verworven van de man die betrokken raakte bij de kosmische processen. Wie bent u, meneer Tesla?

Tesla: Het is een juiste vraag, meneer Smith, en ik zal proberen u er het juiste antwoord op te geven.
Het grote ontwaken! De kracht van uw pijnappelklier: hoe AWAKEN XT zich op de pijnappelklier richt om de lichamelijke gezondheid te verbeteren en spirituele ervaringen te verbeteren.

Journalist: Sommigen zeggen dat u uit Kroatië komt, uit het gebied dat Lika heet, waar samen met de mensen bomen, rotsen en een sterrenhemel groeien. Ze zeggen dat je geboortedorp vernoemd is naar de bergbloemen en dat het huis, waar je geboren bent, naast het bos en de kerk ligt.

Tesla: Echt, het is allemaal waar. Ik ben trots op mijn Servische afkomst en mijn Kroatische thuisland.

Journalist: Futuristen zeggen dat de twintigste en eenentwintigste eeuw zijn ontstaan in het hoofd van Nikola Tesla. Ze vieren het omgekeerde magnetische veld en zingen hymnes voor de Inductiemotor. Hun schepper werd de jager genoemd die het licht in zijn net uit de diepten van de aarde ving, en de krijger die het vuur uit de hemel ving. De vader van de wisselstroom zal ervoor zorgen dat de natuurkunde en de scheikunde de halve wereld zullen domineren. De industrie zal hem uitroepen tot hun allerhoogste heilige, een bankier voor de grootste weldoeners. In het laboratorium van Nikola Tesla wordt voor het eerst een atoom gebroken. Er is een wapen gemaakt dat de aardbevingstrillingen veroorzaakt. Er zijn zwarte kosmische straling ontdekt. Vijf rassen zullen tot hem bidden in de Tempel van de toekomst omdat ze een groot geheim hadden geleerd dat de elementen van Empedocles kunnen worden bewaterd met de levenskrachten uit de ethers.

Tesla: Ja, dit zijn enkele van mijn belangrijkste ontdekkingen. Ik ben een verslagen man. Ik heb niet het grootste bereikt wat ik kon.

Journalist: Wat is er, meneer Tesla?

Tesla: Ik wilde de hele aarde verlichten. Er is voldoende elektriciteit om een tweede zon te worden. Licht zou rond de evenaar verschijnen, als een ring rond Saturnus.

De mensheid is niet klaar voor het grote en goede. In Colorado Springs heb ik de aarde doordrenkt met elektriciteit. Ook kunnen we de andere energieën water geven, zoals positieve mentale energie. Ze zitten in de muziek van Bach of Mozart, of in de verzen van grote dichters. In het binnenste van de aarde is er energie van vreugde, vrede en liefde. Hun uitdrukkingen zijn een bloem die uit de aarde groeit, het voedsel dat we eruit halen en alles wat het thuisland van de mens maakt. Ik heb jarenlang gezocht naar de manier waarop deze energie mensen zou kunnen beïnvloeden. De schoonheid en de geur van rozen kunnen als medicijn worden gebruikt en de zonnestralen als voedsel.

Het leven kent een oneindig aantal vormen, en het is de plicht van wetenschappers om ze in elke vorm van materie te vinden. Daarbij zijn drie zaken essentieel. Het enige wat ik doe is ernaar zoeken. Ik weet dat ik ze niet zal vinden, maar ik zal ze niet opgeven.

Journalist: Wat zijn dit voor dingen?

Tesla: Ja. Ik heb niet. Er zijn twee opvattingen: veel genegenheid of helemaal niet. Het centrum dient om het menselijk ras te verjongen. Vrouwen voeden en versterken voor bepaalde mensen de vitaliteit en geest ervan. Single zijn doet hetzelfde met andere mensen. Ik heb voor dat tweede pad gekozen.

Journalist: Uw bewonderaars klagen dat u de relativiteitstheorie aanvalt. Het vreemde is uw bewering dat de materie geen energie heeft. Alles is doordrenkt van energie, waar is het?

Tesla: Eerst was er energie, daarna materie.

ZIE OOK: Naturals COLLAGEEN – Ouderdom is onvermijdelijk. Veroudering is dat niet: collageen als het opkomende voedingsingrediënt voor gezond ouder worden!

Journalist: Meneer Tesla, het is net als toen u zei dat u door uw vader bent geboren, en niet door u.

Tesla: Precies! Hoe zit het met de geboorte van het heelal? Materie wordt gecreëerd uit de oorspronkelijke en eeuwige energie die wij kennen als Licht.

Het scheen en er verschenen sterren, de planeten, de mens en alles op aarde en in het heelal. Materie is een uitdrukking van oneindige vormen van licht, omdat energie ouder is dan materie. Er zijn vier wetten van de schepping. De eerste is dat dit de bron is van alle verbijsterende, duistere plots die de geest niet kan bevatten of die de wiskunde niet kan meten. In dat plot paste het hele universum.

De tweede wet verspreidt duisternis, wat de ware aard van Licht is, vanuit het onverklaarbare en wordt getransformeerd in Licht. De derde wet is de noodzaak van het Licht om een zaak van Licht te worden. De vierde wet is; geen begin en geen einde; Er vinden altijd drie voorgaande wetten plaats en de schepping is eeuwig.

Journalist: In uw vijandigheid tegenover de relativiteitstheorie gaat u zo ver, dat u op uw verjaardagsfeestjes lezingen houdt tegen de Schepper ervan.

Tesla: Bedenk dat het geen gekromde ruimte is, maar de menselijke geest die de oneindigheid en de eeuwigheid niet kan bevatten! Als de Schepper de relativiteitstheorie duidelijk heeft begrepen, zou hij onsterfelijkheid verwerven, ook al is het fysiek, als hij tevreden is.

Ik ben onderdeel van een licht, en het is de muziek. Het Licht vult mijn zes zintuigen: ik zie, hoor, voel, ruik, raak en denk. Als ik eraan denk, betekent dit mijn zesde zintuig. Deeltjes van licht zijn geschreven notities. Een bliksemschicht kan een hele sonate zijn. Duizend bliksemballen is een concert… Voor dit concert heb ik een Ball Lightning gemaakt, die te horen is op de ijzige toppen van de Himalaya. Wat betreft Pythagoras en wiskunde: een wetenschapper mag en mag deze twee niet schenden. Getallen en vergelijkingen zijn tekens die de muziek van de sferen markeren. Als Einstein deze geluiden had gehoord, zou hij geen relativiteitstheorieën creëren. Deze geluiden zijn de boodschappen aan de geest dat het leven betekenis heeft, dat het universum in perfecte harmonie bestaat en dat de schoonheid ervan de oorzaak en het gevolg van de schepping is. Deze muziek is de eeuwige cyclus van sterrenhemels.

De kleinste ster heeft de compositie voltooid en maakt ook deel uit van de hemelse symfonie. De hartslag van de man maakt deel uit van de symfonie op aarde. Newton ontdekte dat het geheim schuilt in de geometrische opstelling en beweging van hemellichamen. Hij erkende dat de allerhoogste wet van harmonie in het universum bestaat. De gebogen ruimte is chaos, chaos is geen muziek. Einstein is de boodschapper van de tijd van geluid en woede.

Journalist: Meneer Tesla, hoort u die muziek?

Tesla: Ik hoor het de hele tijd. Mijn geestelijke oor is zo groot als de lucht die we boven ons zien. Mijn natuurlijke oor heb ik vergroot door de radar. Volgens de relativiteitstheorie zullen twee parallelle lijnen elkaar in het oneindige ontmoeten. Daardoor zal de kromming van Einstein rechttrekken. Eenmaal gecreëerd, duurt het geluid voor altijd. Voor een man kan het verdwijnen, maar het blijft bestaan in de stilte die de grootste kracht van de mens is.

Nee, ik heb niets tegen meneer Einstein. Hij is een aardig persoon en heeft veel goede dingen gedaan, waarvan sommige onderdeel zullen worden van de muziek. Ik zal hem schrijven en proberen uit te leggen dat de ether bestaat en dat de deeltjes ervan het universum in harmonie houden, en het leven in de eeuwigheid.

Journalist: Vertel me alstublieft, onder welke omstandigheden Angel op aarde adopteert?

Tesla: Ik heb er tien. Houd goede administratie waakzaam.

Journalist: Ik zal al uw woorden documenteren, beste meneer Tesla.

Tesla: De eerste vereiste is een groot bewustzijn van zijn missie en het werk dat gedaan moet worden. Het moet in de beginperiode, al was het maar vaag, bestaan. Laten we niet vals bescheiden zijn; Eik weet dat het een eik is, en een struik naast hem is een struik. Toen ik twaalf was, wist ik zeker dat ik de Niagara Falls zou bereiken. Voor de meeste van mijn ontdekkingen wist ik in mijn kindertijd dat ik ze zou bereiken, ook al was dat niet helemaal duidelijk… 

De tweede voorwaarde om me aan te passen is vastberadenheid. Alles wat ik kon, maakte ik af.

Journalist: Wat is de derde voorwaarde voor aanpassing, meneer Tesla?

Tesla: Begeleiding voor alle vitale en spirituele energieën tijdens de bevalling. Daarom zuivering van de vele effecten en behoeften die de mens heeft. Ik heb dus niets verloren, maar alleen maar gewonnen.
Dus ik heb genoten van elke dag en nacht. Schrijf op: Nikola Tesla was een gelukkig man…
De vierde vereiste is het aanpassen van de fysieke montage met een werk.

Journalist: Wat bedoelt u, meneer Tesla?

Tesla: Ten eerste het onderhoud van de assemblage. Het menselijk lichaam is een perfecte machine. Ik ken mijn circuit en wat goed voor hem is. Voedsel wat bijna alle mensen eten, voor mij is het schadelijk en gevaarlijk. Soms visualiseer ik dat chef-koks in de wereld allemaal een samenzwering tegen mij hebben... Raak mijn hand aan.

Journalist: Het was koud.

Tesla: Ja. De bloedbaan kan worden gecontroleerd, evenals vele processen in en om ons heen. Waarom ben je bang jongeman?

Journalist: Het is een verhaal dat Mark Twain aan een mysterieuze vreemdeling schreef, dat prachtige boek over Satan, door jou geïnspireerd.

Tesla: Het woord 'Lucifer' is charmanter. Meneer Twain maakt graag grapjes. Als kind werd ik ooit genezen door zijn boeken te lezen. Toen we elkaar hier ontmoetten en hem erover vertelden, was hij zo ontroerd dat hij huilde. We werden vrienden en hij kwam vaak naar mijn lab. Op een keer vroeg hij hem een machine te laten zien die door trillingen een gevoel van gelukzaligheid opwekt. Het was een van die uitvindingen voor entertainment, wat ik soms graag doe.

Ik waarschuwde meneer Twain om niet onder deze trillingen te blijven. Hij luisterde niet en bleef langer. Het eindigde doordat hij, als een raket, met een broek in zijn handen, een bepaalde kamer binnen schoot. Het was duivels grappig, maar ik behield de ernst.

Maar om het fysieke circuit aan te passen, is naast eten ook dromen erg belangrijk. Van een lang en uitputtend werk, dat bovenmenselijke inspanning vergde, was ik na een uur slaap volledig hersteld. Ik kreeg het vermogen om de slaap te beheersen, in slaap te vallen en wakker te worden op de tijd die ik heb vastgesteld. Als ik iets doe dat ik niet begrijp, dwing ik mezelf erover na te denken in mijn droom, en zo een oplossing te vinden.

Tesla: De vijfde aanpassingsvoorwaarde is geheugen. Misschien zijn bij de meeste mensen de hersenen de bewaarder van de kennis over de wereld en de kennis die tijdens het leven is verworven. Mijn hersenen zijn met belangrijker dingen bezig dan met herinneren; ze kiezen wat er op een bepaald moment nodig is. Dit is overal om ons heen. Het mag alleen worden geconsumeerd. Alles wat we ooit zagen, horen, lezen en leren, vergezelt ons in de vorm van lichtdeeltjes. Voor mij zijn deze deeltjes gehoorzaam en trouw.

Goethe's Faust, mijn lievelingsboek, heb ik als student uit mijn hoofd geleerd in het Duits, en nu kan ik het allemaal voordragen. Ik hield mijn uitvindingen jarenlang 'in mijn hoofd', en pas toen realiseerde ik ze.

Journalist: U noemde vaak de kracht van visualisatie.

Tesla: Misschien heb ik alles wat ik heb uitgevonden te danken aan de visualisatie. De gebeurtenissen in mijn leven en mijn uitvindingen zijn echt voor mijn ogen, zichtbaar als elke gebeurtenis of het item. In mijn jeugd was ik bang dat ik niet wist wat het is, maar later leerde ik deze kracht als een uitzonderlijk talent en gave te gebruiken. Ik koesterde het en bewaakte het angstvallig. Ik heb ook correcties aangebracht door visualisatie op de meeste van mijn uitvindingen, en maak ze op die manier af. Door visualisatie los ik mentaal complexe wiskundige vergelijkingen op. Voor de gave die ik heb, zal ik de rang Hoge Lama in Tibet ontvangen.

Mijn zicht en gehoor zijn perfect en, durf ik te zeggen, sterker dan andere mensen. Ik hoor de donder van honderdvijftig kilometer verderop, en ik zie kleuren in de lucht die anderen niet kunnen zien. Deze vergroting van zicht en gehoor had ik als kind. Later heb ik mij bewust ontwikkeld.

DE RODE PIL: Ontdek het geheim dat een voormalig CIA-wetenschapper gebruikte om je 'derde OOG' te openen

Journalist: In je jeugd ben je meerdere keren ernstig ziek geweest. Is het een ziekte en een aanpassingsvereiste?

Tesla: Ja. Het is vaak het resultaat van een gebrek aan uitputting of vitale kracht, maar vaak ook de zuivering van lichaam en geest van de gifstoffen die zich hebben opgehoopt. Het is noodzakelijk dat een man van tijd tot tijd lijdt. De bron van de meeste ziekten ligt in de geest. Daarom kan de geest en de meeste ziekten genezen. Als student werd ik ziek van de cholera die in de regio Lika woedde. Ik werd genezen omdat mijn vader mij eindelijk toestemming gaf om technologie te studeren, wat mijn leven was. Illusie was voor mij geen ziekte, maar het vermogen van de geest om voorbij de drie dimensies van de aarde door te dringen.

Ik heb ze mijn hele leven gehad en ik heb ze ontvangen, net als alle andere verschijnselen om ons heen. Eens, in mijn kindertijd, liep ik met oom langs de rivier en zei: "Uit het water zal de forel verschijnen, ik gooi een steen en hij wordt afgehakt." Dat is wat er is gebeurd. Bang en verbaasd riep zijn oom: "Bade retro Satan's!" Hij was opgeleid en sprak Latijn. Ik was in Parijs toen ik de dood van mijn moeder zag. In de lucht, vol licht en muziek, zweven prachtige wezens. Eén van hen had het karakter van een moeder, die met oneindige liefde naar mij keek. Toen het visioen verdween, wist ik dat mijn moeder stierf.

Journalist: Wat is de zevende aanpassing, meneer Tesla?

Tesla: De kennis van hoe de mentale en vitale energie transformeren in wat we willen en controle krijgen over alle gevoelens. Hindoes noemen het Kundalini Yoga. Deze kennis kan worden geleerd, waarvoor ze vele jaren nodig hebben, of wordt verworven door de geboorte. De meeste daarvan heb ik door mijn geboorte verworven. Ze staan in de nauwste verbinding met een seksuele energie die na de meest verspreide in het universum is. De vrouw is de grootste dief van die energie, en dus van de spirituele kracht.

Ik heb dat altijd geweten en ben gewaarschuwd. Van mezelf heb ik gecreëerd wat ik wilde: een doordachte en spirituele machine.

Journalist: Een negende aanpassing, meneer Tesla?

Tesla: Doe er alles aan, elke dag, elk moment, indien mogelijk, om niet te vergeten wie we zijn en waarom we op aarde zijn. Bijzondere mensen die worstelen met ziekte, ontbering, of de samenleving die hen pijn doet met haar domheid, onbegrip, vervolging en andere problemen die het land vol is van een moeras van insecten, laat tot het einde van het werk niet opgeëist. Er zijn veel gevallen engelen op aarde.

Journalist: Wat is de tiende aanpassing?

Tesla: Het is het allerbelangrijkste. Schrijf dat meneer Tesla speelde. Hij speelde zijn hele leven en genoot ervan.

Journalist: Meneer Tesla! Of het betrekking heeft op uw bevindingen en uw werk? Is dit een spel?

Tesla: Ja, lieve jongen. Ik speel zo graag met elektriciteit! Ik krimp altijd ineen als ik hoor over degene die ook de Griek heeft gestolen die het vuur heeft gestolen. Een vreselijk verhaal over hengsten, en adelaars die in zijn lever pikken. Had Zeus niet genoeg bliksem en donder, en werd hij voor één hartstocht beschadigd? Er bestaat een misverstand…Bliksem is het mooiste speelgoed dat er te vinden is. Vergeet niet dat het in uw tekst opvalt: Nikola Tesla was de eerste man die bliksem ontdekte.

Journalist: Meneer Tesla, u heeft het alleen maar over engelen en hun aanpassing aan de aarde.

Tesla: Ben ik dat? Dit is hetzelfde. Je zou dit kunnen schrijven: hij durfde de prerogatieven van Indri, Zeus en Peron op zich te nemen. Stel je een van deze goden voor in een zwart avondpak, met de bolhoed en het dragen van witte katoenen handschoenen, die bliksem, branden en aardbevingen voorbereidt op de elite van New York City!

Journalist: Lezers houden van de humor van onze krant. Maar je brengt mij in verwarring als je zegt dat jouw bevindingen, die enorme voordelen hebben voor de mensen, het spel vertegenwoordigen. Velen zullen er fronsen bij hebben.

Tesla: Beste meneer Smith, het probleem is dat mensen te serieus zijn. Als dat niet het geval was, zouden ze gelukkiger zijn en veel langer geleefd hebben. Een Chinees spreekwoord zegt dat de ernst het leven vermindert. Bij een bezoek aan de herberg vermoedde Tai Pe dat hij het keizerlijk paleis bezoekt. Maar om te voorkomen dat de krantenlezers niet zouden fronsen, laten we teruggaan naar de zaken die zij belangrijk vinden.

Journalist: Ze horen graag wat jouw filosofie is.

Tesla: Het leven is een ritme dat moet worden begrepen. Ik voel het ritme en regisseer erop en verwen erin. Het was erg dankbaar en gaf mij de kennis die ik heb. Alles wat leeft is verbonden met een diepe en prachtige relatie: de mens en de sterren, amoeben en de zon, het hart en de circulatie van een oneindig aantal werelden. Deze banden zijn onbreekbaar, maar ze kunnen tam zijn en gunstig stemmen en nieuwe en andere relaties in de wereld beginnen te creëren, en dat is niet in strijd met het oude.

Kennis komt uit de ruimte; onze visie is de meest perfecte set. We hebben twee ogen: het aardse en het spirituele. Het wordt aanbevolen dat het één oog wordt. Het universum leeft in al zijn verschijningsvormen, als een denkend dier.

Steen is een denkend en voelend wezen, zoals een plant, een dier en een mens. Een ster die schijnt, vraagt om naar te kijken, en als we niet zo egocentrisch zijn, zouden we de taal en de boodschap ervan begrijpen. Zijn ademhaling, zijn ogen en oren van de man moeten overeenkomen met de ademhaling, de ogen en oren van het universum.

WAARSCHUWING: Geheim NASA-experiment bevestigt 500 v.Chr. Chakra-leringen: Dit is de reden waarom er een oorlog is voor je geest en een oorlog voor je DNA. Jij bent heilig.

Journalist: Terwijl u dit zegt, lijkt het alsof ik boeddhistische teksten, woorden of taoïstische Parazulzusa hoor.

Tesla: Dat klopt! Dit betekent dat er algemene kennis en waarheid bestaat die de mens altijd heeft bezeten. In mijn gevoel en ervaring heeft het Universum slechts één substantie en één allerhoogste energie met een oneindig aantal levensmanifestaties. Het beste is dat de ontdekking van een geheime aard de ander onthult.

Je kunt je niet verstoppen, er zijn er om ons heen, maar we zijn blind en doof voor ze. Als we ons emotioneel aan hen binden, komen ze zelf naar ons toe. Er zijn veel appels, maar één Newton. Hij vroeg om slechts één appel die voor hem viel.

Journalist: Een vraag die aan het begin van dit gesprek gesteld zou kunnen worden. Wat was elektriciteit voor u, beste meneer Tesla?

Tesla: Alles is elektriciteit. Ten eerste was er het licht, de eindeloze bron waaruit materiaal naar voren komt en het verspreidt in alle vormen die het universum en de aarde vertegenwoordigen met al zijn aspecten van het leven. Zwart is het ware gezicht van Licht, alleen zien wij dit niet. Het is een opmerkelijke genade voor de mens en andere schepselen. Een van zijn deeltjes bezit lichte, thermische, nucleaire, stralings-, chemische, mechanische en een onbekende energie.

Het heeft de kracht om de aarde met zijn baan te besturen. Het is een echte Archimedische hefboom.

Journalist: Meneer Tesla, u bent te bevooroordeeld ten aanzien van elektriciteit.

Tesla: Elektriciteit ben ik. Of, als je wilt, ik ben de elektriciteit in de menselijke vorm. U bent ook Elektriciteit, meneer Smith, maar u beseft het niet.

Journalist: Is het dus uw vermogen om elektriciteitsstoringen van een miljoen volt door uw lichaam toe te laten?

Tesla: Stel je een tuinman voor die wordt aangevallen door kruiden. Dit zou inderdaad gek zijn. Het lichaam en de hersenen van de mens bestaan uit een grote hoeveelheid energie; in mij zit het merendeel van de elektriciteit. De energie die bij iedereen anders is, maakt de mens tot 'ik' of 'ziel'. Voor andere wezens is de 'ziel' van de plant in wezen de 'ziel' van mineralen en dieren.

Hersenfunctie en dood manifesteren zich in licht. Mijn ogen in mijn jeugd waren zwart, nu blauw, en naarmate de tijd verstrijkt en de hersenen sterker worden, zijn ze dichter bij wit. Wit is de kleur van de hemel. Op een ochtend landde er door mijn raam een witte duif, die ik voedde. Ze wilde me laten weten dat ze stervende was. Uit haar ogen kwamen de lichte stralen naar buiten. Nog nooit had ik in de ogen van welk wezen dan ook zoveel licht gezien als in die duif.

Journalist: Het personeel in uw laboratorium spreekt over lichtflitsen, vlammen en bliksem die optreden als u boos bent of een bepaald risico loopt.

Tesla: Het is de psychische ontlading of een waarschuwing om alert te zijn. Het licht was altijd aan mijn kant. Weet je hoe ik het roterende magnetische veld en de inductiemotor ontdekte, waardoor ik op mijn zesentwintigste beroemd werd? Op een zomeravond in Boedapest keek ik samen met mijn vriend Sigetijem naar de zonsondergang.

Duizenden vuur draaiden rond in duizenden vlammende kleuren. Ik herinnerde me Faust en reciteerde zijn verzen en toen zag ik, als in een mist, een draaiend magnetisch veld en een inductiemotor. Ik zag ze in de zon!

Journalist: Hotelservice vertelt dat je op het moment van bliksem je in de kamer afzondert en tegen jezelf praat.

Tesla: Ik praat met bliksem en donder.

Journalist: Met hen? Welke taal, meneer Tesla?

Tesla: Meestal mijn moedertaal. Het heeft de woorden en klanken, vooral in de poëzie, wat er geschikt voor is.

Journalist: Lezers van ons tijdschrift zouden het zeer op prijs stellen als u dat zou willen interpreteren.

Tesla: Het geluid bestaat niet alleen in donder en bliksem, maar in een transformatie in helderheid en kleur. Er is een kleur te horen. Taal bestaat uit de woorden, wat betekent dat het uit de klanken en kleuren komt. Elke donder en bliksem is anders en heeft zijn naam. Ik noem sommigen van hen bij de namen van degenen die dichtbij mijn leven stonden, of bij degenen die ik bewonder.

In de helderheid en donder van de lucht leven mijn moeder, zus, broer Daniel, een dichter Jovan Jovanovic Zmaj en andere personen uit de Servische geschiedenis. Namen als AsJesaja, Ezechiël, Leonardo, Beethoven, Goya, Faraday, Poesjkin en alle brandende vuren markeren ondiepten en kluwen van bliksem en donder, die de hele nacht niet ophouden kostbare regen en brandende bomen of dorpen naar de aarde te brengen.

Er is bliksem en donder, en ze zijn de helderste en krachtigste, die niet zullen verdwijnen. Ze komen terug en ik herken ze tussen de duizenden.

Journalist: Voor jou is wetenschap of poëzie hetzelfde?

Tesla: Dit zijn de twee ogen van één persoon. William Blake leerde dat het heelal voortkwam uit de verbeelding, dat het in stand blijft en dat het zal blijven bestaan zolang er een laatste mens op aarde is. Daarmee was er een wiel waarmee astronomen de sterren van alle sterrenstelsels konden verzamelen. Het is de creatieve energie die identiek is aan de lichtenergie.

Journalist: Is verbeelding voor u reëler dan het leven zelf?

Tesla: Het brengt leven voort. Ik heb gevoed door mijn geleerde; Ik heb geleerd emoties, dromen en visioenen onder controle te houden. Ik heb het altijd gekoesterd, terwijl ik mijn enthousiasme koesterde. Mijn hele lange leven heb ik in extase doorgebracht. Dat was de bron van mijn geluk. Het heeft mij al die jaren geholpen om het werk te verdragen, wat genoeg was voor de vijf levens. Het beste is om 's nachts te werken, vanwege het sterrenlicht en de nauwe band.

Journalist: Je zei dat ik, net als ieder wezen, het Licht ben. Dit vleit mij, maar ik moet bekennen dat ik het niet helemaal begrijp.

Tesla: Waarom zou u het moeten begrijpen, meneer Smith? Het is voldoende om het te geloven. Alles is licht. In de ene is zijn straal het lot van naties; elke natie heeft zijn eigen straal in de grote lichtbron die wij zien als de zon. En onthoud: niemand die daar was, stierf niet. Ze zijn getransformeerd in het licht en bestaan als zodanig nog steeds. Het geheim schuilt in het feit dat de lichtdeeltjes hun oorspronkelijke staat herstellen.

Journalist: Dit is de wederopstanding!

Tesla: Ik noem het liever: terugkeren naar een vorige energie. Christus en verscheidene anderen kenden het geheim. Ik zoek hoe ik menselijke energie kan behouden. Het zijn vormen van licht, soms recht als hemels licht. Ik heb er niet naar gezocht voor mijn eigen bestwil, maar voor het welzijn van allen. Ik geloof dat mijn ontdekkingen het leven van mensen gemakkelijker en draaglijker maken en ze kanaliseren naar spiritualiteit en moraliteit.

Journalist: Denkt u dat de tijd kan worden afgeschaft?

Tesla: Niet helemaal, want het eerste kenmerk van de energie is dat deze transformeert. Het is in voortdurende transformatie, als wolken van taoïsten. Maar het is mogelijk om gebruik te maken van het feit dat een mens zijn bewustzijn behoudt na het aardse leven. In elke hoek van het universum bestaat levensenergie; een daarvan is onsterfelijkheid, waarvan de oorsprong buiten de mens ligt en op hem wacht.

Het universum is spiritueel; we zijn nog maar half zo. Het universum is moreler dan wij, omdat we zijn aard niet kennen en niet weten hoe we ons leven ermee kunnen harmoniseren. Ik ben geen wetenschapper, wetenschap is misschien wel de handigste manier om het antwoord te vinden op de vraag die mij altijd achtervolgt en die mijn dagen en nachten in vuur veranderde.

Journalist: Wat is er aan de hand?

Tesla: Hoe worden je ogen helderder!… Wat ik wilde weten is: wat gebeurt er met een vallende ster als de zon ondergaat? Sterren vallen als stof of zaad in deze of in andere werelden, en de zon wordt verstrooid in onze geest, in de levens van veel wezens, wat herboren zal worden als een nieuw licht, of een kosmische wind die in de oneindigheid wordt verspreid.

Ik begrijp dat dit noodzakelijk is opgenomen in de structuur van het universum. Het punt is echter dat een van deze sterren en een van deze zonnen, zelfs de kleinste, behouden blijft.

Journalist: Maar meneer Tesla, u beseft dat dit noodzakelijk is en is opgenomen in de grondwet van de wereld!

Tesla: Wanneer een man een hersenschudding krijgt; dat zijn hoogste doel moet zijn om naar een vallende ster te rennen en deze te proberen vangen; zal begrijpen dat zijn leven hem hierdoor werd gegeven en dat hij gered zal worden. Sterren zullen uiteindelijk in staat zijn om te vangen!

Journalist: En wat gebeurt er dan?

Tesla: De maker zal lachen en zeggen: "Het valt alleen dat je haar achtervolgt en haar grijpt."

Journalist: Is dit alles niet in strijd met de kosmische pijn, die u zo vaak vermeldt in uw geschriften? En wat is kosmische pijn?

Tesla: Nee, omdat we op aarde zijn … Het is een ziekte waarvan de overgrote meerderheid van de mensen zich niet bewust is. Vandaar vele andere ziekten, lijden, kwaad, ellende, oorlogen en al het andere dat het menselijk leven tot een absurde en afschuwelijke toestand maakt. Deze ziekte kan niet volledig worden genezen, maar bewustzijn zal het minder ingewikkeld en gevaarlijk maken. Wanneer een van mijn naaste en dierbare mensen gewond raakte, voelde ik fysieke pijn. Dit komt omdat onze lichamen van soortgelijk materiaal zijn gemaakt en met onbreekbare strengen verbonden zijn. Onbegrijpelijk verdriet dat ons soms overweldigde, betekent dat ergens, aan de andere kant van deze planeet, een kind of een genereuze man is overleden.

Het hele universum is in bepaalde perioden ziek van zichzelf, en van ons. Het verdwijnen van een ster en het verschijnen van kometen hebben meer invloed op ons dan we ons kunnen voorstellen. De relaties tussen de wezens op aarde zijn nog sterker, door onze gevoelens en gedachten gaat de bloem nog mooier ruiken of valt in stilte.

Deze waarheden moeten we leren om genezen te worden. De remedie zit in ons hart, en gelijkmatig, in het hart van de dieren die we het universum noemen.

Uiteindelijk overstijgt Tesla's nalatenschap de grenzen van tijd en ruimte en echoot het door de wandelgangen van de eeuwigheid als een bewijs van de ontembare geest van de menselijke ziel. De dood, zoals wij die kennen, is slechts een vluchtige illusie, een schaduw geworpen door de schittering van ons eigen goddelijke licht. En door deze waarheid te omarmen, beginnen we aan een reis naar onsterfelijkheid, geleid door de wijsheid van een van de grootste beroemdheden uit de geschiedenis.

Tesla – Uitvinder van de moderne werelddocumentaire

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.