Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEID OVER 9/11

14-03-2024

"Al is de leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt haar wel..."

Kritische analyse van de aanslagen op 11 sept 2001. 

Klopt de officiële lezing wel met de feiten?

Website: https://waarheid911.nl/

Shocking: De Waarheid over 9/11 blijkt geheel anders te zijn als de TV ons liet zien op 11 september 2001 en ons probeerde te laten geloven.

Hoewel het op de korte termijn onwaarheid spreken een gemakkelijke oplossing lijkt, is dat onverstandig omdat dat na verloop van tijd uitkomt en dan juist ernstiger problemen geeft. Steeds meer mensen komen er nu achter dat er over veel meer is gelogen is. De macht van de huidige machthebbers brokkelt steeds sneller af, nu steeds meer mensen erachter komen dat er veel meer leugens in de wereld zijn geholpen door onjuiste berichtgevingen.

V I D E O

WTC7: De Derde Toren (Een commentaar van Daniele Ganser, 10 september 2023)

De historicus en vredesonderzoeker Dr. Daniele Ganser blikt in de onderstaande video terug op de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in de VS en de ineenstorting van WTC7. 

Deze aanslagen, kortweg 9/11 genoemd, zijn qua aantal doden de grootste terroristische aanslagen in de geschiedenis. Na deze terroristische aanslagen voerden de Verenigde Staten, onder opperbevelhebber president George Bush, vanaf 2001 oorlog tegen Afghanistan en vanaf 2003 oorlog tegen Irak. Beide oorlogen waren illegaal omdat president Bush geen mandaat had van de VN-Veiligheidsraad.

Velen geloven dat er destijds slechts twee torens in New York zijn ingestort: ​​WTC1 en WTC2, de bekende Twin Towers. Maar dat is niet waar. WTC7 stortte die dag ook in zonder dat het gebouw werd geraakt door een vliegtuig. BBC meldde de instorting twintig minuten eerder, terwijl het gebouw nog overeind stond. 

Het WTC7 gebouw bestond uit 47 verdiepingen en was 186 meter hoog. Het stortte volledig in in slechts 7 seconden. Gedurende de eerste twee en een kwart seconde viel de toren in vrije val, dat wil zeggen zonder enige weerstand, met de versnelling van de zwaartekracht. Hoe is dat mogelijk? Hoe konden 81 verticale stalen kolommen tegelijkertijd hun stabiliteit verliezen?

Er was een lange discussie over de vraag of brand of ontploffing de oorzaak van de ineenstorting was. 

22 jaar na de aanslagen kwamen steeds meer waarnemers, waaronder Daniele Ganser (2023), tot de conclusie dat alleen sloop de ineenstorting van WTC7 afdoende kan verklaren. Maar dit betekent dat we nooit eerlijk geïnformeerd zijn over de terroristische aanslagen van 11 september 2001.

V I D E O

Bron: Verzet Batavia (https://t.me/+Voac7-RCJHswMDI0)

De schat aan kennis | Abonneer en deel het kanaal.

Martin Vrijland schreef het volgende:

"De meeste mensen zullen nooit zien dat ze bedonderd worden, omdat ze niet kunnen zien dat ze bedonderd worden, bedonderd zijn en dat daar nooit iets aan zal veranderen. 

Ze zijn dusdanig langdurig geprogrammeerd en gehypnotiseerd en zijn omringd door anderen voor wie hetzelfde geldt, dat het simpelweg niet lukt te ontwaken."

Meer info: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-de-meeste-mensen-nooit-zullen-zien-dat-ze-bedonderd-worden/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN