Vertaal deze pagina naar:

UITLEG OVER DE OPERATION LOCK STEP EN DE CORONATIJD

13-08-2023

Wees hier bewust van: De 'Lock Step' lockdown in de coronatijd werd reeds lang van tevoren voorbereid!


*** Het Lock Step-scenario van 13 jaar geleden (2010) en de lock down in 2020 roepen nu allerlei vragen op. De wereldwijde lockdown die in 2020 werd ingevoerd als reactie op het coronavirus, blijkt een plan dat reeds lang van tevoren werd ontwikkeld ***


Simulatie Lock Step is niet het enige project waarbij de Rockefeller Foundation betrokken is geweest. Het Rockefeller-instituut wordt ook in verband gebracht met een militair experimenteel vaccin dat, zo blijkt uit onderzoek, nu als oorzaak wordt gezien van de Spaanse Griep-pandemie, waaraan 50-100 miljoen mensen gestorven zijn.  

Zo'n honderd jaar later zien we dat naast de 'Rockefellers' ook de familienaam 'Gates' wederom een cruciale rol speelt in de geplande events.

De geschiedenis lijkt zich te herhalen, met dezelfde namen, instituten en scenario's!

De geschiedenis herhaalt zich (vaak), maar met dusdanige verschillen en of voldoende tijd tussen de gebeurtenissen, zodat mensen de overeenkomsten meestal niet opmerken. Om van het verleden te leren is het van belang om kritisch te kijken naar historische gebeurtenissen en fouten die destijds gemaakt zijn. Door zaken in een groter perspectief te plaatsen en de officiële lezing tegen het licht te houden, worden de herhalingen akelig duidelijk.

Bron: https://www.ellaster.nl/2020/08/23/het-simulatiescenario-lock-step-een-griepvirus-pandemie-als-trigger-voor-een-politiestaat/

Video met uitleg over Operatie Lock Step

In deze video wordt het beruchte document van de Rockefeller Foundation benoemd. Velen hadden dit document al gezien voordat de geplande corona pandemie uitbrak in december 2019 en waren reeds op de hoogte wat er te gebeuren stond.