Vertaal deze pagina naar:

ARTIKEL VOOR DE REEDS ONTWAAKTE EN DE NOG SLAPENDE ONDERNEMERS IN NEDERLAND EN BELGIE.

03-03-2024

Enquête voor de reeds ontwaakte ondernemers in Nederland en België.

De onderstaande vragen mag en kunt U beantwoorden en zenden naar ons e-mailadres: redactie@waarheidskrant.nl - Wij zullen na ontvangst een aantal vragenlijsten in dit artikel verwerken/publiceren, zodat Nederlandse en Belgische ondernemers met elkaar in contact kunnen gaan treden en de nog slapende ondernemers in Nederland en België kunnen gaan ontwaken.

Ben je nog niet ontwaakt? Beluister dan de boodschappen in de onderstaande links.

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/7701

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/7707

ENQUÊTE VOOR ONDERNEMERS


Vraag 1: Wanneer en waardoor ben je zelf ontwaakt?

Vraag 2: Wat gebeurde er exact met je nadat je bent ontwaakt? Kon je je werk nog goed doen in je eigen bedrijf?

Vraag 3: Ben je persoonlijk zelf veranderd nadat je ontwaakte?

Vraag 4: Welke gevolgen heeft het tot heden direct betekent voor jouw eigen bedrijf nadat je ontwaakte?

Vraag 5: Kun je je bedrijf nog steeds doen als voorheen? Zo nee, wat is er veranderd? Zo ja, hoe heb je dat gedaan?

Vraag 6: Ben je blij dat je bent ontwaakt als ondernemer? Zo ja, welke voordelen heeft dat gehad voor je eigen bedrijf? Zo nee, welke nadelen heeft dat gehad voor jouw bedrijf?

Vraag 7: Wat kun jij nu betekenen voor je medemens qua bedrijf of dienst(en) wat je aanbiedt?

Vraag 8: Welke veranderingen heb je doorgevoerd in je bedrijf na je ontwakingsproces?

Vraag 9: Welke problemen of voordelen zie jij voor je eigen bedrijf in de toekomst?

Vraag 10: Wat raad je iedere ondernemer aan in deze tijd qua ondernemen?


Dit is een eigen initiatief van De Nieuwe Media.

Gerealiseerd op: 03-03-2024.


Hieronder kunt U het tekstbestand downloaden om de enquête in te kunnen vullen.

De bovenstaande vragen mag en kunt U beantwoorden en zenden naar ons e-mailadres: redactie@waarheidskrant.nl - Wij zullen na ontvangst een aantal vragenlijsten in dit artikel verwerken/publiceren, zodat Nederlandse en Belgische ondernemers met elkaar in contact kunnen gaan treden en de nog slapende ondernemers in Nederland en België kunnen gaan ontwaken.

Fijne muziek om even naar te luisteren, (om even te ontstressen)...

INGEVULDE ENQUÊTES

Gertjan Veneman vindt dat je keuzes mag maken. 

Kies jouw eigen pad en geloof in jezelf.

Gertjan Veneman is een bijzonder persoon, hij leidt samen met zijn zus Monique een "ik-academie". Gertjan geeft onder andere een cursus in zelfvertrouwen. Deze wordt goed bezocht en er is zelfs een opname gemaakt voor de landelijke televisie met als presentator Filemon Wesselink, ook wel bekend als een presentator van het vroegere programma 'Spuiten en slikken'. De opnames verliepen voorspoedig en de deelnemers hadden geen bezwaren om op de televisie te komen.

Nei Skoen doet fantastisch werk. Hun doelstelling is het opzetten van trainingen en werken met ervaringsgenoten. Nei Skoen werkt met participatie gerichte projecten en is gericht op mee doen. Bijvoorbeeld: living museum, Human libary of soms grote (span) doeken printen voor een expo in de Cacaofabriek en muziek van de straatband Muzikale zelfhulp. Bij Nei Skoen is iedereen welkom en men wordt met vriendelijkheid en open armen ontvangen. 

Het is beslist de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen. Nei Skoen is te vinden op de Hoofdstraat 133 in Helmond. Voor de openingstijden en meer info kan men bellen met nummer 06-10785524 of mailen naar: info@neiskoen.nl

Bron bericht: https://ditishelmond.nl/nei-skoen-op-de-landelijke-televisie/

Vraag 1 aan Gertjan Veneman: 

Wanneer en waardoor ben je zelf ontwaakt?

Je kunt op verschillende manieren ontwaken. In 2018 ontwaakte ik voor het feit dat ik niet moest vluchten voor problemen maar juist persoonlijke problemen onder ogen moest komen en hier iets mee doen. Onze (hoofd)onderneming hield zich bezig met de inkoop en verkoop van LED verlichting onder een private label en dat gaf soms de nodige stress met zich mee. Het hele systeem draaide om macht, ego en geld. Onze visie en missie kan je hier teruglezen. Bij 4SKY Lights staat de klant en kwaliteit centraal.

Website van Gertjan Veneman voor LED verlichting: https://www.4sky.nl

Zie voorbeelden hieronder van toepassingsmogelijkheden van diverse LED verlichting.

Wie LED verlichting nodig heeft kan zich vervoegen op de website van Gertjan.

Vervolg vraag 1:

Na mijn persoonlijke ontwaking besloot ik ook om nooit meer alcohol te drinken en dat was één van de mooiste 'cadeaus' die ik mij zelf ooit had kunnen geven. In die periode bouwde ik een ook een website www.wake-up-now.nl en toen was ik nog totaal niet bezig met de politiek. Daar had ik nog nooit iets mee gehad en ik vond dat wij in een prachtig land vertoefde. Zelfs M. Rutte vond ik prima. Ik was in die periode werkelijk politiek maagd en achteraf denk ik ook een groot voordeel geweest want ik was niet geïndoctrineerd door de leugens van het politieke apparaat. 

In 2019 ben ik ook als freelancer gestart met het geven van trainingen op scholen op basis van het creëren van een positieve aanspreekcultuur. Dit kon ik prima combineren met onze eigen onderneming. Ik wilde een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Vraag 2 aan Gertjan Veneman: 

Wat gebeurde er exact met je nadat je bent ontwaakt? 

Kon je je werk nog goed doen in je eigen bedrijf?

Het ontwaken in de zin van 'er klopt iets niet' was in 2020. Nadat Tedros van het W.H.O. bekend maakt dat COVID-19 een dodelijk virus was en we hier allemaal mee te maken zouden krijgen. Binnen één dag wist ik dat er iets niet klopte. Geen enkele journalist besteedde hier aandacht aan maar zijn berekening klopte totaal niet. Hij maakte een vergelijking van COVID-19 met de griep en pakte voor COVID-19 de geregistreerde gevallen maar werkte bij de griep met een schatting. Dat was appels met peren vergelijken. Het had toen nog in beperkte mate invloed op mijn werk daar we pas in de beginfase zaten van de P(L)andemie.

Vraag 3 aan Gertjan Veneman:

Ben je persoonlijk zelf veranderd nadat je ontwaakte?

Absoluut! Tot nu toe zitten we bijna 4 jaar in een rollercoaster. Wanneer je eenmaal ziet dat de pandemie een grote leugen is dan ga je andere dingen ook onderzoeken en neemt niet direct alles voor waarheid aan. Ik liet de MSM ook volledig links liggen en kijk zo nu en dan even om te weten wie 'onze vijanden' waren.

Ik kan persoonlijk niet tegen onrecht en ben daar in mijn leven meerdere malen mee in aanraking geweest. Dat was ook de reden dat ik na 12 jaar het bankwezen in 2011 definitief had verlaten. De morele kompas van veel mensen werkzaam in deze branche week sterk af van mijn zienswijze en werkwijze.

Het onrecht wat ons in 2020 overkwam was dermate groot dat je ook in discussie verzeilde met anderen over wat er gebeurde. Al heel snel kwam je erachter dat de angst bij mensen de regie had en veel mensen niet openstonden voor een 'ander' geluid. Mijn leerproces de laatste vier jaar bestond uit overleven. Niet alleen zakelijk maar ook emotioneel. Het laatste heeft mij alleen maar sterker gemaakt.

Vraag 4 aan Gertjan Veneman

Welke gevolgen heeft het tot heden direct betekent voor jouw eigen bedrijf nadat je ontwaakte?

Tot 2020 werkten wij met wederverkopers. De import vanuit China was drie keer zo duur geworden en onze verkoop was ook mede afhankelijk van wederverkopers waarvan er meerderen hun winkel door de lockdown moesten sluiten. Ook schoof ik mijn mening niet onder 'stoelen of banken' en dit allemaal kwam niet ten goede van onze onderneming.

Vraag 5 aan Gertjan Veneman

Kun je je bedrijf nog steeds doen als voorheen? 

Zo nee, wat is er veranderd? Zo ja, hoe heb je dat gedaan?

Ja, we zijn wel gestopt met ons dealernetwerk en de focus gelegd op de eindverbruiker. We hebben onze inkoopkanalen gewijzigd en meer aandacht besteed aan onze webshop. Onze slogan "Alone you can do so little. Together you can do so much" is nog steeds onveranderd. Nog steeds werken we samen met enkele collega ondernemers die dezelfde morele kompas hebben en de ander iets wil gunnen.

Vraag 6 aan Gertjan Veneman

Ben je blij dat je bent ontwaakt als ondernemer? 

Zo ja, welke voordelen heeft dat gehad voor je eigen bedrijf? 

Zo nee, welke nadelen heeft dat gehad voor jouw bedrijf?

In 2015 zijn wij betrokken geweest bij een aanbesteding richting de overheid. Wij hebben daar een geheimhoudingsclausule voor ondertekend en kan er daarom niet veel over zeggen. Het ging over voertuigen die eind 2019 klaar moesten zijn en ja, toeval bestaat niet.

Wanneer je je mening niet onder 'stoelen of banken schuift' komt dat niet altijd ten goede van je onderneming, maar stilzitten en net doen of alles maar oké is, is niet voor mij weggelegd. Toen er sprake was van corruptie bij het bankwezen hield ik mijn mond ook niet stil en sprak daar het management op aan. Toen zag ik al hoeveel collega's niet voor hun mening durfden uit te komen en ook collega's die het wel prima vonden. De verschillen waren groot en dat zien we in de huidige samenleving nog steeds terug.

Uiteindelijk ben ik gaan werken aan een concept wat voor mij goed werkt en soms denk ik nog weleens, had ik dat maar veel eerder gedaan en tot heden zijn wij nog steeds actief met het bedrijf 4Sky Lights.

Ontwaken kan in meerdere lagen.

In 2016 werkten wij mee aan een lichtoplossing voor de rescueboten (zie foto's hieronder) voor de kust bij Griekenland. Zij werden voorzien van onze zoeklichten. 

We waren daar best trots op want mogelijk zijn er daardoor ook veel kinderen uit bootjes gered. In 2020 veranderde het optimisme toen we erachter kwamen dat duizenden kinderen waren verdwenen uit diverse asielzoekerscentra wat tot op de dag van vandaag nog steeds gebeurd.

In 2023 sprak ik hier het COA en de burgemeester op aan. Powned was hier ook bij aanwezig maar dat werd natuurlijk niet uitgezonden.

WAAR ZIJN ALLE VERDWENEN KINDEREN, WAS DE VRAAG AAN HET COA ( DEEL 1)

(Klik de bovenstaande link aan om de video te beluisteren en te bekijken)

Vraag 7 aan Gertjan Veneman

Wat kun jij nu betekenen voor je medemens qua bedrijf of dienst(en) wat je aanbiedt?

Nog steeds zijn wij afhankelijk van een stuk inkomen en zijn daarom nog actief met het verkopen van LED voertuigverlichting voor auto's, industrie, vrachtwagens, tractoren, bedrijfswagens en scheepvaart. Daarnaast heb ik met mijn zus in 2023 een website gebouwd: www.ikzelf.nu. Deze site is gericht op de toekomst en kan ik op iedere gewenst moment wanneer de tijd daar rijp voor is, gaan inzetten om mij volledig te richten op het coachen. 

De afgelopen jaren heb ik dit meerdere malen op vrijwillige basis gedaan. Ik heb aan kwetsbare groepen mensen workshops gegeven. Deze workshops had ik geschreven op basis van onder andere zelfvertrouwen en loslaten. De overheid heeft de laatste jaren behoorlijk meegewerkt aan het verdeel en heers en dat maakte dat ik in 2022 het programma Filemon had benaderd wat voor hun uniek was. Nog nooit eerder was dit gebeurd. Het ging mij om evenwaardigheid en dat was ook een voorwaarde van mij dat dit ter sprake zou komen. Evenwaardigheid wil zeggen dat niemand meer of minder is dan de ander.

Rauwe opnames/beeldmateriaal (zie de twee video's hieronder) die nooit werden gebruikt/uitgezonden in de uitzendingen van Filemon Wesselink, teveel waarheid op de TV (tell-a-vision) mag natuurlijk niet van de huidige machthebbers.

Presentator Filemon Wesselink ging voor een nieuw seizoen Filemom en de Complotten in 2022 op pad met 'andere denkers'. De diverse afleveringen maakten wederom heel wat los bij kijkers. De interviewkandidaten van Wesselink geloven onder meer dat de oorlog in Oekraïne een opgezet plan is en een eliteclub aan de touwtjes trekt. Bron: https://www.metronieuws.nl/televisie/2022/04/filemon-wesselink-complotten-oekraine-elite/

Vraag 8 aan Gertjan Veneman

Welke veranderingen heb je doorgevoerd in je bedrijf na je ontwakingsproces?

Zoals ik al eerder heb beschreven zijn er meerdere lagen van ontwaken. Een 'diepere laag' gaat over het onrecht naar kinderen. Toen ik er in 2020 achter kwam dat Lady Gaga op de loonlijst stond van de W.H.O. dan weet je dat het goed fout zit. Veel mensen hebben niets met god en dat mag, maar deze mensen zien ook niet het groeiend kwaad wereldwijd. Van Satanisten hebben veel mensen nog nooit gehoord of ze denken aan een Netflix film. Omdat veel mensen zich spiegelen aan anderen en er met hun gevoel vaak niet bij kunnen hoe slecht een mensen kan zijn, maakt dat dit voor veel mensen moeilijk te begrijpen is. 

Terwijl de discussie losbarst over lentekriebels zien veel mensen nog steeds niet het echte kwaad waar de Globalisten zich mee bezighouden en geen enkele journalist aandacht aan besteed. Daarvoor hoef je alleen maar te gaan naar Christies, eigendom van de Kering groep. Wanneer je even scrolt wat daar verkocht wordt dan val je van je stoel af. Je ziet de meest walgelijke foto's van kinderen en vaak ook nog met bekende merkschoenen aan waaronder o.a. Adidas (zie foto's hieronder). 

Search art and objects, auctions and articles | Christie's (christies.com)

Terugkomend op de vraag is onze focus nu gericht op de eindverbruiker en daarnaast heb ik mijn werkzaamheden iets uitgebreid. Enkele uren in de week werk ik als taxichauffeur en breng ik kinderen met een beperking naar school en ouderen naar de dagopvang. Indien mogelijk zal ik dit jaar voor het zesde jaar trainingen gaan geven op scholen indien dit qua tijdsindeling nog mogelijk is.

Vraag 9 aan Gertjan Veneman:

Welke problemen of voordelen zie jij voor je eigen bedrijf in de toekomst?

Persoonlijk geloof ik niet dat de wereld blijft zoals deze nu is. Ik geloof dat er een heel mooie tijd gaat komen en we nu zitten in het grootste ontwakingsproces aller tijden. Ik heb sinds 2020 ook veel compilaties gemaakt en opgeslagen op mijn videokanaal. Daar ben ik nu minder mee bezig. Mijn focus is nu gericht om positief te blijven en mezelf niet teveel laat meeslepen in lagere energieën.

Wanneer de tijd er rijp voor is zal ik al mijn energie gaan stoppen in het geven van trainingen en workshops.

Vraag 10 aan Gertjan Veneman

Wat raad je iedere ondernemer aan in deze tijd qua ondernemen?

In ieder negatiefs zit iets positiefs verstopt. Wanneer je in staat bent om dat te zien kun je vaak mooie keuzes maken. Teveel terug blijven kijken heeft soms weinig zin. We zijn niet alleen op aarde gekomen om te eten maar ook om te leren. Ieder heeft zijn eigen leer pad en je kunt jezelf altijd afvragen: "Ben ik bereid om nog te leren en te werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling?". Stilstaan is achteruitgang en wanneer je het even moeilijk hebt weet altijd dat jij aan het roer staat en richting mag bepalen. Ik heb daar jaren geleden eens enkele films over gemaakt om anderen daarmee te helpen. 

Gertjan Veneman vindt dat je keuzes mag maken. 

Kies jouw eigen pad en geloof in jezelf.

Dank je wel Gertjan voor het beantwoorden van de tien vragen.

Dankjewel voor je openhartigheid.

Veel ondernemers kunnen hun Licht opsteken bij Gertjan.

Wij wensen Gertjan veel Succes toe met zijn bedrijf in LED verlichting.

Klik op de link om Uw Licht op te steken: https://www.4sky.nl

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN