Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL (SLACHTOFFER VAN SEKSUEEL MISBRUIK) LEGDE OP 4 OKTOBER 2012 IN AMERIKA EEN GETUIGENIS AF!

16-07-2023

Met de getuigenis (zie video) van Bart van Well werd tot heden niets mee gedaan door het Openbaar Ministerie (OM).

Tip: Luister goed wat Mr. Adèle van der Plas (strafrechtadvocaat) zegt in haar betoog aan het einde van de onderstaande video. Deze video is Nederlands ondertiteld!

Met de getuigenis in Amerika van Bart van Well werd tot heden niets mee gedaan!

Daders van seksueel misbruik gaan tot heden vrijuit in Nederland en slachtoffers van seksueel misbruik zitten opgesloten in de gevangenis en/of worden platgespoten en monddood gemaakt in de psychiatrie.


Dit komt omdat topambtenaren en hooggeplaatsten zelf als dader hierbij betrokken zijn!

Ja, U leest het goed, dit is een zeer kwalijke zaak dat met deze misbruikzaak niets werd gedaan, wat veroorzaakt is door een falende en corrupte justitie. Dit is de bittere waarheid in Nederland, doe ook je ogen open, zodat Bart van Well de erkenning gaat krijgen waar hij al jaren mee bezig is. We leven in een omgekeerde wereld. Wanneer staan wij met z'n allen op?


De voorgeschiedenis Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik)

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige (15 jaar oud) en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren in het onderzoek als dader opdoken, onder andere die van Demmink en Wabeke.

Bart van Well is tevens kroongetuige in de bekende Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters).

Bart zit, zo het er nu (nog) naar uitzien tot 2 februari 2024 opgesloten achter gesloten deuren van justitie.

Meer info ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-bart-van-well/


Bart van Well is nu van plan een civiele zaak op te starten tegen de Staat der Nederlanden!

Mr. Thijs Stapel (civiel en strafrecht advocaat) behartigt nu de belangen van Bart van Well. Om de zaak te kunnen starten is Bart van Well afhankelijk van donaties vanuit de bevolking, omdat zijn advocaat (Mr. Thijs Stapel) niet gratis voor zijn cliënten werkt.

Wanneer de zaak voor Bart van Well succesvol wordt afgesloten zal dit een lans gaan breken voor vele andere slachtoffers in Nederland die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Vele slachtoffers zullen dan het voorbeeld van Bart van Well gaan opvolgen. 


Erkenning als slachtoffer

Het is keihard nodig dat slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well, eindelijk de erkenning gaan krijgen als slachtoffer en hiervoor een letselschadevergoeding gaan ontvangen. Zodat zij hun leven eindelijk opnieuw kunnen gaan opbouwen en eerlijke kansen krijgen in de samenleving.


Bart van Well helpen bij zijn civiele zaak tegen de Staat der Nederlanden

Wanneer je Bart van Well wilt helpen en ondersteunen om een civiele zaak op te kunnen starten tegen de Staat der Nederlanden kun je de onderstaande steunactie aanklikken.

Steunactie ► https://steunactie.nl/actie/bart-van-well-slachtoffer-van-seksueel-misbruik-vraagt-om-onze-hulp/-23053