Vertaal deze pagina naar:

BEELDEN JAARLIJKSE FOTOSESSIE NEP KONINGSHUIS 16-07-2021

13-08-2021

We hebben te maken met een NEP Koningshuis, daar Prinses Juliana een geruilde baby was, officieel heette Juliana Clara (Klaartje) van der Grift!


Het huidige NEP Koningshuis houdt het sprookje nog steeds levend dat Nederland voorzien is van een Koningshuis. Echter de schijn bedriegt!

Nederland is een Schurkenstaat!

Het gerucht doet nu de ronde dat Willem-Alexander is gevlucht naar Griekenland!


We houden U op de hoogte!Bloedverwanten van Juliana bevestigen haar adoptie door Wilhelmina!


In Pateo Nieuwsbrief nummer 180 ( https://pateo.nl/HTML/NL/Bulletin/Nieuwsbrief180.htm#Klaartje) kun je lezen dat "Koningin" Wilhelmina (1880 - 1962) op 30 april 1909 te Soestdijk beviel van een mongoloïde meisje dat na te zijn omgeruild met een geheel gezond pasgeboren meisje als Clara van der Grift (roepnaam Klaartje) opgroeide in Baarn.

Ik heb hierover gesproken met iemand wiens grootouder destijds werkzaam was op paleis Soestdijk. Deze grootouder had met eigen ogen gezien dat deze "koninklijke" baby de volgende ochtend opeens geen "mongooltje" meer was. Rara, hoe kan dat?

Het antwoord is dat dit "koninklijke" "mongooltje" 's nachts was omgeruild met de pasgeboren dochter van Antje van der Grift (1884 - 1970) en Dirk de Ridder (1879 - 1965), die twee jaar eerder trouwden.

Het "mongooltje" werd vervolgens in het gezin van de ouders van Antje van der Grift geplaatst als Klaartje van der Grift (en ook werd haar geboorteakte vervalst door haar geboorte op papier tien jaar terug in de tijd te plaatsen, want dat zou later bij "mongooltjes" toch niemand opvallen, zo werd er geredeneerd).

Vervolgens groeide de echte dochter van Antje en Dirk op als "kroonprinses" Juliana. Nu kunnen we begrijpen waarom Juliana zo dicht bij het gewone volk stond, want zij behoorde daartoe. En ook begrijpen we nu waarom ze later in haar geboortepaleis is gaan wonen.

De leugen moet zich altijd in allerlei bochten wringen, maar de waarheid gaat rechttoe rechtaan. Alleen gehersenspoelden blijven in leugens geloven.

Afijn, de reden waarom ik hier nu nog een keer de aandacht op vestig is dat inmiddels ook een nichtje van Klaartje van der Grift deze babyruil van 1909 aan mij heeft bevestigd.

Graag had ik ook gesproken met een "broer" of "zus" van Klaartje, maar zij willen hiermee liever niet in de publiciteit treden.

Toch hebben deze bloedverwanten van Juliana via Klaartje's nicht aan mij bevestigd dat beide pasgeborenen inderdaad zijn omgeruild zoals ik heb getoond in aflevering 8 van de O-show.

Ik wist al langer dat het waar was, maar nu kan niemand het meer ontkennen!

Hoe lang laten we de leugen nog regeren?


Bron: Johan OldenkampTip: Lees de info op de onderstaande website ook eens om Uzelf verder te informeren.

https://www.weesdeweerstand.nl/welke-acties-hebben-daadwerkelijk-effect/