Vertaal deze pagina naar:

BENJAMIN FULFORD JOURNALIST BERICHT OVER DE GEBEURTENISSEN ACHTER DE SCHERMEN OP HET WERELDTONEEL VAN DE MACHT

13-05-2022

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist.


Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is Benjamin Fulford diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht.

De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


"Justin Castro, Chrystia Freeland, Jill Biden en anderen vluchten naar Oekraïne nu de ineenstorting van de Khazariaanse maffia verder gaat."


Khazariaanse maffia agenten Justin Castro, Chrystia Freeland, Jill Biden en anderen zijn naar Oekraïne gevlucht nu de heerschappij van de KM ineenstort, aldus CIA-bronnen.

Ze zijn gevlucht om arrestatie wegens oorlogsmisdaden te voorkomen nu hun misdaden tegen de menselijkheid onmogelijk meer verborgen kunnen worden, zeggen ze. Daarom brengen "acteurs, actrices, rock sterren, komieken en wereldleiders een bezoek aan Oekraïne", merkt een andere CIA-bron op.

Als je nog altijd niet gelooft dat deze mensen vluchten om te voorkomen dat ze worden opgepakt, kijk dan eens naar dit Google Earth screenshot van de gevangenis op Guantanamo Bay. Dat is duidelijk een gebouw dat is ontworpen om duizenden KM criminelen vast te houden.

Google Earth screenshot van de gevangenis op Guantanamo Bay
Google Earth screenshot van de gevangenis op Guantanamo Bay


Daarom proberen hun opperheren, de Rockefeller kliek, die achter het hele nep regime van Biden zaten, nu een overgave te onderhandelen, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen. Ondertussen proberen hun andere meesters in Europa, de Rothschild familie, bescherming te krijgen van hun voormalige slavenkolonie Israël door te beweren dat bekendmaking van hun misdaden "antisemitisch" is.

Het probleem is dat een kritieke massa van de Joden nu bewust is dat hun heersende families diep betrokken waren bij de Holocaust (brandoffer voor Satan) als deel van hun messiaanse project om de Joden uit Europa en naar Israël te jagen. Ze wilden de koningen van de Joden worden, tegen de wil van het Joodse volk. Het feit dat Israël weigert om steun te geven aan hun campagne om een groter Khazaria te creëren in Oekraïne, is het bewijs hiervan.

De ineenstorting van het Khazariaanse maffia bewind in het Westen zou de trigger kunnen zijn van iets dat nooit eerder in de geschiedenis is gebeurd. Bronnen van het Russische, Aziatische en Geheime Ruimteprogramma zeggen dat een soort wereldschokkende, verbijsterende gebeurtenis spoedig kan gebeuren, waarbij sommigen het voor deze week voorspellen. Zoals gewoonlijk met dit soort voorspellingen, zullen we het pas geloven wanneer we het zien, maar zoals we hieronder zullen rapporteren, er is nogal wat bijzonder opmerkelijk, aan het blue-beam project gerelateerd, gedoe gaande op Antarctica en elders.

Laten we eerst eens gaan kijken naar de situatie in Oekraïne, waar de laatste Khazariaanse maffia leiders een schuilplaats zoeken. Volgens Westerse experts heeft Oekraïne de oorlog al verloren, aangezien het verloor:

  • 80% van de olie- en gasvelden
  • Alle raffinaderijen en grote opslagterreinen van olietanks
  • Zaaigronden
  • Kolenmijnen
  • Vier grote havens
  • Een aanzienlijk deel van hun nucleaire- en kolencentrales voor energieproductie
  • Olie- en gasvelden op het Zware Zee Plateau
Olie- en gasvelden op het Zware Zee Plateau
Olie- en gasvelden op het Zware Zee Plateau


Daarom gaf de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties een unanieme resolutie uit die opriep een eind te maken aan het "dispuut" in Oekraïne. Merk op dat ze niet het woord "oorlog" gebruikten.

Met andere woorden, ze geven toe dat het een interne Russische zaak is. Het feit dat de VS, de UK en Frankrijk meegaan met deze resolutie spreekt boekdelen.

Het is een overgave!


Oekraïne is nu in stukken verdeeld. De zuidelijke en oostelijke delen zullen een deel van Rusland worden, terwijl Polen en Roemenië grote delen van het westerse deel overnemen. Daarom riep de President van Polen op tot afschaffing van de grens tussen Oekraïne en Polen. "Er zal niet langer een grens zijn tussen onze landen. Zodat we samen kunnen leven op deze aarde, gemeenschappelijk geluk en kracht opbouwen die het ons mogelijk zullen maken om weerstand te bieden aan elk gevaar" zei de Poolse President Andrzej Duda.

De vraag is nu of Rusland een kleine reststaat van Oekraïne zal toestaan om te functioneren als een soort reservaat voor de laatste leden van de Khazariaanse Maffia.

Waarschijnlijk niet want, zoals de woordvoerder van de Russische Staatsduma Vyacheslave Volodin zaterdag zei "Het leiderschap van de VS zou ook verantwoordelijk gehouden moeten worden voor de misdaden die door het Kiev Nazi regime zijn gepleegd in Oekraïne, waarmee hij de lijst van oorlogsmisdadigers uitbreidde."

Hun misdaden zijn geenszins beperkt tot Oekraïne. In Syrië, was de militaire tak van de KM, onder namen als Al Qaeda en IS, systematisch mannen aan het vermoorden om hun kinderen en vrouwen te claimen als oorlogstrofeeën, zegt VS Kolonel Richard Black die daar was. De KM (die de hele mensheid tot slaaf wil maken) hield daar slavenmarkten waarop de hoogste biedingen voor kinderen waren, zegt hij.

Vermiste kinderen


Al tientallen jaren lang verdwijnen in de VS 40.000 kinderen per jaar, volgens de FBI. De meesten van deze kinderen werden waarschijnlijk gemarteld tot de dood erop volgde om adrenochrome te oogsten, zeggen nu vele getuigen.

Wanneer dit uitkomt, zoals dat nu gebeurt, zal er nergens, niet op en niet buiten de planeet, een plek zijn waar deze criminelen zich kunnen verbergen.

En nu we het over criminelen die zich verbergen hebben, laten we nog eens kijken naar Justin Castro, de verkiezing stelende Mantsjoerijse kandidaat, die probeerde Canada in een totalitair slavenkamp te veranderen. Onze bronnen in de Canadese geheime inlichtingendienst verstellen ons dat de Canedian National Investigation Service (CFNIS) in opspraak is gebracht door de KM. Ze beschuldigden een reeks topgeneraals van vage seksuele vergrijpen (die allemaal worden ontkend of zijn weerlegd) in een poging om het leger te verhinderen zijn werk te doen en de verrader Castro te arresteren. De druppel die de emmer deed overlopen voor het Canadese leger was toen het erop leek dat Castro en zijn KM makkers generaal Trevor Cadieu hadden vermoord.

Verondersteld werd dat Cadieu het Canadese leger zou overnemen voordat hij de lange lijst zou aanvullen van generaals die op een zijspoor werden gezet door aanklachten van vervalste seksuele pesterijen. Nu proberen ze zijn plotselinge verdwijning te verklaren door lasterlijke verslagen naar buiten te brengen dat hij gevangen werd genomen door de Russen omdat hij een bio-wapen laboratorium in Oekraïne leidde.

Toen we contact opnamen met onze bronnen van de Russische FSB zowel als van de Canadese en Amerikaanse inlichtingendiensten waren ze het er allemaal over eens dat hij nooit gevangengenomen is door de Russen. De gevolgtrekking is dat dit een verzonnen verhaal is, uitgebracht om het Canadese leger te verhinderen wraak te nemen voor de waarschijnlijke moord op een topgeneraal die heel populair was.

Castro en zijn mede KM-criminelen hebben wanhopig geprobeerd het Canadese leger te neutraliseren omdat hun vaccin-misdaden nu volledig aan het licht worden gebracht en ze bang zijn om gearresteerd te worden door de militaire politie.

Over de vaccin-misdaden is uitvoerig geschreven op andere plaatsen dus zullen we alleen een paar opvallende details aangeven. Het belangrijkste was waarschijnlijk de vrijgave van Pfizer documenten die bevestigen dat 1223 mensen stierven binnen de eerste 28 dagen na te zijn ingeënt met het BioNTech Pfizer vaccin tijdens het testen - en toch werd het goedgekeurd voor gebruik.

Dit heeft er al voor gezorgd dat de eerste dominosteen is gevallen. Rady Johnson, de Uitvoerend Vicepresident van Pfizer werd door de federale politie gearresteerd in zijn woning en beschuldigd van diverse fraudegevallen. Zal hij zingen als een kanarie of zichzelf ophangen in zijn cel. Of misschien plotseling een hartaanval hebben wegens de stress?

Rady Johnson, de Uitvoerend Vicepresident van Pfizer
Rady Johnson, de Uitvoerend Vicepresident van Pfizer

Maar wat dan ook, de poging om Covid te gebruiken als een excuus om de mensheid permanent in slavernij te brengen is aan het mislukken. Als een voorbeeld ervan, luister naar de avatar Bibi Netanyahu die stelt dat je niets te vrezen hebt van corona, het is allemaal nonsens.

Video Player

Daarom zei Israël zondag dat ze het verplicht testen op CIVID-19 voor reizigers die aankomen op de luchthaven van Tel Aviv, Ben Gurion, beëindigen.

Om te zien wat ze van plan waren, kijk dan eens naar dit Covid concentratiekamp. Dit is gelokaliseerd in Australië, niet in China.

Ook in China is er een protest tegen het drastische Covid totalitarisme daar. China wordt geconfronteerd met voortdurende kritiek en openbare onvrede over de lockdowns. De Covid uitbraken dwingen de partij om te kiezen tussen de economische groei die meer dan veertig jaar lang voor een bron van legitimiteit heeft gezorgd en Xi's pogingen om te laten zien dat China's model beter is dan Westerse democratie.

De Chinese geschiedenis laat zien dat het Chinese volk heel wat onderdrukking slikt voordat het plotseling en collectief explodeert en in opstand komt. De video hieronder is hier een voorbeeld van.

Vervolgens heeft een klokkenluider uit China ons bewijs gestuurd dat het wijdverspreide testen op Covid slechts een uitgebreid complot was van de Franse tak van de Rothschild familie om steekpenningen aan Chinese ambtenaren wit te wassen. Nep Covid tests werden gemaakt in China en daarna tegen hoge kosten gekocht door de overheid, bewerend dat ze geïmporteerd waren van bedrijven als Roche, zegt de klokkenluider. Deze video toont een onhygiënische fabriek van PCR tests in China waar ze "dure Franse tests" maakten.

Deze verschijning van een bloedrode hemel boven Shanghai kan heel goed een teken zijn dat er iets staat te gebeuren in China.

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen beloven dat er grote veranderingen aankomen. In de Filipijnen staat het lid van de Dragon familie Bongbong Marcos op het punt het presidentschap over te nemen. Hij werkt samen met de alliantie en documenten zijn getekend om fondsen vrij te maken voor een planetaire herleving, beloven de bronnen. De verwijdering van President Rodrigo Duterte zal ook betekenen dat David Rockefeller Jr. zijn bescherming daar verliest, voegen CIA-bronnen in Azië eraan toe. Dat is een van de redenen waarom hij een overgave probeert te onderhandelen.

De verkiezing van Marcos is slechts een van de grote veranderingen die deze week worden verwacht. Bronnen van het VS Geheime Ruimteprogramma zeggen dat er ook iets gaat gebeuren in Rusland:

Het spinsel over Poetin die naar het ziekenhuis moest en geopereerd moet worden voor mogelijk kanker is een verzonnen verhaal. Poetin heeft een upgrade/verbetering ondergaan, als we het zo mogen noemen. Als hij maandag de negende echt verschijnt bij de Wereldoorlog 2 Overwinningsparade, zal je het verschil zien. Het zal onmiskenbaar zijn. Als een dubbelganger of Computer Graphics beeld verschijnt, zal je het ook weten. Kijk heel zorgvuldig naar wat er overgebracht wordt in het nieuws. Als de dubbelganger verschijnt bij de viering betekent het dat zijn upgrade nog niet compleet is. Wanneer de behandeling klaar is, zal je al vanaf maanden de 9e een jonger uitziende man zien.

Toen dit rapport op het punt stond om online gezet te worden maakten foto's van Poetin tijdens de overwinningsparade in de media het duidelijk dat een nieuwe en "verbeterde" Poetin op zijn plaats is gezet om Rusland te vertegenwoordigen. Dus, als de bronnen gelijk hebben, zal er een regimeverandering zijn in de VS, Rusland, Canada en elders, beginnend deze week en gevolgd door de onthullingen van voorheen verborgen technologie.

Een nieuwe en "verbeterde" Poetin tijdens de overwinningsparade
Een nieuwe en "verbeterde" Poetin tijdens de overwinningsparade

Bijvoorbeeld: de mensen van het ruimteprogramma zeggen dat baby's nu geproduceerd worden in kunstmatige baarmoeders. Dit zal een massale toename in de menselijke bevolking mogelijk maken ter voorbereiding op kolonisatie van het universum zeggen de bronnen.

Onnodig om te zeggen dat we dit verontrustend vinden maar belangrijk om het mensen te laten weten zodat een collectieve en democratische beslissing genomen kan worden over deze technologie.Laten we dan nu eens kijken naar het laatste nieuws van project blue beam


Hierover vertelt onze bron op hoog niveau van de geheime ruimtemacht ons:


"Een enorm heel oud buitenaards ruimtevaartuig werd blootgelegd in het Oosten van Antarctica. (Het gebied dat de afgelopen maanden erg heet is geweest.) Geschat wordt dat het meer dan een mijl in doorsnee is. Opgravingen nog steeds gaande. Wat lijkt op een soort heel oude stad ligt naast het ruimtevaartuig. Dit is volledig van de radar. Deze bergingsoperatie staat onder leiding van Trump, Poetin en de Alliantie. Bijna dagelijks wordt er meer ontdekt. Niemand mag het gebied in. De wetenschappers, specialisten, Russische en Amerikaanse Special Operations militairen die ter plaatse zijn mogen niet weg tot verdere mededeling. Orders om niet over de zaak te praten zijn van kracht. Dit lijkt een deel van de reden te zijn voor het heter worden van het gebied. Het gebruik van de magnetische verschuiving van de polen samen met gerichte energiewapens uit de ruimte staat nu onder controle van de Alliantie."

De bronnen gaan verder:

Er zijn veel heel oude "dingen" die tienduizenden jaren lang diep begraven hebben gelegen onder het ijs. Net als het enorme tempelcomplex in Cambodja dat ligt begraven onder het bos, maar met een nieuw soort radar LIDAR genoemd, hebben de WETENSCHAPPERS het gevonden. Het is groter dan Angkor, wat?

Het is wellicht de grootste antieke stad ter wereld!

Tempelcomplex in Cambodja
Tempelcomplex in Cambodja
Angkor
Angkor


Natuurlijk willen we proberen toestemming te krijgen voor een TV ploeg en een groep journalisten om Antarctica te bezoeken om te bevestigen dat dit echt is.

De bronnen leverden ons ook een video van "het anti-gravitatie apparaat TR3B dat is gemaakt door de Northrop Grumman Corporation". Het feit dat ze de fabrikant identificeren is een goed teken dat deze technologie op het punt staat om beschikbaar te komen voor het grote publiek.

Tot slot zullen we deze week wat meer tonen van beelden die aan project blue-beam gerelateerde zijn.

Tot besluit, het verhaal dat ons wordt verteld is dat als de KM definitief is verslagen, er een overvloed aan futuristische technologie vrijgegeven zal worden voor het publiek en de quarantaine van de planeet Aarde zal eindigen. Zoals gewoonlijk met dit soort dingen, geloof het wanneer je het ziet. Ondertussen moeten we allemaal blijven vechten totdat de mensheid echt is bevrijd.


Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

Benjamin Fulford:

"FRB afgeschermd en inval in Deutsche Bank om financiering van de Khazariaanse maffia af te snijden."


Als de Khazariaanse maffia het vermogen verliest om geld te creëren uit het niets voor de financiering van hun plan om de mensheid te knechten, dan is het spel echt over voor ze. Zonder geld kunnen ze hun bullebakken, "beroemdheden" en acteurs die zich voordoen als politici niet betalen.

Maar we moeten niet zelfgenoegzaam zijn en niet vergeten waar we precies voor vechten. Deze mensen hebben herhaaldelijk verklaard dat het hun doel is om de meeste mensen te doden en de rest te domesticeren. Om dit in een goede verhouding te zien, vergelijk de T-Rex met zijn afstammeling, de gedomesticeerde kip. Het machtige alfa roofdier is nu een klein dier dat gevangen wordt gehouden in afschuwelijke condities en een fractie leeft van zijn natuurlijke levensduur. Als ze hetzelfde zouden doen met mensen - zoals ze van plan zijn - dan zullen mannelijke kinderen worden gemarteld tot de dood erop volgt rond de leeftijd van 6 maanden om adrenochrome te oogsten waarna ze veranderd worden in "nuggets". Vrouwen zullen gehouden worden als seksslaaf-fokdieren tot rondom de leeftijd van 25 waarna ze veranderd zullen worden in worsten.

Zie artikel ► https://laatste.brekendnieuws.nl/2022/05/05/benjamin-fulford-frb-afgeschermd-en-inval-in-deutsche-bank-om-financiering-van-de-km-af-te-snijden/