Vertaal deze pagina naar:

BENT U EEN BOZE NEDERLANDER OF EEN BLIJE NEDERLANDER?

29-04-2024

Of scheelt het U geen enkele fuck wat er gebeurt in onze wereld?

Of bent U zo'n verrader geweest in de coronatijd die zijn eigen buurman verraadde wanneer hij zich niet hield aan de coronamaatregelen? Heeft U zich ook laten vaccineren toen ze zeiden dat het moest? 

En droeg U ook zo'n beklap toen ze in het journaal zeiden dat de schapen dat moesten doen? Heeft U zich ook tig keer laten testen met zo'n lange staaf in Uw neus? Bent U nog steeds trots op Uzelf?

MARCEL DE GRAAFF DOET ALLES UIT DE DOEKEN; DE VELE VACCINDODEN SCHREEUWEN OM GERECHTIGHEID!

Tip: Deel deze video met al Uw dierbaren en diegenen die deze boodschap dienen te weten: https://rumble.com/v4roec3-breaking-news-marcel-de-graaff-doet-alles-uit-de-doeken.html

Heeft U zich niet laten vaccineren?

En trok U zich er helemaal van niets aan wat ze U probeerden wijs te maken op de Tel-a-vision? Gefeliciteerd! Want dit was de ultieme test van God of U begrepen heeft waar het in ons leven om draait.

Geloof, hoop en liefde in en voor Uzelf en de hele wereld.

Onze boodschap:

ER STAAT IETS GROOTS TE GEBEUREN!

We staan aan de vooravond van iets enorms, een moment dat het volgende tijdperk van de mondiale financiële wereld zal bepalen. De stukken bewegen, de spelers staan in positie en het spel staat op het punt te veranderen. Bereid je voor. 2 mei is het begin van een nieuw slagveld. 

Dit werd gepubliceerd op Braziliaanse kanalen en ze zijn er dol op.

Tekst: Carpathia │ Bron: https://t.me/mhc70

☆☆☆☆☆☆

Een mooie week is begonnen! 

Niet alleen wakker geworden met een mooie zonneschijn maar ook door de berichten uit Amerika. De gouverment in Amerika is naar huis gezonden. 

De financiële geluiden geven begin mei aan, kijk nu aub niet op een dag. 

Het ziet er echt goed uit. Fijne dag allemaal.

Tekst: Guus de Smet │ Bron: https://t.me/GesaraNederland/17851

Heb het lef op te staan voor wat je lief hebt, wat mooi en goed is.

Verlaat de angst en het egoïsme.

"Manifest van Wij Het Volk"

"Manifest van Wij Het Volk"

Om iets te kunnen begrijpen, zul je eerst een klein beetje verstand moeten hebben en kennis van feiten is ook wel fijn. Ik wil nog heel even de aandacht vestigen op "Manifest van Wij Het Volk".

Inmiddels zijn een aantal dingen wel duidelijk geworden.

Heel veel mensen hebben begrepen waar het in dat filmpje over gaat, maar er zijn ook een paar mensen, die het niet helemaal hebben gesnapt. Zoals in de tekst onder het filmpje duidelijk staat aangegeven en ook in het filmpje expliciet wordt gezegd, was dat filmpje speciaal bestemd voor een heel specifieke doelgroep.

Dat er nog steeds idioten rondlopen, die nog altijd denken dat zij de mensen "wakker" moeten maken, is vooral voor henzelf vervelend, want ze zullen er vroeg of laat heus wel achter komen dat dit niet de bedoeling is en dat het bovendien niet werkt. Dat mensen het filmpje bekijken en er zich gesterkt door zouden voelen, is leuk, maar daar ging het dus niet om.

Dit is heel specifiek gericht op die paar handlangers van het systeem, die nog net op tijd zouden kunnen opstaan en kiezen voor de goede kant. Meer eigenlijk niet. Overigens, dat is dus die van het volk en niet de andere… Dat deze specifieke groep nu precies de achilleshiel blijkt te zijn, is inmiddels ook wel duidelijk, alleen al door de directe reactie vanuit het duister. Blijkbaar is dit precies niet wat zij willen dat bekend wordt.

Maar nu het filmpje inmiddels drie weken (en in 3 talen ondertiteld) rondgaat en tienduizenden keren bekeken is, wordt ook wel duidelijk dat met dit filmpje ons ook nog iets anders getoond wordt. Wie het filmpje bekijkt zal niet anders kunnen dan tot de conclusie komen dat er geen enkele reclame wordt gemaakt voor wie of wat dan ook en dat er alleen maar opgeroepen wordt tot het luisteren naar je eigen morele kompas. De mensen die kritiek op het filmpje (of een stuk ervan…) hebben geuit en dat nog steeds doen, hebben daarmee niets anders gedaan dan laten zien aan welke kant zij zelf werkelijk staan.

Grappig is dat juist de grootste geldwolven en profiteurs onder ons, die zelf geen moeite hebben met dingen doen voor persoonlijk geldelijk gewin, juist dit als argument aanvoeren voor waarom dit filmpje niet bekeken of gedeeld zou moeten worden. Terwijl aan het filmpje juist geen enkel direct of indirect verdienmodel zit. Dit is nu precies de methode die het duister op elk niveau inzet. Als je iets niet op argumenten en met waarheid kunt winnen, ga je toch gewoon met stront gooien. En roep vooral de dingen die je zelf misdoet, dan denken je "volgers" dat jij zoiets niet zou doen. Zo goedkoop en zo doorzichtig, maar sommige mensen trappen er toch graag in.

Ach, de maskers gaan allemaal af en deze clowns laten alleen maar zien wie zij zelf werkelijk zijn en vooral dat zij niet aan jouw en onze kant staan. Maar ach, om iets te kunnen begrijpen, zul je wèl een beetje verstand moeten hebben en laat dat bij sommigen nu precies het probleem zijn.

Tekst: "Eric zegt het"

Bron: https://t.me/ericzegthet/30596

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN