Vertaal deze pagina naar:

BENT U HIER REEDS VAN OP DE HOOGTE?

27-04-2021

Dit gebeurt er wanneer U zich laat testen!


Onze redactie ontving het volgende bericht over de COVID PCR-testen:

Ik heb zojuist zeer verontrustend nieuws ontvangen uit Slowakije, waar een ziekenhuispersoneel in Bratislavia een onderzoek uitvoerde naar de COVID PCR-tests en de testzwabbers concludeerde dat ze door je neus helemaal tot aan de hersenen darpa hydrogels in je lichaam implanteren.

Darpa is het Defense Advanced Research Projects Agency - een onderzoeks- en ontwikkelingsagentschap van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van opkomende technologieën voor gebruik door het leger.

Oorspronkelijk bekend als het Advanced Research Projects Agency, werd het bureau op 7 februari 1958 opgericht door president Dwight D. Eisenhour, VS.

Uit de studie "Darpa Hydrogel (referentie) is een kunstmatige substantie die een omvormer creëert tussen het elektromagnetische signaal en levende cel, weefsel en orgaan. Zet een elektromagnetisch signaal van een zender om in een signaal dat een levende cel begrijpt en erop reageert.

(Zie foto van kever - Darpa Hydrogel werd in deze zenuwstructuren geïnjecteerd en was bestuurbaar via een radio)


"Darpa Hydrogel en lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier en zorgen ervoor dat de denkende persoon een controleerbare biorobot wordt. Een hydrogel is een drager van een werkzame stof, zijn taak is om de stof op een vooraf gewenste plek in het lichaam te krijgen."

De Darpa Hydrogel is dus een sleutelcomponent, "dit zijn eigenlijk nano-antennes", om verbinding te maken met 5G en de wereldwijde elite in staat te stellen mensen letterlijk te besturen zoals robot-beatles.

Ze citeren hun testresultaten die aantonen dat Darpa Hydorgel ook dodelijk is voor menselijke bloedcellen. Bij gebruik in combinatie met lithium, dat zeer giftig is, kan het de pijnappelklier vernietigen. Het rapport stelt verder: "Uit deze informatie blijkt duidelijk dat teststokken een crimineel instrument zijn voor genocide onder de bevolking van Slowakije. Dit is een wereldwijd, doordacht en zorgvuldig voorbereid evenement."


Hier is een link naar de volledige studie in pdf-indeling ► https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf

Dit zijn dingen uit de Science Fiction-archieven die nu gebeuren.

Jai Guru Dev - Visvamitra


Bron ► https://prepareforchange.net/2021/04/24/from-slovakia-hospital-covid-pcr-tests-found-to-be-tool-for-genocide