Vertaal deze pagina naar:

BENT U REEDS BEKEND MET MK ULTRA MIND CONTROL?

10-04-2021


Een heel klein boekje open over het nep Koningshuis, geheime diensten, de corona hoax, MK Ultra mind control technieken, gaslightings- en manipulatietechnieken, massahypnose, argonten, psychoses, narcisten, psychopaten en satanische rituelen.

Argonten

Doordat sommige mensen hun 'poorten' open hebben kunnen ze worden ze bestuurd door argonten (meelifters, negatieve entiteiten) zonder dat ze dit zelf in de gaten hebben. Zie het als gaten in je aura. Anton Teuben (www.antonteuben.nl) heeft hier een duidelijk plaatje van gemaakt. De afbeelding daaronder geeft duidelijk weer wat er gebeurt wanneer U Uw aura heeft gesloten.Poorten

Deze poorten (gaten in aura's) zijn of gaan open bij sommige mensen door jeugdtrauma's of trauma's in een vorig leven (psychoses) hebben opgedaan of zetten ze open door onder andere het (overmatig) gebruik van drugs en alcohol.

Trauma's

Wanneer iemand is getraumatiseerd in het huidige leven, (of een voorgaand leven, immers wij incarneren steeds in een nieuw lichaam), kunnen mensen door de argonten in hen (meelifters, negatieve entiteiten) soms de meest bizarre dingen of uitspraken doen.

Leugenaars

Mensen die veel en vaak hebben gelogen kunnen soms enorm gaan flippen, wanneer ze zichzelf tegenkomen. Deze type mensen vertonen vaak narcistische trekjes of zijn ware narcisten of psychopaten geworden. Zij kunnen nietvermoedende mensen enorm beschadigen doordat hun geweten is uitgeschakeld. Deze narcisten en psychopaten gaan over lijken. Het deert hen niets wat jou overkomt.

Narcisten

Slachtoffers (vaak vrouwen) die met een narcist samenwonen vertonen vaak 'competent' gedrag. Daardoor komen ze soms zeer moeilijk los van een narcist en gaan iedere keer weer terug wanneer ze een poging waagden van iemand los te komen. Ook dit psychische probleem mag (h)erkend worden en worden geheeld bij heel veel mensen.

MK Ultra mind control technieken

Dan heb je nog de groep mensen die door MK Ultra mind control technieken zijn bewerkt en gehersenspoeld. Dit gebeurt vaak in hoge kringen en met slachtoffers die teveel herinneringen hebben aan wat ze is overkomen. Dit gebeurt vaak bij kinderen (slachtoffers) die satanische rituelen gedwongen hebben bijgewoond. Onderschat dit probleem niet bij de bevolking. Joost Knevel is hier een voorbeeld van.

Gaslightings- en manipulatietechnieken

Wat is gaslighting? Dit is een verhaal op zich wat eigenlijk nog nader uitgelegd dient te worden wanneer U hier geen ervaring mee hebt. Wanneer U hiermee over wilt weten kunt U wellicht vanaf hier gaan googelen en Uzelf verder informeren.

Een voorbeeld: Rutte doet aan gaslightingstechnieken, hij zegt dingen vergeten te zijn of zich niet meer te kunnen herinneren wat hij eerder heeft gezegd. Dit zijn manipulatietechnieken, waarmee hij zich uit vervelende situaties redt.

Rutte, Kaag en consorten moeten snel weg en plaats maken voor lieve, eerlijke en verstandige mensen die het WEL goed voor hebben met de bevolking!

Hersenspoeling

De bevolking is door MK Ultra mind control technieken gehersenspoeld en zwaar gehypnotiseerd. De tools die door de machtigen op Aarde hiervoor gebruikt worden zijn divers: Onderwijs, TV, radio, kranten, social media, billboards op de snelweg "Blijf thuis" etc. etc.

Corona hoax

Daarom kan dit alles nu gebeuren wat er nu gaande is. Een corona hoax die het huidige leven compleet lam legt, vele bedrijven failliet laat gaan, de bevolking laat geloven dat er een gevaarlijk virus ronddwarrelt. Winkels opdraagt hun klanten verplicht niet-werkende mondkapjes te laten dragen.

Coronadoden

Zojuist lazen we (onze redactie) op social media:

Een zorgcentrum in midden Limburg dat 45 bewoners heeft, daarvan zijn in twee weken, na de vaccinatie, 25 mensen overleden. Deze worden geteld bij de corona doden na een zogenaamde corona-uitbraak op advies van de GGD. U wordt hier behoorlijk gefopt beste mensen, deze bewoners zijn gestorven vanwege de vaccinatie die ze toegediend kregen! 

De GGD vroeg met klem aan de medewerkers en familie om geen verband te leggen met het vaccin.

Word Wakker mensen, er gebeuren wederom Dr. Mengele praktijken zoals in de Tweede Wereldoorlog!

De geschiedenis herhaalt zich!

Het gevaar van vaccinaties, 5G straling en mondkapjes 

Wanneer U weet en beseft dat de grootste ellende ontstaat door de huidige vaccinaties (sterfte en bijwerkingen), 5G straling (bloedproppen in de bloedbaan) en door het ademen door mondkapjes (bacteriën) bent U al weer een stukje verder op de hoogte.

Iemand schreef op social media:

Pffff.... Hugo heeft zijn eigen kinderen niet laten vaccineren ivm geloofsovertuiging... Maar hij wil wel dat jullie een experimentele mRNA spuit nemen die niet voldoende getest is... 🧐 Zelf zijn ze een uitzondering en hoeven hem niet te nemen! Snap je het nog niet? Doei!!! 🤭👋

Afdwingen van vaccinaties voorkomen

Wanneer ze op Uw werk een vaccinatie afdwingen, eis dan Uw eigen keuze in vaccinatie!

Kies bij klachten eventueel voor HCQ (Hydroxychloroquine), daar hebben we Trump over gehoord. Is al 65 jaar FDA goedgekeurd en bewezen veilig.

Vaccinatie dus niet nemen en eventueel dan een andere baan zoeken of op een uitkering terugvallen tot we bevrijd zijn van de psychopaten en satanisten.

Dat zal de werkgevers leren en uiteindelijk ook de ogen doen openen die hier aan meewerken en personeel in gevaar brengen. Zij zijn zelfs medeplichtig (persoonlijk aansprakelijk) en verantwoordelijk (als handlanger/uitvoerder) voor misdaden tegen de mensheid, besef dat!

Er heerst een massahypnose bij de bevolking

Wanneer er geen massahypnose was bij de bevolking hadden we allang massaal opgestaan en die psychopaten in Den Haag een dikke HALT toegeroepen!

Wat dacht U dan?

We zouden de psychopaten en satanisten die de bevolking bewust misleid, onderdrukt, afperst, ziek maakt en zelfs vermoord publiekelijk moeten ophangen!Huiswerk voor diegenen die nog niet zijn ontwaakt, gedeeltelijk zijn ontwaakt en/of (nog) willen ontwaken!


Het is belangrijk om te weten hoe onze Aarde en de Mensheid is ontstaan, want daar liggen ook onze oplossingen!


  • Informeer Uzelf..., zodat we in Nederland en de rest van de wereld een HALT kunnen roepen aan de psychopaten in Den Haag en elders die ons naar de afgrond brengen van ons bestaan. Alle pijn en ellende wat we dagelijks ervaren is terug te voeren op een ziek verouderd systeem wat gebouwd is op satanische grondvesten.
  • Lees het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 Satanische Bloedlijnen" en het boek van Udo Ulfkotte "Gekochte journalisten", dan bent U aardig op de hoogte hoe Uw leven eruit ziet waar U dagelijks (onbewust of bewust) aan deelneemt.
  • Beluister de beide video's hieronder van Ronald Bernard, die zich uitspreekt over satanische rituelen in de bankenwereld en elders.
  • Beluister hieronder de video van Johan Oldenkamp over het nep Koningshuis, over de babyruil van Juliana. De bewijzen hiervan zijn aanwezig!
  • Lees de websites door die hieronder staan opgesomd.

Infolinks


https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

https://deblijeb.nl/over-ons/lezingen.html#lezing

https://www.stopworldcontrol.com/nl/misbruik/

https://www.volk-word-wakker.nl/tartaria/

https://hetgrotereplaatje.nl/index.php

https://www.indigorevolution.nl/

https://www.frontnieuws.com/

https://www.waarheid911.nl/


Ontdek wat er aan de hand is met Nederland

Een aantal organisaties hebben aan een team specialisten opdracht gegeven om uitgebreid onderzoek te doen naar het ontstaan van corona. Uit dit onderzoek is juridisch duidelijk gebleken dat er sprake is van zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid, schrijft advocaat Arno van Kessel op de website Aangifte Overheid.

https://www.ninefornews.nl/aangifte-tegen-rutte-en-de-jonge-wegens-zeer-ernstige-misdrijven-tegen-de-mensheid/

"Geheime diensten blijken criminele organisaties te zijn."Prinses Juliana is een geruilde baby!
Schokkende onthullingen door insider bankenwereld. Wat weet Ronald Bernard, wat jij moet weten?


Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële wereld, durfde het aan om voor de camera zijn verhaal te vertellen.

Bernard werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is medeoprichter van De Blije B, een burgerinitiatief van professionals.

Hij vertelt in dit interview openhartig over de manier waarop een kleine groep elites bestaande uit zo'n 8000 tot 8500 mensen de hele wereld in zijn greep houdt en wat hun religieuze drijfveren precies zijn.

Macht achter de schermen

"Men moest eens weten hoe de wereld werkelijk in elkaar zit," aldus Bernard in gesprek met Irma Schiffers.

Vanwege zijn positie kwam Bernard in contact met de macht achter de schermen. Uit ervaring weet hij dat mensenlevens er voor deze macht niet toe doen.

"Als je je geweten niet in de diepvries kunt zetten, en dan niet op -18, maar op -100, dan moet je er niet aan beginnen," zegt Bernard.

Creëren van oorlogen

"Het gaat over het financieren van oorlogen, het creëren van oorlogen, het creëren van heel veel ellende in de wereld," voegt hij toe.

Hij doet in het interview een boekje open over wat er werkelijk speelt op wereldniveau in het financiële systeem.

Dat de massa niet gelooft dat dit waar is, heeft te maken met het feit dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het stempel 'complot' is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen als je erover spreekt.

Satanisme

Bernard belandde in de valutahandel en werd steeds beter in het organiseren van geldstromen. Toen kwam hij in aanraking met het satanisme en werd hem gevraagd om iets gruwelijks, iets onmenselijks te doen.

"Ik kon het niet," vertelt hij emotioneel.

Dat was het moment waarop hij brak en besloot eruit te stappen. Hij heeft zich los weten te maken van een duistere wereld die hem bijna fataal werd en koos voor menswaardigheid.

Bekijk deze video aandachtig en deel hem ook met vrienden en familie. Het is van het grootste belang dat mensen beseffen hoe de wereld echt in elkaar zit.Waardeert U onze berichtgevingen?

U kunt ons platform eventueel financieel ondersteunen of sponsoren!

Hoe? Door onder andere T-shirts en/of andere artikelen, zoals een hoodie, tas of mok met een mooie of goede boodschap te bestellen middels onze webshop.

Deze artikelen zijn tevens een mooie EYE-OPENER voor Uw familie en/of Uw bekenden die nog mogen of gaan ontwaken!