Vertaal deze pagina naar:

BEREID JE NU ALVAST VOOR OP DE ONAFHANKELIJKHEIDSDAG (INDEPENDENCE DAY) IN NEDERLAND EN DE WERELD OP 04-07-2023

03-07-2023

Wanneer de boeren er achter gaan komen wat politici en hooggeplaatsten als hobby hebben (pedofilie en seksfeestjes) is het definitief afgelopen met de regering!

DE WITTE MARS GAAT IN NEDERLAND VAN START OP 04-07-2023 VOOR ALLE OVERLEVERS VAN SATANISCH RITUEEL MISBRUIK EN ALLE SLACHTOFFERS VAN DE SATANISCHE REGERING!

Meer info ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/l/de-witte-mars-wordt-gehouden-op-4-juli-2023-voor-alle-overlevers-van-satanisch-ritueel-misbruik-en-alle-slachtoffers-van-het-satanische-machtssysteem-in-nederland/

Het Event gaat in onze wereld vanaf 4 juli 2023 van start schreef Martin Vrijland reeds op z'n eigen website!


THE BEGIN OF THE EVENT

Tip: Lees deze keer de inhoud van het artikel ook echt even schreef Martin Vrijland.

Niet alleen in Nederland loopt de AIVD het extremisme kaart te trekken, ook in de VS is men volop bezig met de veel te doorzichtige framing. Daar roept het Department of Homeland Security nu dat rechts-extremisten van plan zijn om het elektriciteitsnetwerk plat te leggen.

Als u het mij vraagt schrijft Martin Vrijland wordt het vanaf 4 juli 2023 valse vlag spektakel; of liever gezegd PsyOp feest. Ik zal onderbouwen waarom, maar eerst even een (bot)tweet aangaande die 'power grid' en extremisten, zodat u ziet wat er gaande is.

Het was natuurlijk Klaus Schwab die twee jaar geleden al waarschuwde dat een terroristische aanslag op het elektriciteitsnetwerk een groter gevaar vormt dan 'covid-19'.

Als u onder de video op de website verder leest, zult u ontdekken dat het allemaal gepland is en dat er een reden is dat ze dit moeten hoaxen. De reden dat ik zeg dat ze dit wel moeten hoaxen, heeft alles te maken met de echte Great Reset die eraan zit te komen.

Dat is de reset die optreedt als de aarde (zoals wij die denken te kennen) en 87 andere gebieden (die wij niet kennen) overkoepeld gaan worden met een nieuwe grote plasmakoepel. Er zijn twee keer 88 van die systemen die beide overkoepeld zullen worden.

Dat gaat onherroepelijk voor een elektromagnetische overload zorgen, voor een abrupte verplaatsing van de 'magnetische noordpool' en voor Noorderlicht verschijnselen in de lucht die doen denken aan de oudjaarsavond vuurwerkspektakels. Daarbij zullen 87 ronde schijven door de lucht cirkelen, die tot stilstand komen als het plasma tot stilstand komt en tot de nok van de koepel volgroeid is.


Kortom: men moet wel een elektriciteitsnetwerk aanval hoaxen!

Men moet de massa psychologisch voorbereiden op wat komen gaat. Dus als alles down gaat, moet iedereen alvast de gedachte tussen de oren hebben van "Ooh, dat zijn die rechts-extremisten die een aanval op het netwerk plegen", terwijl het in werkelijkheid het opstarten van de nieuwe grotere plasmakoepel is.


Vandaar ook het NL ALERT van 5 juni 2023!?

Op de onderstaande website is het volgende erover te lezen:

Bij een ramp in jouw omgeving, wil je weten wat er aan de hand is en wat je moet doen. Daarom is er NL-Alert. Je ontvangt NL-Alert op je mobiel. Ook is NL-Alert te zien op steeds meer digitale reclameborden en reisinformatieschermen in het openbaar vervoer.

Zie ► https://crisis.nl/nl-alert/


Die aanslaghoax, zal direct opgevolgd worden met een buitenaardseninvasie hoax

Waarom? Welnu, als de nieuwe grote plasmakoepel opstart, zullen overal ter wereld de rondcirkelende schijven zichtbaar zijn. Dat zijn de reflecties van die andere 87 plasmakoepels in die nieuwe grotere plasmakoepel, waarvan het plasmaveld eerst nog rond circuleert tot het volgroeid is tot aan de nok en vervolgens tot stilstand komt.

Achteraf, als alle netwerken weer online komen, zullen de deepstate 'bad guys' willen beweren dat het de rechts-extremisten waren die een aanslag op het elektriciteitsnetwerk pleegden en dat de buitenaardsen probeerden in te grijpen. Ik wil het niet te complex maken, maar het is belangrijk dat u begrijpt dat dat het 'deepstate' verhaal zal zijn.

De 'good guys' van de deepstate zullen echter de 'bad guys' op gaan ruimen. Dat is onderdeel van de gehele Psychologische operatie die zal worden opgetuigd rondom het moment van het opstarten van de nieuwe grote plasmakoepels.

Anders gezegd: de 'bad guys' beweren nu dat rechts-extremisten het netwerk plat willen gooien; de 'bad guys' zullen zogenaamd een buitenaardseninvasie in scene zetten (waarvan beweerd zal worden dat het via Project Blue Beam gedaan is).

Dit alles is een cover-up verhaal dat nodig is, vanwege het feit dat er een nieuwe plasmakoepel zal opstarten en dus heeft men een dekmantelverhaal nodig. De trouwe lezer hier weet echter inmiddels wat komen gaat en zal niet voor dit cover-up verhaal vallen.

Vervolgens zal beweerd worden dat de 'good guys' de Project Blue Beam projectie uitgezet hebben. Dat verhaal is eveneens nodig, omdat de rondflitsende cirkelvormige reflecties (die je als UFO's zou kunnen beschouwen) op zeker moment tot stilstand komen (als de nieuwe plasmakoepel volgroeid is) en dan plotseling weer verdwijnen (omdat de 88 kleinere plasmakoepels uitgeschakeld kunnen worden).

Vanaf dat moment leven we onder een nieuwe enorm grote plasmakoepel; bevindt de magnetische noordpool zich op een totaal nieuwe plek, hebben we een andere zon en een veel grotere maan en is het klimaat ineens een stuk warmer over het aardoppervlak dat we nu kennen.

Bovendien zullen we mensen en dieren van die andere 87 koepels kunnen gaan ontmoeten (de extra-terra estrials). Zij kunnen naar ons reizen en vice versa.

Bron en meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-noorderlicht-effecten-een-elektriciteitsnetwerk-valse-vlag-een-buitenaardsen-valse-vlag-en-meer-vanaf-4-juli-2023/