Vertaal deze pagina naar:

BERICHT VAN DE POSTMEESTERS GENERAAL NEDERLAND OVER HET WOO VERZOEK HYPOTHEEK

18-08-2023

In dit artikel is een update te lezen over het WOO verzoek Hypotheek van de Postmeester Generaal Nederland.

De Wet Open Overheid (WOO) regelt het recht op informatie over alles wat de overheid doet. Het is de opvolger van de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB).

Update 17-08-2023 van Postmeester Generaal nederland

Lieve wezens, 

Het is alweer even geleden dat jullie iets hebben gehoord. Bij deze doe ik een update, hoe en wat betreffende het WOO verzoek Hypotheek.  We hebben zeker niet stil gezeten, veel meegemaakt, en denderen gewoon door.

De Nederlandse Bank is de toezichthouder van alle banken en heeft gereageerd met een beslissing in hun brief. Daarin staat dat ze geen documenten in hun bezit hebben en dus de WOO niet in behandeling kunnen nemen. Begrijp ik dan goed dat wanneer er geen documenten zijn er ook geen hypotheken zijn.

Naar aanleiding van dit antwoord heb ik contact opgenomen met de KVK om de inschrijving en bevoegdheid van deze bank na te trekken. Dit heeft 2 uur geduurd en kwam niet overeen met wat het zou moeten zijn. We zijn daarom een paar stappen verder gegaan en hebben we, na 8 weken hard werken, een pakket van 3 kilo met bewijzen verstuurd als Postmaster General vanuit de POSTAL-COURT onder een post volmacht aan President Donald J. Trump de keyholder van de UPU.

Verzendbewijs


De Postmeester Generaal vervolgt:

Alle bedrijven die betrokken zijn bij deze WOO Duns & Bradstreet zijn allemaal toegevoegd aan dit dossier. Ook hebben we aangifte gedaan in verband met mensenhandel en witwassen, deze aangifte is ook toegevoegd aan dit dossier. We hebben Donald J. Trump gevraagd om de Executive Order 13773 toe te passen. Dat is een Enforcing Federal Law With Respect to Transnational Criminaliteit Organizations and Preventing International Trafficking Februari 9, 2017.

Grote dank aan een geweldig PMG team.

En vooral dank aan iedereen die ons het vertrouwen heeft gegeven, dit mogelijk te maken.

Postmeester Generaals Nederland.

Zodra wij meer horen zullen wij dit delen.

Blijf liefdevol en help elkaar, blijf in jullie kracht.

Tip: Word lid van de chatgroep van Postmeester Generaal Nederland.

Zodat U op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

https://t.me/+Lj8AxibzvdNhMDA0