Vertaal deze pagina naar:

BERICHT VAN HET HIERNAMAALS 30-04-2022

30-04-2022

Al is de leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt ze wel...


Gerrit Brendel (onderzoeker) schreef het volgende:


Wij zien het in Spanje.

Het is het 9e land waar het volk het ministerie van gezondheid heeft aangeklaagd en gewonnen.

Het opperste Gerecht heeft verklaard dat COVID-19 geen virus is, maar een bewust geproduceerd bio wapen. Welnu als Spanje dat verklaard dan volgt Portugal vanzelf. Dat wordt nu nr. 10.
Fauci, die nu is gaan hemelen had het patent, in 2017.

Hij had ook het patent van Graphene Oxyde namelijk: US 2021/0082583a1. Deze man had veel patenten. Door zijn handelswijze is hij in de laagste regionen als ziel geplaatst, ten minste naar mijn maatstaven, maar die hebben weinig in te brengen.


COVID-19 is een bio wapen!


Men heeft het snel verspreidbaar gemaakt en dusdanig gecreëerd dat er injecties nodig zijn, althans dat men dat iedereen kan wijsmaken. En daar zit hem de kneep. Die injecties had men al klaar op de plank in 2018. En goed geprepareerd, daar zat het venijn. Welnu dat is het feit dat er 8 soorten killers inzitten. Die U of direct of op langere termijn om zeep helpen.

Men heeft het zo gelanceerd en voorbereid, dat men juridisch vrijwillig de spuit kon halen, maar omdat de fabriekanten ook de regeringen in de hand hebben konden zij de druk zo opvoeren, dat iedereen de spuiten nam.

Men hersenspoelde de mensen ermee, via verschrikkelijke gemanipuleerde beelden, constant de spuiten op tv en op de radio. Elke minuut 3x het woord COVID. En maar schelden op de niet ingeënten, die de ingeënten in gevaar brachten. Een idiote bewuste conclusie, die voor 100% niet deugde en onwaar is, maar door het onnadenkende volk gewoon geslikt werd, zonder na te denken wat er eigenlijk gezegd werd.

Fauci is dus al gaan hemelen en de rest gaat ook voor de bijl. Er wordt nu met man en macht gewerkt om verdere toekomstige schade veroorzaakt door de COVID spuit, te voorkomen. Het is een bio wapen, dus niet voor de poes. Het is niet van de soort: "Dat regelen wij even".

Er is sprake van lange termijn schade, omdat er ook nog andere dingen achter zitten, dus wij hebben even de tijd. Al die gasten, die eraan gewerkt hebben moeten wij oppakken, want die weten precies wat zij gecreëerd hebben en weten dus ook , hoe men dat kan neutraliseren.

Verder is er in Mariupol een Canadesche Generaal met 18 biolab medewerkers uit een luchtverversingskanaal komen kruipen. Generaal Trevor Cadieu (of liever gezegd adieu, mon general).

De FED gebouwen in de States zijn ontruimd en er is een groot hek omheen geplaatst. De gebouwen zijn verlaten, een teken te meer dat de FED, tot nu toe een particuliere organisatie in dienst van de cabal, is geneutraliseerd en opgenomen in de US Treasury.

Dan duiken er twee datums op in de kanalen.

Dat is 5 mei en dat is 9 mei 2022.

Historisch gezien belangrijke data's. Er zijn geruchten daaromtrent.

Verder hebben de Space forces laten weten dat zij niet alles zullen vrijgeven. Want het is bekend, dat als men teveel 'fantastische' verhalen - waarheden naar buiten brengt de toehoorder niet meer toehoort, maar uitschakelt, zo in de trant van: "Jaja, je kunt mij nog meer vertellen, maar hier geloof ik geen barst meer van" en dan schakelt hij af, of hij geloofd niets meer.

Dan gooi je het kindje met het badwater weg en dat is nu net niet de bedoeling. De bedoeling is, dat de mensheid, na eeuwenlang bedrog, langzaam de waarheid op allerlei gebied wordt bijgebracht. Hij moet zijn geest van allerlei bullshit reinigen en dat is veel, erg veel, te veel.

Wij moeten oppassen dat het niet geestdodend gaat werken.


DUS LIEVE MENSEN,

BEREID JE GEESTELIJK VOOR OP GEWELDIGE GROTE ONTHULLINGEN.

U BENT STERK EN U BENT HET WAARD.

DUS ZET U SCHRAP VOOR DE WAARHEID BINNENKORT.


[Forwarded from Het Hiernamaals]

Apr.30, 2022

GTB. 544.


Eerdere en toekomstige berichten zijn te vinden in het onderstaande Telegram kanaal.

Telegram kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel