Vertaal deze pagina naar:

BETER GEKWETST DOOR DE WAARHEID DAN GETROOST DOOR EEN LEUGEN!

31-08-2022

Wij leven in een tijd van massaal ontwaken!


Wij leven in een wereld met verschillende tijdlijnen.


Wij spreken elkaars taal niet meer.


Je begint een gesprek en je voelt snel


of het iemand is die wel of niet in jouw wereld vertoeft.Wij hebben elkaar nodig!


Wij wonen in verschillende werelden, maar zitten wel in hetzelfde schuitje. De ene heeft weet van dit. De andere niet. Daardoor leef je verschillende levens. Dat voelt niet alleen degene die weet. Ook degene die niet alles weet, voelt dat het een vreemde wereld is.

Niet alleen de lichtdragers kwamen voor dit moment naar de aarde. Ook de mensen die nog niet het volledige zicht op het aardse proces hebben. Wij ondervinden verschillen in zien en begrijpen. Wij hebben gelijkenissen in ons mens-zijn. Wij zijn mensen van vlees en bloed.


Wij zijn ALLEMAAL hier op aarde gekomen om NU aanwezig te zijn!


Niet alleen om deel te zijn van het aardse proces. Wij kwamen hier om in dit moment ons eigen
zielenplan uit te werken. Wij wilden evolueren. Sterker worden in de punten waar wij nog niet
zo geoefend in waren. Dat is niet veranderd. Dat is niet veranderd door het wonen in verschillende werelden, of tijdlijnen.

Wij zijn zielen die dit leven op aarde wilden zijn, voor onze eigen persoonlijke reden en keuze. Wat scheidt ons? Misschien zachter gevraagd, wat verbindt ons? Wij missen de ander. De ander mist ons. Het proces van de voorlopers was niet gemakkelijk. Het proces van de mensen die nog niet het volledige zicht hebben is dat ook niet.


Er zijn beslissingen genomen die niet meer teruggedraaid kunnen worden, dat is een zware last.


Voor een deel zitten wij in een gezamenlijke wereld. De wereld waarin wij voelen en zien dat vele zielen naar huis terugkeren, om welke reden dan ook.

Steek je hand uit naar de ander. Open je hart en voel. Kijk de ander in de ogen en je ziet een ziel die verbinding zoekt. Die zoekende is en die vraagt. Misschien niet in woorden, maar wel in de energie.

Is spreken moeilijk? Spreek dan niet. Woorden zijn beperkingen. Ze kunnen lang niet altijd onze gevoelens verwoorden. Stil zijn samen. Stil zijn in verbinding. Dat werkt helend voor onszelf en voor de ander.

Laat het zijn en laat het zijn je verbinden.

Het komt zoals het komt en dat is goed.


Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul


Bron ► https://www.wakkeremensen.org/artikelen/martha-krul/wat-verbindt-ons/


We worden overspoeld door een enorme hoeveelheid belangrijke informatie.


De website Wakkere mensen zal zich met heel veel liefde blijven inzetten voor het Hoogste Goed voor allen, zodat wij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen betreffende de veranderingen in de wereld.

Mede dankzij de grote inzet van vertalers kunnen alle berichten in onze eigen taal gelezen worden op de onderstaande website.

In licht en Liefde, Ine & Martien.

Website ► https://www.wakkeremensen.org/