Vertaal deze pagina naar:

BEZOEK VAN DE BLACK UMBRELLAS AAN DE AMBASSADE VAN UKRAINE IN DEN HAAG IN VERBAND MET KINDERMISBRUIK VAN KINDEREN IN UKRAINE

26-04-2023

Wanneer gaat de media, de grotere kranten, hier ook aandacht aan besteden? Wanneer gaat de politiek hier vragen over stellen?


De Haagse politie was snel ter plaatse, maar er werd aandachtig geluisterd en foto's genomen!

Al 10 jaar wordt Gorsad Kyiv door grote modemerken op handen gedragen. En moeten wij dit okay vinden? Balenciaga deed hun reclamecampagne af als een marketing blunder. Maar dat was het niet. Hier werd bewust voor gekozen en ook daar werden geen kritische vragen over gesteld.


De media vertelde maar een gedeelte en liet niet alles zien.

Gorsad Kyiv wordt op handen gedragen door grote modemerken. En wat doet Nederland? Geld blijven overmaken om het land te redden? Voor de kinderen?

Het echte verhaal ligt toch even iets anders beste mensen!

De politiek loopt hier met een bocht om heen terwijl hier eigenlijk een debat over gevoerd zou moeten worden. Wanneer deze 'beerput' opengaat, gaat hun wereld dan langzaam afbrokkelen?

De Black Umbrellas eisen een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch Ritueel misbruik van kinderen. De commissie Hendriks is niet onafhankelijk.


Dit was een super actie van de Black Umbrellas, bedankt!

AMBASSADE UKRAINE

De EU maakt miljarden over naar Ukraine. Het wordt gedaan om daarmee de mensen te helpen. Nederland hangt massaal de vlag uit. Al 10 jaar vindt Zelensky het blijkbaar wel prima dat Gorsad Kyiv nu bepaald niet echt kindvriendelijk is en dan drukken we het nog netjes uit.

Op 23 April 2023 was er een manifestatie door de Black Umbrellas. De Black Umbrellas staan voor de waarheid en iedereen heeft recht op de waarheid. De Witte Chrysant staat ook als Symbool voor de waarheid en op meerdere locaties zijn deze al uitgedeeld of achtergelaten.

Op dit moment is er een oorlog gaande, een oorlog tussen goed en kwaad. Laten we nooit vergeten dat uiteindelijk het licht altijd gaat winnen.

Bron en website Black Umbrellas ► www.blackumbrellas.nl

Vindt U dit normaal politie?

De politie is nu ook op de hoogte van kindermisbruik in de Ukraïne.

En dat de Ambassade van Ukraïne in Den Haag hier zelfs reklame voor maakt.

De politie kan nooit meer zeggen:

"Ich habe es nicht gewusst!"


De foto's van hierboven (links en rechts in het kader) zijn te vinden op de onderstaande website.

Bekijk de bovenstaande video en weet en besef dat de politie nu op de hoogte is, maar dat ook U nu na het lezen van dit artikel en het bekijken van de video op de hoogte bent.

U kunt nu niet meer zeggen: "Ich habe es nicht gewusst!".

U bent nu op de hoogte, denk aan Uw eigen karma!

Website ► https://gorsad-kyiv.com/