Vertaal deze pagina naar:

BIG NEWS! CORONA IS EEN LEUGEN!

13-06-2021

‼️ YES, YES, YES, EINDELIJK, BIG NEWS ‼️


💥💥💥 CORONA IS EEN LEUGEN 💥💥💥‼️‼️‼️  De Senaat van de Verenigde Staten gaf een persconferentie ‼️‼️‼️

Corona komt uit het Wuhan Lab.

Dr. Fauci en Bigtech moeten zich gaan verantwoorden.

Dit is een oorlogsverklaring aan China!

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥


Video ► https://www.facebook.com/karin.philipp.501/videos/957581984996439


‼️ Het gaat beginnen, wees voorbereid ‼️
Pieter Stuurman schreef naar aanleiding van het bericht van de Senaat van de Verenigde Staten het volgende:

"Nu de media ineens rapporteren dat het 'virus' uit een Chinees lab afkomstig is, en zelfs de Amerkaanse senaat daar openlijk over spreekt, klink er gejuich op uit uit de gelederen van de tegenstand:

'Zie je wel! Ze hebben gelogen!'

Maar juich niet te vroeg.

De discussie wordt nu omgebogen van de ERNST van het virus, naar de OORSPRONG ervan.

Er zullen daders aangewezen worden en enkele vooraanstaande mensen geofferd. Maar daarmee wordt ook bevestigd en onderkend dat er daadwerkelijk sprake zou zijn van een levensgevaarlijk virus. En dat vergaande maatregelen dus noodzakelijk zijn/blijven.

Zo buig je de kracht van de oppositie om in je voordeel.

Want het maakt ze niet uit of wij denken dat het een natuurlijk virus is, of een kunstmatig ding, gemaakt door schurken. Zolang we maar blijven geloven dat er een levensgevaarlijk virus rondwaart.... "De Awakening is in volle gang!

In Amerika gebeuren opmerkelijke zaken en de senaat in de USA brengt details over de covid plandemie naar buiten. De echte criminelen lopen vrij rond terwijl ze de slachtoffers en waarheidsbrengers opsluiten. We leven in een omgekeerde wereld.

Maar niet lang meer...

De bevolking gaat ontwaken!
Norbert Pols schreef op 13 juni 2021:


Anthony Fauci, de Jaap van Dissel van de VS, is door het ijs gezakt

Niet alleen Fauci is op z'n bek gegaan, de media is door de Amerikaanse Senaat betiteld als corrupt en propagandistisch. Het gehele "woke-isme" dat op scholen wordt onderwezen wordt eindelijk gezien als marxistische propaganda en big-tech gaat in de VS onderworpen worden aan wetgeving, zodat de vrijheid van meningsuiting niet kan worden beperkt op het internet.

Plotseling gebeuren er dingen. De wereld wordt platgespoten met nieuwe technologie, waarvan de effecten nog niet officieel gecommuniceerd worden maar, het wordt als wapen gebruikt tegen een in een laboratorium in Wuhan ontwikkeld bio-wapen. De senaat gaat onder leiding van senator Marsha Blackburn helemaal los op Fauci. Fauci's collusie met de Chinezen en de Big-Tech ligt op straat.

De Amerikaanse Wappies zijn aan het winnen en welke vragen roept dat voor Nederland op? Voor mijn publiek een wat overbodige vraag maar, hoe kan het dat in Nederland de echte Corona geneesmiddelen nooit verstrekt zijn? Waarom heeft Jaap van Dissel het hierover nooit gehad? Waarom moesten er mensen dood terwijl goedkope werkende geneesmiddelen in Zeewolde geproduceerd werden?

Waarom wil Hugo iedereen met nanotech inspuiten? Voor wie werkt het demissionaire kabinet nu echt? Wat wil China van Nederland? Gaan we de door de EU gedicteerde technocratie met al haar socialisme hier toestaan?

Waar gaan we heen nu dat, via officiële overheidsorganen in de VS, de waarheid op straat is gegooid? Is het nu wel waar? Ik roep al een jaartje of tien. Naar mij hoef je niet te luisteren. Zet restricties op mijn vrijheden en schuif mij als "complotdenker" aan de kant. Dat is gebeurd en dat gebeurt nog steeds. Mij hoef je niet serieus te nemen maar, hoe denk jij over al die wappies in de Amerikaanse senaat?

Straks blijkt Trump opnieuw als president geïnstalleerd te worden. Wat gaan al die met Marxisme geïndoctrineerde guttmenschen dan doen?

Een groot deel heeft zich gelukkig al laten vaccineren. Nu rest de vraag hoe we het gezonde deel van de populatie kunnen beschermen tegen de eiwitten die ze uitstoten.

Deze show begint een interessante wending te krijgen.Tip: Wees zelf de eye-opener voor de bevolking, door het dragen van een mooie of goede boodschap!