Vertaal deze pagina naar:

BINNENKORT VERSCHIJNEN DE TWITTER FILES OMTRENT CORONA

16-12-2022

Door de Twitter Files zullen vele namen van hun voetstuk vallen!


Fauci, Gates, de CEO van Pfizer en vervolgens ook Mark van Ranst, Marion Koopmans, Jaap van Dissel, Ab Osterhaus, Hugo de Jonge etc.


De eerste Twitter Files zijn reeds gepost:

https://twitter.com/ecrgroup/status/1595036263186243584


De video in het Twitterbericht staat hieronder met Nederlandse vertaling, de bittere Waarheid!


Strafrechtelijke aanklacht


In de nasleep van de publicatie van de vernietigende Twitter Files, wijst media-analist Jonathan Turley erop dat Jack Dorsey mogelijk een strafrechtelijke aanklacht boven het hoofd hangt wegens liegen tegen het Congres over Twitter's voortdurende shadowbanning en viewpoint-discriminatie:


In september 2018 getuigde Dorsey onder ede en ontkende wat deze dossiers nu lijken te bevestigen. Rep. Mike Doyle, D., Pa, vroeg: "Sociale media worden opgetuigd om conservatieven te censureren. Geldt dat voor Twitter?"

Dorsey antwoordde: "Nee."

Doyle vroeg vervolgens: "Censureert u mensen?"

"Nee," zei Dorsey...

Nu blijkt dat het hele bedrijf opereerde als een censuurafdeling... Die groep bestond naar verluidt uit Vijaya Gadde, hoofd van Legal, Policy and Trust; Yoel Roth, het wereldwijde hoofd van Trust and Safety; CEO's Jack Dorsey en Parag Agrawal, en anderen.


Verwacht vanaf 2023 dat het Amerikaanse Huis een reeks onderzoeken start naar Big Tech platforms en hun kwaadaardige, politiek gemotiveerde censuur en verkiezingsbemoeienis, waaronder Facebook, Google, YouTube, Linked In en anderen.

Naarmate steeds meer mensen ontwaken voor de waarheid over wereldwijde ontvolking en genocide tegen de mensheid, zullen zij agressiever terugslaan tegen de tirannie. Terwijl dit gebeurt, zullen alternatieve systemen van geld, communicatie, geneeskunde en technologie opbloeien.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/de-wereld-die-u-ooit-kende-is-voorbij-12-must-see-voorspellingen-en-oplossingen-voor-2023/

Het afnemend aantal gelovers, dat stug in de "goedheid" van in-slechte biljardairs en Nazi regiems blijft geloven, is mede verantwoordelijk en behoren vaak zelf tot de grootste slachtoffers door vaccinaties. Bij bosjes vallen ze wereldwijd om, kunnen ze ape(pokke)trots op zijn.