Vertaal deze pagina naar:

BIOSENSOR IN COVID VACCINATIES?

03-01-2023

Bevatten COVID vaccins implanteerbare nano-hydrogel biosensoren?

Tip: Lees dit artikel en doe zelf ook onderzoek!

Deze sensor (of beter gezegd een biosensor), die kleiner is dan de grootte van een rijstkorrel, zou daadwerkelijk met het lichaam versmelten. Als een stukje nanotechnologie zou het verbinding maken met het draadloze netwerk (het 5G-aangedreven IoT of internet der dingen) en zowel informatie over u en uw lichaam doorgeven als ontvangen naar de autoriteiten.

Reeds eerder werd gepubliceerd door frontnieuws op 9 februari 2022, dat een implanteerbare hydrogel biosensor, gemaakt via een door DARPA-Gates gefinancierd bedrijf in Silicon Valley, lijkt te zullen worden gebruikt in het COVID-vaccin.

Tevens werd geschreven dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie en de Bill and Melinda Gates Foundation een samenwerking waren aangegaan met Profusa, een bedrijf in Silicon Valley, om een stukje nanotechnologie te ontwikkelen dat is gemaakt van hydrogel (vergelijkbaar met een zachte contactlens) en dat onder de huid kan worden geïnjecteerd en geïmplanteerd met een vaccin als afgiftesysteem.

Dit berichtte Makia Freeman.

Het artikel van Defense One meldde al in maart 2020 dat de biosensor op schema lag om begin 2021 goedkeuring van de FDA te krijgen, wat ongeveer dezelfde tijd is dat ons is verteld dat we de uitrol van het COVID-vaccin konden verwachten.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/implanteerbare-nano-hydrogel-biosensor-als-mogelijk-bestanddeel-van-toekomstige-vaccins/

De uitrol van COVID-vaccins gaat gelijk op met de uitrol van 5G, is dat toeval?


 Wij denken zelf van niet door ons eigen onderzoek!

Wat als mensen, die de ziekte corona onder de leden zouden hebben volgens de PCR test, dit te maken heeft met stralingsklachten, veroorzaakt door 5G straling?

Dan komt het hele corona verhaal in een heel ander daglicht te staan!