Vertaal deze pagina naar:

BLUETRUTH PUNT NL

06-04-2021

Vandaag (06-04-2021) kregen we de onderstaande info aangereikt op onze redactie. Het is fijn en goed om te bespeuren dat er dergelijke burgerinitiatieven gaan ontstaan in Nederland.


Welkom op de site van burgerinitiatief BlueTruth!


Deze groep bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt.

Sinds de Corona-crisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald en de uitvoering die van de politie verlangd wordt, maken wij ons zorgen.

De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas. Wij weten dat er meer (ex)politiemensen zijn die hiermee worstelen. Daarom willen wij laten weten dat wij er zijn en hen een hart onder de riem steken.

Onze doelen

Wij willen graag in verbinding staan met (politie)mensen met soortgelijke zorgen en hen het perspectief bieden om van de 'eenzame worsteling' naar 'samen staan we sterk' te gaan.

Ons doel is met elkaar in gesprek te gaan op basis van goed onderbouwde en onafhankelijk onderzochte feiten en deze leggen naast de missie van de politie in combinatie met het overheidsbeleid en ons eigen moreel kompas. Daar waar de schoen wringt en we in tweestrijd raken, proberen wij, al dan niet in samenspraak met de politieorganisatie en/of andere (beroeps)groepen die zich op dit vlak verenigd hebben, te komen tot oplossingen.

Uiteindelijk moeten we er met elkaar zien uit te komen: met elkaar en voor elkaar.


Contact ► info@bluetruth.nl

Website ► https://www.bluetruth.nl/