Vertaal deze pagina naar:

BOZE BOEREN GAAN VERHAAL HALEN BIJ STIKSTOF MINISTER VAN DER WAL (VVD)

13-06-2022

Boeren zijn boos vanwege de vele absurde en idiote stikstof maatregelen en niet zonder reden!


Tientallen boze boeren hadden zich op 10 juni 2022 voor de woning van 'stikstof-minister' Van der Wal (VVD) verzameld. Even liepen de spanningen hoog op tussen minister Van der Wal en de boeren,

Haar kinderen staan binnen te trillen zei de minister in de video.

Deze ministers leven allemaal in een bubbel, gezien ze bijna nooit geconfronteerd worden op deze manier.

Respect voor deze boeren, die voor zichzelf opkwamen, zou vaker moeten gebeuren.

Het wordt tijd dat de boeren het heft in eigen hand gaan nemen en samen een vuist maken gaan maken tegen de roverheid, die boeren wil onteigenen van land en veestapel.

Video ► https://youtu.be/gbJdMc6W3Uc

Deel de video met de wereld om mensen bewust te maken!

Lachend en giechelend laveert minister Van der Wal door het debat.


Minister Van der Wal beheert de portefeuille Natuur en Stikstof en heeft daarom in haar begroting tientallen miljarden staan die ze mag opmaken, terwijl de normale bevolking de elektriciteitsrekening nog amper kan betalen.

De Minister leest hier lachend allerlei zaken op van blaadjes papier en loopt dan helemaal vast, want ze heeft geen idee waar het eigenlijk nog over gaat.....

Er moeten in elk geval weer allerlei EU afspraken en doelen behaald worden, kennelijk heeft Nederland ook over dit onderwerp niets meer zelf te zeggen.

Uit debat: Nederlandse inzet met betrekking tot het VN-Biodiversiteitsverdrag 13 april 2022 Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Link video ► https://youtu.be/HgJIDFopDE4

Experts waarschuwen voor voedseltekort in Nederland!

Op dit moment zijn wij al voor ongeveer de helft van ons dagelijks voedsel afhankelijk van import.
Met het slopen van de boeren zal het percentage import nog veel groter worden en begint megastad Nederland vorm te krijgen. Ongeacht de protesten is het kabinet van plan door te gaan met het slopen van de boerenstand. Natuurlijk heeft dit totaal niets te maken met planeet of milieu, maar wel met een aantal andere factoren. Het heeft alles te maken met vervangen van de originele bevolking door een mengelmoes van allerlei verschillende rassen en culturen waardoor er uiteindelijk een volgzaam ras zal ontstaan.

Bron ► https://niburu.co/het-complot/17496-experts-waarschuwen-voor-voedseltekort-nederland

Gert-Jan Oplaat is zeer kritisch op 'zijn' VVD met betrekking tot de stikstofplannen


Als voorzitter Vereniging Pluimveewerkende Industrie (NELPUVI) zit het hem zelfs zo dwars, dat hij erover nadenkt zijn lidmaatschap van de VVD op te zeggen.

Het stikstof probleem is alleen in Nederland een probleem volgens Gert-Jan Oplaat.

Boeren verkoop je land niet!

Je boerenbedrijf beëindigen betekent nog zeker niet je land verkopen.

Denk in oplossingen beste boeren, er zijn er velen!

En laat het geloof in de Overheid los.

Minister Van der Wal dient haar functie neer te leggen en boeren moeten eens heel goed gaan nadenken wat de (r)overheid hen tot nu toe heeft gebracht.

We moeten stoppen met deze onzin!


"We kunnen het heel mooi hebben over kaartjes en over de Stones en over mooie vliegtuigen op waterstof, maar de mensen in het land hebben andere zorgen: ze kunnen de energie niet betalen, ze kunnen de benzine niet betalen, ze kunnen de boodschappen niet betalen, daar gaat het om. En wat wij doen: idiote maatregelen waardoor het leven nog duurder wordt," zei Oplaat.

Hij krijgt op social media veel bijval. "Helderder dan Gert-Jan Oplaat kunnen we het niet uitleggen. Er is geen stikstofprobleem. Het is een door onszelf gecreëerd probleem en we moeten stoppen met deze onzin," stelt Kamerlid Wybren van Haga (BVNL).


Onbegrijpelijk


BVNL-bestuurder Hans van Tellingen voegt toe: "En zo is het."

"VVD verliest met Oplaat een zeer belangrijke partijprominent. Onbegrijpelijk hoe de VVD omgaat met haar leden en de leden nu massaal ziet afhaken," schrijft Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging. "Goed verwoord.

Iets wat wij ook al maanden zeggen: een door Nederland zelf gecreëerd probleem."

Bron ► https://www.ninefornews.nl/voormalig-vvd-kamerlid-over-stikstofcrisis-grootste-kul-en-onzin-die-we-de-afgelopen-jaren-hebben-gehoord/

Er is geen stikstof probleem!