Vertaal deze pagina naar:

*** BREAKING NEWS ***

31-10-2022

Koningin Elisabeth II stierf in 2012 en Oekraïne is geen Soeverein land!


In 1945, toen de geallieerden samenkwamen en de NWO creëerden, waarvan ze ons niet vertelden dat het de nazi-zionistische wereldorde was, was Oekraïne een autonome provincie van de Sovjet-Unie.

Toen de joodse nazi's Gorbatsjov chanteerden om de Sovjet-Unie te ontbinden, werd Oekraïne schijnbaar een onafhankelijke republiek, hoewel er nooit een papierwerk bij de VN is ingediend om het als zodanig te erkennen. Technisch en juridisch gezien is Oekraïne dus nog steeds een autonome provincie van Rusland, dat de landen van de Sovjet-Unie heeft geërfd.

Dus de FAKE CGI WAR die nu in Oekraïne gaande is, is eigenlijk RUSLAND die haar eigen grondgebied zuivert van Amerikaanse, Israëlische en West-Europese militaire installaties die ILLEGAAL EN ONWELKOMEND zijn volgens VN resoluties en internationale verdragen.

Dus elke buitenlander die op het grondgebied van Oekraïne wordt betrapt, zal door de Russische Federatie als vijandelijke strijder worden behandeld, en elk land dat zijn uitrusting en huurlingen stuurt om op Russische bodem (inclusief Oekraïne) tegen Rusland te vechten, zal worden verondersteld in oorlog te zijn met Rusland, en daarom is Rusland volgens VN-resoluties gerechtigd alle militaire en economische middelen te gebruiken om de integriteit van zijn grondgebied te verdedigen - u begrijpt waar dit naartoe gaat.

Daarbij komt nog het vredesverdrag tussen de VS en de Sovjet-Unie uit 1958, dat nog steeds door beide partijen wordt erkend.

Denk je niet dat het Pentagon dat weet? Denk je niet dat de VN dat weet? Denk je dat de EU dat niet weet? Denkt u niet dat het Westen weet dat tegen Rusland ingaan op RUSSISCHE GROND een zelfmoordmissie is, vooral als China, Turkije, Iran, India en Brazilië aan de kant van Rusland staan?


U verspilt waardevolle energie aan een niet-bestaand buitenlands conflict in plaats van te kijken waar het ECHTE internationale conflict is, voornamelijk het buitenlandse grondgebied van Washington (DC) tegen de VS (Trading with the Enemy Act van 1913 en 1933), waar uw eigen Republiek onder uw neus wordt leeggeplunderd door GEHEIME buitenlandse bedrijven en banken met winstoogmerk - dat is waar uw volledige aandacht naar uit zou moeten gaan.


Benjamin Fulford:


"Ik hoorde voor het eerst dat de koningin dood was in januari 2013, toen ik destijds in Australië woonde, en in sommige alternatieve media werd gemeld dat er in China een enorme bestelling was voor speciale souvenirs om de dood van de koningin te herdenken. Toen werd er niets gemeld in het reguliere nieuws, dus nam ik aan dat het allemaal nep was".

Vorige maand bevestigde William Mount publiekelijk dat koningin Elizabeth II inderdaad was overleden in 2012 en dat letterlijk alle G20-regeringen ervan wisten. Benjamin Fulford beweerde dat hij van MI6 de informatie had gekregen dat de koningin geen natuurlijke dood was gestorven en in plaats daarvan was vermoord als wraak omdat zij George H. W. Bush had aangewezen als hoofd van de nazi-orde van de Zwarte Zon, of de Zwarte Adelaar, maar William Mount zei daar niets over.


Dat verklaart de nep-Trump die in 2017 in Londen voor de nep-Koningin liep - beiden onderdeel van een grandioze zwendel die de volkeren van deze wereld wordt aangedaan.

Dit verklaart ook waarom de Nazi-Zionistische cabal besloot om hun Agenda in 2020 te versnellen naar 2030.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Inschrijven: https://t.me/CodezVII
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bron en link kanaal Telegram ►  https://t.me/CodezVII


>CodezVII<