Vertaal deze pagina naar:

STOP PER DIRECT ALLE COVID-19 VACCINATIES EN COVID-19 TESTEN!

27-06-2023

Rob Brekel stuurde op 27 juni 2023 het OM Maastricht een brandbrief voor Slachtofferhulp!


Rob Brekel stuurde onze redactie een brief toe die hij verzond naar het OM in Maastricht en een begeleidende tekst.


*** ONZE OPROEP  ***


Bestemd voor alle GGD's in Nederland:

STOP PER DIRECT ALLE COVID-19 VACCINATIES EN COVID-19 TESTEN!

Direct stoppen met vaccineren van mensen, inclusief de kinderen tegen 6 soorten kanker!


Speciaal voor de Gemeente Landgraaf, Burgemeester en Wethouders, lees de brief van Rob Brekel, die aan het OM in Maastricht is gericht aan slachtofferhulp.

Deze oproep geldt ook voor alle andere Gemeentes, Burgemeesters en Wethouders in Nederland en alle landelijke huisartsenverenigingen.

Jullie zijn besmet met de grootste kanker verwekkende troep die je je maar kunt bedenken!


LET OP!

Alle Gemeentebesturen, Burgemeesters en Wethouders in Nederland hebben eerder meegedaan om COVID-19 vaccinaties en de COVID-19 testen te promoten door gebrek aan kennis, maar afgaande op de leugens van Mark Rutte en Hugo de Jonge.


De vraag is wellicht voor velen nog hoe het zover heeft kunnen komen...

Door chantage, omkoperij en/of machtswellust? Weet en besef dat zij reeds allemaal zijn gezien. Het is slechts nog een kwestie van tijd dat de arrestaties gaan volgen van kinderhandelaren, huurlingen, artsen, politici, vele topambtenaren, koningsgezinden, hooggeplaatsten en adellijken.


Gezien de ernst van wat is gebeurd, lees allemaal de bijlage (zie hieronder).

Deze info wordt ook door andere kanalen en groepen verspreid om mensen die gevaccineerd en getest zijn te waarschuwen, zodat zij ook actie kunnen gaan ondernemen.

Hartelijke groet Rob Brekel


De verzonden brief naar het OM in Maastricht,

is hieronder te lezen en/of te downloaden!


Vele mensen stroopten massaal hun mouw op!

Wij zijn massaal bedrogen!

Het blijft pijnlijk om toe te geven dat we massaal bedrogen zijn geworden. Sommige mensen zullen dit nooit kunnen toegeven, omdat dat betekent dat hun wereldbeeld en dus ook zijzelf in elkaar storten!


Stel je je nu eens het volgende voor:

Je staat in de rij voor een boosterprik en je ziet voor je ogen een vrouw die net de prik heeft gehad sterven.  Zou je dan toch netjes op je beurt wachten voor ook een spuit of maken dat je zo snel mogelijk het gebouw uitkomt? Er zijn van die waargebeurde verhalen die bijna niet te geloven zijn.

Bron bericht: https://niburu.co/buitenland/18687-canadese-vrouw-sterft-na-booster-rest-blijft-gewoon-in-rij-wachten-op-prik