Vertaal deze pagina naar:

OUD NEDERLANDS PROFVOETBALLER BRYAN ROY: "DE MEDIA HOUDEN ONS VOORTDUREND VOOR DE GEK"

13-03-2022

Bryan Roy (voormalig Nederlands profvoetballer en voetbaltrainer) ontwaakte door de film Zeitgeist.

Meer info Bryan Roy: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bryan_Roy

Bryan Roy speelde tweeëndertig maal in het Nederlands elftal en maakte negen doelpunten. Hij was tot 2008 getrouwd met actrice en presentatrice Nada van Nie, waarmee hij een dochter en een zoon kreeg.

Bryan Roy vertelde in een extra dikke EK Special het volgende:

"Robbie Williams raadde op Facebook aan om de film Zeitgeist te bekijken. Nu acht jaar geleden. Sindsdien is bij mij alles 'gevallen'. Als een openbaring. Er ging een compleet andere wereld open. Plotseling begreep ik de wereld waarin we nu zitten. Maar ook die waarnaar we onderweg zijn en de jaren die achter ons liggen. Hoe we al jaren worden voorgelogen door de media. Hoe die ons gekleurde journalistiek voorschotelt. Hoe politici ons valse informatie geven."

Bron: https://www.elfvoetbal.nl/binnenland/280576/interview-bryan-roy-de-media-houden-ons-voortdurend-voor-de-gek.

Bryan Roy vindt dat Mark Rutte geëxecuteerd moet worden!

Oud-profvoetballer Bryan Roy is door de politierechter in Den Haag in 2021 veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur wegens bedreiging van demissionair premier Mark Rutte. De oud-Ajacied was zelf niet aanwezig in de rechtbank, zag rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

Bron: https://www.telegraaf.nl/video/1497210809/bryan-roy-vindt-dat-mark-rutte-geexecuteerd-moet-worden

De omgekochte media publiceerde het volgende over Bryan Roy:

Hoe Ajacied Bryan Roy ontspoorde tot Wappie!?

Dit is te lezen in het navolgende artikel: https://www.welingelichtekringen.nl/beroemd-2/2957844/hoe-ajacied-bryan-roy-ontspoorde-tot-wappie.html

Bryan Roy gaat voor de Waarheid zoals die is, deze man verdient een grote pluim op zijn hoed, omdat hij voor de Waarheid uit durft te komen, ten koste van zijn eigen carrière.

De tekst in de ondertiteling is tweemaal gecheckt door een Rus, het klopt wat Poetin zegt over Rutte in de onderstaande video.

Artikel over pedopartij

Het artikel is onzichtbaar gemaakt.

https://www.pnvd.nl/docs/1augustus2006_1.html

Jongerenvereniging JOVD

Al in de tijd dat Mark Rutte voorzitter was van de jongerenvereniging van de VVD (1988 - 1991) bleek men in die kringen niet vies te zijn van bestialiteit. Uiteindelijk kwam onder Ruttes opvolger Koen Petersen dit standpunt in het Politieke Kernprogramma 1994-1998 te staan.

"We willen de traditionele man-vrouw verhouding doorbreken", aldus de JOVD-voorzitter. Voor de liberale jongeren was seks met dieren zelfs een "vernieuwend element".

Opmerkelijk, want volgens artikel 254 van het wetboek van strafrecht is deze uitwas van seksualiteit verboden en kan de dader bestraft worden met maximaal een jaar gevangenisstraf.

Bron: https://gerard1945.wordpress.com/2020/11/04/seks-met-dieren-was-voor-de-jovd-geen-probleem/

Wij, de redactie van De Nieuwe Media (Waarheidskrant) schreven op 4 mei 2022 nog een ander artikel over Nederlands voormalig profvoetballer en voetbaltrainer Bryan Roy, zie de link hieronder.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN