Vertaal deze pagina naar:

CASPAR ZWART ZAT VANAF 26-12-2020 OP HET MALIEVELD EN WILDE GRAAG 4 MILJOEN MENSEN ONTMOETEN IN DEN HAAG!

15-02-2021

WANNEER GAAT DE GROTE GROEP  MEDELANDERS EENS OPSTAAN?


Om een einde te maken aan de 'Slow Motion Genocide' door een groepje Satanische Machthebbers?


Beluister allemaal de vlog (video) van Caspar Zwart van zondag 14-02-2021.

Vlog ► https://www.facebook.com/caspar.zwart/videos/10157563991056721


Sindy werd fors mishandeld door Psycho Agent (zie afbeelding en video opnames hieronder). Sindy is rechtmatig mantelzorger (met mantelzorgcontract), dus stond in haar recht om op het Malieveld te zijn en was gelukkig weer thuis aangekomen na het voorval.

https://www.facebook.com/caspar.zwart/videos/10157563641041721

Psychopatische agent die Sindy mishandelde.
Psychopatische agent die Sindy mishandelde.

ALGEMEEN DAGBLAD

Op 9 februari 2021 schreef het Algemeen Dagblad (AD) een artikel over Caspar Zwart.

"Caspar Zwart (50) voert al maanden actie op het Malieveld. Het winterweer laat hem niet van gedachten veranderen. Wel is hij inmiddels gestopt met zijn hongerstaking. ,,Dat ging niet meer."

Zwart voert actie, omdat hij de maatschappij duidelijk wil maken dat er iets moet veranderen.

,,De overheid is bezig burgers tegen elkaar uit te spelen", zegt hij daarover. Naar een daklozenopvang vindt Zwart geen optie.

Pas als 4 miljoen mensen hem ontmoeten, vertrekt hij van het Malieveld."

Bron: https://www.ad.nl/den-haag/een-ijzige-wind-en-4-graden-onder-nul-toch-blijft-caspar-zwart-zitten-op-het-malieveld~a0f4f0ff7/

Caspar Zwart schreef het volgende op Facebook

"Ik ben in hongerstaking sinds 26 december 2020. En ik ga door tot 4 miljoen mensen mij ontmoeten. Hiervoor ben ik alles wat mij lief is kwijt geraakt en heb ik een jaar lang als dakloze geleefd.

Tussen 11:00 en 20:00 zie ik je graag op het Malieveld in Den Haag. Ik heb niks nodig. Er wordt voor mij gezorgd. Zorg dat je warm gekleed bent. Iets warms te drinken voor jezelf. Neem een klapstoeltje mee en bescherming voor als het regent.

Mij ontmoet je niet zo maar. Ga naar binnen naar je mooie hart. Bij aankomst kan het zijn dat ik in sessie ben in een zielsgesprek. Wacht dan buiten gehoorafstand tot ik klaar ben.

Ga tijdens het wachten niet in gesprek met anderen. Neem de tijd om naar binnen te gaan en te voelen waarvoor je bent gekomen. Kom alsjeblieft niet om mij de les te lezen. Je hoeft ook niet blij te zijn voor mij of mij positieve energie te brengen.

Daarvoor heb ik teveel opgegeven om hier te zijn en te weinig energie om je masker eerst af te laten zetten. Kom als jezelf. Omdat je bij mij alleen hoeft te zijn. Omdat ik hier ook alleen maar ben."

Wanneer staan we met 4 miljoen mensen op het Malieveld en zeggen massaal NEE tegen de rovende en satanische machthebbers?

The Great Awakening

Freedom for All 💜 Worldwide