Vertaal deze pagina naar:

ZE MAKEN ZICH NU KLAAR VOOR DE RV, DE HERWAARDERING VAN ALLE WERELDVALUTA!

11-10-2022

Beluister de Charlie Ward Podcast van 10-10-2022 met interessante info, die U nergens anders hoort!


De herwaardering is al begonnen vanaf 24 september 2022.

Venezuela heeft zijn munt al veranderd. Het wordt beetje bij beetje gedaan.

Er begint nu steeds meer naar buiten te komen in Amerika!

Vertaling Dr. Charlie Ward's video


Onze excuses voor de eventuele schrijf- en taalfouten,

het gaat om de info!


Simon Parkes:


"Ze hebben al die nullen uit de Boliviaanse en Venezolaanse munt gehaald".


Het is een redenominatie, maar ze maken zich klaar voor de RV, dus het is een minder grote sprong als ze van 1.000.000 naar de overkant zouden gaan, het zou zijn alsof Zimbabwe het doet. Dus ze lezen het voor, zodat de overgang soepeler verloopt.

In plaats van dat de Clintons een deel van het team vermoorden met moord op het hele team, Seal Team zes. Drie of vier jaar na 911 werd er een stuk motor of landingsgestel gevonden dat vastzat tussen een brandtrap en toen ze het bekeken, was het van een heel ander vliegtuig zeg maar. Wat ze aan het doen waren.

Charlie: We hebben keiharde bewijzen. De sociale media zal ook instorten. Zijn Facebook meta is in waarde gedaald. Dit jaar met 60%. Elk normaal bedrijf dat in één jaar 60% daalt, vooral een groot bedrijf, zou in alle kranten staan. Het is niet alleen Meta, het is ook Evergrande. Alleen hebben ze (MSM) het bevel gekregen dat niemand erover praat.

De herwaardering is al begonnen op 24 september 2022.

Venezuela heeft zijn munt al veranderd.

Het wordt beetje bij beetje gedaan.


Simon en ik hebben samen NDA's getekend. Ik heb er eerder een getekend en we hebben allebei een jaar geleden een andere getekend. Dit was om de mensen en de betaalmeesters waar we nauw mee samenwerken te beschermen.

De mensen die onlangs een NDA hebben getekend, hebben een zelfde soort NDA getekend als Simon en ik. Als we in de toekomst vloeibare kwantumfondsen ontvangen en Simon en ik deze NDA hebben ondertekend, mogen we niet zeggen dat we de NDA hebben ondertekend. Dat is ons heel duidelijk gemaakt. Als we fondsen ontvangen, mogen we niet eens een hint geven.

Mijn eerste humanitaire project is in Zuid-Afrika, met Michael Tellinger en de daklozen in Spanje en Engeland. Dus als je me een show ziet doen vanuit Zuid-Afrika met Michael Tellinger die praat over het zorgen voor mensen dan weet je dat er dingen zijn gebeurd, dat hoef ik je niet te vertellen.

Er zijn zoveel dingen een kleine stad. Er gebeuren nu dingen, Trump klaagt CNN aan voor 475 miljoen.
De andere audit die net gedaan is. Hij is Evergrande. We weten allemaal van Evergrande, verantwoordelijk voor kinderhandel, voor de Clinton Foundation die spullen verplaatste die ze niet mochten vervoeren, en allerlei andere dingen. Toen ze gecontroleerd werden, hebben ze nu het bewijs. Evergrande financierde samen met Facebook en andere mensen het manipuleren van verkiezingen. Ze hebben al het bewijs.

Het andere dat volledig onopgemerkt is gebleven in de media is de beurs van New York. Is in beslag genomen onder een van Trump's uitvoerende orders. Ik moet alle details weten over welk bevel, maar dat nieuws kwam pas een half uur geleden. Er wordt nog steeds gehandeld, maar ze hebben er de controle over. Ze hebben de controle overgenomen door de White Hats.

We weten nu dat er ongeveer zes tot zes en een half duizend patenten zijn geblokkeerd en dat is niet alleen Tesla. Tesla was zo ver vooruit met de Medbeds, het is ongelofelijk in die mate. Hier moet ik voorzichtig zijn, want ik heb er geen harde bewijzen van. Maar van wat ik begrijp, verliet Nikola Tesla Amerika en ging naar Zuid-Amerika, waar hij zelf het Medbed gebruikte, en een rijpe leeftijd bereikte, meer dan 100 jaar. Twee of drie mensen die ik heb gesproken, zeiden dat hij het Medbed voor zichzelf gebruikte. Dat zou logisch zijn als je iets ontwerpt dat je leven verlengt.

Ze zijn nu begonnen met het vaccineren van vee, koeien, schapen... met een mRNA. Zodat het via melk en zuivelproducten kan worden overgedragen op mensen. Ze willen ook muggen gebruiken, vliegen, ze willen van alles gebruiken om te besmetten, om de populatie te verminderen en ze zijn allemaal betrokken.

Over onze goede vriend Elon Musk, hij heeft wat plezier. Want hij draaide zich om, zei juist, ik koop het. Het is een multi miljard dollar aankoop. Dit heeft niets met geld te maken. Je moet begrijpen dat hij de meest waardevolle troef is die de White Hats nu hebben. Het is een spel, want Twitter is het machtigste wapen dat Deep States in de Cabal hebben, vooral in de aanloop naar de verkiezingen en ze hebben Twitter nodig in de aanloop naar de verkiezingen.

Simon: Alle troepen die in Londen zijn gezien, waren zowel Britse als buitenlandse troepen. Ze hadden niets te maken met de begrafenis van de Koningin. Het ging om het sturen van berichten naar mensen en diepe staten. Ze waren ingekwartierd in een aantal hotels in Londen.

Er is een vaste procedure om die troepen uit de kazerne te krijgen. Er wordt gebeld en er is een procedure. Maar als je troepen in een hotel hebt, is letterlijk alles wat je doet een telefoontje plegen naar een majoor die daar is en de troepen eruit halen. Dus het was een belangrijke waarschuwing voor de Deepstates. Je mag dan de mainstream media controleren, je mag een aanzienlijke controle hebben over de financiële wereld, maar wat je niet hebt is controle over het leger.

De nieuwe koning wordt pas in maart of april ingezworen, dus er is nu een vacuüm in de City of London en in het Britse Rijk, er is geen echte monarch. Daarom hebben de witte hoeden gezegd dat het allemaal in Engeland begint, het begint in Londen en verspreidt zich. Omdat er op dit moment geen monarch is, ongeacht wat de BBC of wie dan ook zegt. En Charlie heeft goed uitgelegd dat er een verschil is tussen het zweren van trouw aan Koning Charles, die werd afgehakt, zijn hoofd eraf, en Koning Charles Ⅲ. Dus dat is waarom de White Hats naar Groot Brittannië grijpen, omdat de kop van de slang is verwijderd.

Italiaanse troepen en ook busjes met wit geschilderde Verenigde Naties Ik heb rondgereden voor Engeland en er was een contingentie van buitenlandse troepen in Norfolk. Helaas is het verhaal dat het VN-troepen zijn. Ze gaan Engeland aanvallen en overnemen. In werkelijkheid was dit een teken aan de Deep States dat veel verschillende landen zich hebben aangesloten bij dit beleid om van hen af te komen. Dus in plaats van één bepaald land met troepen tegemoet te treden, krijg je misschien drie of vier verschillende landen met troepen in je land.

Laat Biden de oorlog verklaren aan Oekraïne. En met Rusland meedoen is indirect de oorlog verklaren aan Engeland en Israël. Al de rest van links wordt rood, omdat ze Oekraïne steunen. Dat is het einde van de Democraten. Het beëindigt alle militaire verdragen en wetten na 1871 en de verkiezingen worden omgedraaid. Rode golf of rode tsunami in aantocht, dat kwam van Ezra.

Simon: Er zijn veel mensen die zwarte hoeden lijken te zijn, maar eigenlijk zijn het witte hoeden.
Ik zou zeggen dat de mainstream media gedeeltelijk wordt gecontroleerd door de witte hoeden. Ik zou zeggen dat er bepaalde opstanden gaande zijn, en ik denk dat wanneer de White Hats eindelijk de controle over de media overnemen, dat dan het verhaal zal omslaan en veranderen voor de waarheid. Maar op dit moment denk ik nog steeds dat er nare slechte mensen in de middenmoot zitten. Maar als dat verdwijnt, dan krijgen we de waarheid.

Ik zeg je wat, iedereen in New York en Washington is nu echt bezorgd over het doemsdagwapen op die onderzeeër, maar we weten dat het een theater is, een pantomime.
Charlie : Dat wanneer we wanneer Simon en ik fondsen ter beschikking krijgen, we de NDA tekenen. We zullen de eerste mensen zijn die fondsen houden. En wanneer we de NDA ondertekend hebben. Onze fondsen zullen op de Q telefoon staan.

Bron: Nederlands Verzet Kanaal