Vertaal deze pagina naar:

CHRIS KLOMP SCHREEF OP TWITTER HET VOLGENDE: 

01-10-2021

"Kinderen 'neuken' maakt je nog geen pedo"


Slachtoffers van seksueel misbruik, gepleegd door hooggeplaatste ambtenaren, worden naderhand vaak vermoord, vervolgd en/of opgesloten!De daders (hooggeplaatste ambtenaren) lopen nog steeds vrij rond.

Nederland moet zich kapot schamen!

Wat gaan we eraan doen?Chris Klomp wordt in de onderstaande video genoemd door Yvonne Brinkerink.

Chris Klomp schrijft Klokkenluiders en Waarheidsvinders op social media met opzet kapot en verder iedereen die z'n hoofd boven het maaiveld uitsteekt.


Door wie wordt Chris Klomp betaald?


Weet iemand dat? We zijn benieuwd!

Stuur Uw reactie naar ons e-mailadres: redactie@de-nieuwe-media.nl


Wie geeft Chris Klomp opdracht om Klokkenluiders en Waarheidsvinders kapot te schrijven?


Oftewel te demoniseren?

Welke belangenverstrengeling is er tussen Chris Klomp en hooggeplaatste ambtenaren die pedofiel zijn?

In de onderstaande video wordt tevens een video getoond van Putin en Rutte, waarin Putin vertelt dat hij op de hoogte is dat er een pedopartij is in Nederland.

Putin gruwelde ervan!

Beluister en deel de onderstaande video!De ondertitelde Nederlandse tekst is gechecked door een Rus, het klopt wat Putin vertelt over Nederland!


Putin: Nederland heeft een pedofielenclub, Rusland niet!

Ook noemde Putin het feit dat in Nederland een organisatie bestaat die pedofilie uitdraagt (doelend op pedofielenvereniging Martijn - red.). De Russische president zei dat hij zich kon voorstellen dat mensen in sommige delen van de Russische federatie een geweer zou oppakken als er een organisatie zou zijn die pedofilie uitdraagt, en dat huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht in Tsjetsjenië (een Russische deelrepubliek - red.) zouden kunnen leiden tot een 'slachtpartij'!