Vertaal deze pagina naar:

COMMON LAW CENTRAAL

05-04-2023

BELANGRIJKE OPROEP: We hebben iedereen nodig, werk mee aan het creëren van een mooie liefdevolle en gelijkwaardige samenleving!

Laatste Update: 5 april 2023

Common Law geldt voor de hele wereld voor de hele mensheid!

De waarheid is dat mensen overal in het dagelijks leven Common Law gebruiken en erop vertrouwen om samen te leven en te werken. Het is gewoon de inherente manier waarop mensen hun zaken samen regelen. Vergelijk het met de wortels die menselijke gemeenschappen samenbinden door onvoorwaardelijk het leven, de waardigheid en het welzijn van elke man, vrouw en kind hoog te houden.

Deze wortels zijn vooral noodzakelijk en fundamenteel in het licht van machten die dergelijke natuurlijke vrijheid proberen te ondermijnen. Om ons dagelijks heerschappij van Common Law uit te breiden naar alle gebieden van het leven, betekent het de arbitraire regel aanvechten.

Maar juist het feit dat het de wet is van ons, de overgrote meerderheid van de mensheid, betekent dat het alleen consequent door genoeg van ons hoeft te worden toegepast om de sheriff officieren en de autoriteiten in staat te stellen te handhaven.

Meer info: https://www.commonlawcourt.com/

Vermoeden van Recht

Een van de best bewaarde geheimen van de rechtszaal is vermoedens van recht. De dodelijke geheime grammaticale misleiding die wordt beheerd door het private banksysteem dat ons vermogen om toegang te krijgen tot common law en echte gerechtigheid vernietigt.

De dodelijke grammaticale truc uitgelegd.

Common Law Centraal

Volg dit Common Law Centraal info kanaal: https://t.me/+vDg9HIErd5kxNTVk

En deze Common Law Centraal chatgroep: https://t.me/+FwuOgurdFqM3ZTI0

Website Common Law Nederland

Website: https://commonlawnederland.earth/

BELANGRIJK BERICHT OVER HET BORDJE VERBODEN TOEGANG

Wanneer U een bordje "Verboden Toegang" bij de ingang van Uw grondstuk/tuin heeft staan, dient U nooit iets aan te pakken van een man of een vrouw die een map in de handen heeft.

Het is zelfs beter dat U niet eens Uw deur open doet!

Treft U een deurwaardersenveloppe aan in de bus dan wordt het hoog tijd dat U aangifte gaat doen bij de UPU in Berne, Zwitserland. Volg het voorbeeld welke in de PDF (hieronder te downloaden), van de Postmaster General Eric staat geschreven.

Succes Allen!

Dit mag U met iedereen delen die er voor open staat.

Beluister eerst deze video, dan bent U een stuk wijzer!


Laatste nieuwste video van 19 maart 2023

Met Peter DG als interviewer (host) en verschillende gastsprekers.

Opinie programma waarin de geopolitiek van de afgelopen week wordt besproken.

Met veel interessante informatie die U nog niet eerder heeft gehoord.

Tip: Laat deze video ook beluisteren door Uw partner, Uw kinderen en stuur deze video naar alle bekenden die voor deze informatie open staan.

De gastspreker van 19 maart 2023 is Rob Brekel (Rinus Verhagen).


Als vanouds gezellig en uiteraard zoals je van Peter DG gewend bent zeer informatief.

Link video om te delen: https://youtu.be/JO2KHlbfVO4

Voor eerdere video's scrollt U geheel naar beneden!


Of bekijk deze video's met de link hieronder.

Videokanaal: https://www.youtube.com/channel/UC8dPpabBdtA7SrY6P3Doslg/videos

We moeten als volk zijnde opstaan,

en ons gaan focussen op datgene wat we WEL willen.


ric General Postmaster Nederland schreef op 25-09-2022 het volgende:

Beste mensen, het was een eer, het gaat jullie goed misschien zien we ons over een tijd weer. Bij deze aan iedereen tot ziens en ik ben de chief van de UPU postmaster general President.

Dankbaar voor alle ondersteuning en wat nog gaat komen de komende jaren.

Lord-God blessed you all.

MEDEDELING

Dit artikel gaat over Common Law centraal, er een splitsing is geweest in de Common Law groepen.

Er is een intern bericht uitgegaan wat luidt als volgt:

Beste mensen,

Leden van de Common Law Centraal CHATGROEP en het INFOKANAAL.

Wij zien hier en op diverse andere groepen en websites dat Common Law Nederland (earth) wordt gepromoot. Dat is prima uiteraard, echter gebruiken zij uitspraken in hun berichtgevingen waar wij van Common Law (centraal) ons niet in kunnen vinden.

Graag willen hierbij nogmaals vermelden dat deze groep, Common Law Centraal, voornamelijk informerend, educaterend en faciliterend is. Bedoeld voor een ieder die zich wil verdiepen in de Common Law.

Ter informatie voor jullie, er heeft recentelijk een afscheiding binnen onze groepen plaatsgevonden vanuit de kern en de andere groep(en), degene die nu door hen worden gepromoot, hebben uit eigen beweging hiervoor gekozen om gebruik te maken van een ander logo. Echter in veel uitingen staat het huidige logo evenals een verwijzing naar onze groepen.

Mocht je je daarbij wel goed voelen dan vragen wij je om daar aan te sluiten, er zijn provinciale info en chat groepen gemaakt. Te vinden via Telegram op Common Law Nederland (earth).

Echter nogmaals ter verduidelijking, hier hebben wij niets mee van doen en wij zullen elk bericht gerelateerd aan deze groepen verwijderen plus een verwijdering (ban) uit deze groep.

Met vriendelijke groeten,

De beheerders van Common Law Centraal,

namens de Raad van Common Law Centraal.

Alles komt nu aan het Licht!

Het gaat nu naar een einde!


Dit bericht belandde op onze redactietafel:

De General Postmaster van Nederland (Eric) gaat zich de komende tijd volledig focussen op wat er nu dringend gebeuren moet met het team Postmasters en zich bezighouden met internationale wetgeving en Nederlandse wetgeving, die officieel geen echte rechtswaarde heeft.

De Prioriteit ligt veel hoger als alleen het vechten met wetten tegen het systeem.

Er liggen reeds draaiboeken klaar zodra Den Haag is gevallen en om de regie tijdelijk over te nemen. Zolang als het nodig zal er sturing worden gegeven aan Nederland. De juiste mensen zullen worden gescreend om op bepaalde posities neergezet te kunnen worden waar dat nodig is.

Politie, justitie en leger komen onder MARTIAL LAW (krijgswet) te staan.

Er wordt hard gewerkt achter de schermen, ook met de boeren, dit reeds sinds 9 maanden.

Wanneer er nieuwe of belangrijke updates komen zullen wij deze hier plaatsen.

Tip: Sla dit artikel daarom op bij Uw favorieten.

We wish you all the best!

Wij, de mensen levend op het grondgebied van de aarde dat men Nederland noemt, hebben op 17-07-2022 een ONAFHANKELIJKE REPUBLIEK voor dit grondgebied uitgeroepen, Hoera!

*** Informeer Uzelf door deel 1 en deel 2 te bekijken en te beluisteren ***

BELANGRIJKE LINKS EN INFO


Belangrijke links en info om het slavensysteem te omzeilen en om (nieuwe) kennis op te doen!

Link ►  https://www.freelifeworld.info/l/belangrijke-links-om-het-slavensysteem-te-omzeilen-en-om-kennis-op-te-doen/

Hiermee vorderen wij het ons afgenomen recht op soevereiniteit en zelfbestuur terug. Bovendien ontbinden wij daarmee elk gezag dat claimt over ons te kunnen regeren.

Alvast een paar zaken die wij in de nieuwe Republiek als eerste willen aanpakken:


Neerzetten van:

1. Gelijkwaardig en menselijk maken van onder andere financieel-, gezondheids- en schoolsysteem.

2. Common Law als basis rechtssysteem.

a. Binnen Common Law is het "wij de mensen" die recht spreken.

b. Wij de mensen berechten de verantwoordelijken voor genocide (volkerenmoord).


Stoppen met:

1. Vaccinatieplicht / Prikbussen.

2. Belastingen en boetes.

De Geopolitiek besproken door Wakkere mensen!


Podcasts (video's) van interviewer (host) Peter DG met verschillende gastsprekers, zoals Eric (Postmaster General Nederland), Nathalie VDA, Steven Walker en Rob Brekel (Rinus Verhagen).


Hoe ontsnapt de bevolking  uit de matrix, de schijnwereld?

Aan bod komt de legacy van Rutte en wat we daar tegen kunnen doen. De gesprekken leveren deels de antwoorden. Die antwoorden bieden uitkomst op het gebied van vrijheid, geld en onze ware geschiedenis.

We bevinden ons wereldwijd in een geconstrueerde werkelijkheid die van juridisch kunst- en vliegwerk aan elkaar hangt en het ene financiële overheidsdebakel met het volgende stelpt. Daarin worden onze vrijheden als tegoeden beleend en als schatting aanvaard zonder dat we dat weten.

Een wijze groep mensen die deze materie bestudeert bereidt al tientallen jaren een ontsnapping uit deze surreële werkelijkheid voor en door de ontwikkelingen met de boeren komt alles in een stroomversnelling.

Tip: Beluister de onderstaande video's wanneer U deze nog niet heeft beluisterd, of wanneer U een video heeft gemist. Stuk voor stuk zijn ze erg interesssant om te beluisteren!

Video van 5 november 2022

Opinie programma waarin de geopolitiek van afgelopen week wordt besproken door de bekende Nederlandse top voetballer Bryan Roy en Peter DG. Als vanouds gezellig en uiteraard zoals je van hen gewend bent zeer informatief!


Link video om te delen ► https://youtu.be/mSflI8RFbhk


Video van zaterdag 15 oktober.


Met Peter DG als interviewer (host) met gastspreker Rob Brekel.


Video van 11-10-2022


Met Peter DG als interviewer (host) met gastsprekers Steven en Klaske.

Video van vrijdag 16-09-2022


Met Peter DG als interviewer (host) en gastspreker Steven Walker.

Video van vrijdag 02-09-2022

Video van 28-08-2022

Video van vrijdag 26-08-2022


Een tip van een kijker:

Doe een dopje collodiaalzilver door het drinkwater van de dieren. Het drinkwater kan je met een TDS ppm meter testen. Je eigen lichaam kun je ontgiften met dennennaalden thee.


Video van maandag 22-08-2022

Video 21-08-2022

Luister goed in de onderstaande video wat GOD betekent vanaf 13 minuut, wat ze met de gratie GOD bedoelen. GOD = Governmental Ordinance Department.

Nederland behoort officieel toe aan Spanje. Officieel hebben we geen koning maar een vorst. Gezegd hebbende dat: "Als ik mij niet als een vorst gedraag maar als een tiran gedraag mogen jullie mij afzetten".

Het Plakkaat van Verlatinghe (ook wel Acte van Verlatinghe) is een plakkaat ondertekend op 26 juli 1581, waarin een aantal provinciën van de Habsburgse Nederlanden Filips II afzetten als hun heerser.

Het kan worden gezien als de onafhankelijkheidsverklaring van de Nederlanden.

Deze daad volgde op de Unie van Utrecht in 1579.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Plakkaat_van_Verlatinghe

Als Nederland valt, valt alles!

Het Kurhaus in Scheveningen = werkelijke betekenis Koershuis.

Wopke Hoekstra staat op de website vermeld van het WEF (World Economic Forum).

https://www.weforum.org/people/wopke-hoekstra


Video van 14-08-2022

Video van 31-07-2022

Video van 24-07-2022

Video van 17-07-2022

Link video ► https://youtu.be/wG5DnMbbQKUEen reactie onder de video:

"Weer BRUIKBARE info heren, na 15 minuten begint het echt spannend te worden. Zelf zijn mijn vrouw en ik de enige die zich niet hebben laten "vaccineren" , echter al onze vrienden en kennissen konden geen weerstand bieden tegen de spuit en hebben er minimaal 3 inzitten.

Nu heb ik deze nieuwe info van Eric aan hun gegeven + de link van de video, de reacties kunnen onder één noemer worden geschoven en dat het allemaal dikke duim werk is.

Mijn vrouw en ik vragen ons nog dagelijks af wat het is geweest dat wij ons daar niet aan hebben overgegeven, terwijl wij 's avonds toch altijd TV keken, let wel KEKEN. Ik maak best veel reclame voor jullie, maar het zal het late tijdstip zijn dat jullie de video naar buiten brengen, LIVE gaan met de info van Eric wordt een kaskraker.

Vrijdag is de laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse, Bruls gaat desnoods voor de eerste tracktor liggen (schrijft hij zelf in een chat), ik zou zeggen, boeren ga even wat extra tanken, want het is best een aardige heuvel die jullie vrijdag de 19e moeten nemen. Bruls aan de kant en de stad is van de boeren. Noem het de slag om Nijmegen. Als Nijmegen is ingenomen is de rest ook klaar."


Video van 14-07-2022

Video van 09-07-2022

Video van 02-07-2022

Open vragen en issues voor velen voor nu:


Wie bouwt de ONAFHANKELIJKE REPUBLIEK op?

Een monarchie zal het zeker niet blijven, want het was immers een fake koningshuis wat zich de afgelopen jaren als koningshuis uitgaf. Er zullen plannen moeten komen en oplossingen.

Heldhaftigheid zal geboden moeten worden, maar in dienst van het volk tegen een schamel loon ten opzichte van wat Rutte ooit heeft gekregen.

Wie is bereid Nederland cq. de Betaafse Republiek uit de stront te trekken wat de fake regering (roverheid) jarenlang heeft nagelaten?

⚠️

*** OPGELET ***

SLA HET onderstaande SHAEF DOCUMENT (PDF) OP EN GEEF HET DOOR AAN IEDEREEN!

ER HEERST REEDS EEN HELE GROTE PANIEK IN DEN HAAG HIERDOOR!

Bron vertaling in het Nederands ► https://t.me/SHAEFGROUP

Wat is Trump aan het doen?


Een einde maken aan de Deep State en de macht teruggeven aan het volk!


Het alomvattende plan van Trump is het teruggeven van de macht aan het volk.

De VS zit immers net als Europa gevangen in een imperialistisch web dat al meer dan een eeuw wordt gecontroleerd door een klein clubje globalistische bankiers, militaire industriëlen en multinationals.

Om te slagen moet Trump een einde maken aan alle buitenlandse oorlogen en militaire operaties, zijn troepen thuisbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de controle nemen over de (private) Federale Reserve, het internationale Swift betalingssysteem opheffen, de propaganda macht van de media afbreken, en 'het moeras' van de Deep State en al zijn supranationale organisaties droogleggen.

Tot de komst van Trump stond Putin moederziel alleen in zijn strijd om te voorkomen dat de Nieuwe Wereld Orde totale controle over alle energiebronnen (met olie voorop) zou krijgen. Het eerst wat de Russische president daarom deed was het leger moderniseren en met formidabele wapens uitrusten, waarmee het land niet alleen zichzelf, maar ook onafhankelijke olieproducenten zoals Syrië, Venezuela en Iran kan beschermen tegen de machtsovername door de NWO/NAVO.


 'Kortgezegd moet Trump de Nieuwe Wereld Orde en de ideologie van de globalisten vernietigen.

Deze taak is op zijn zachtst gezegd reusachtig en gevaarlijk.

Gelukkig staat hij niet alleen.'


Bron ► https://www.tribute.nu/post/wat-is-trump-toch-aan-het-doen