Vertaal deze pagina naar:

COMPLOTDENKERS ZIJN COMPLEETDENKERS!

21-02-2023

De satanische machthebbers willen het liefste alle Complotdenkers, ofwel de Compleetdenkers (Waarheidsvinders) monddood maken en/of opsluiten in de psychiatrie of gevangenis!Zodat de Waarheid over allerlei onderwerpen niet bekend wordt bij de nog slapende bevolking. De bevolking dient in een comateuze toestand te verblijven, zodat de huidige satanische machthebbers de wereld kunnen blijven regeren.

De hersenspoeling bij de bevolking is goed gelukt door de jarenlange propaganda van de omgekochte media. De onwetende bevolking liet zich eerder reeds injecteren met COVID-19 injecties, droegen lange tijd zwijgmaskers in het openbare leven en hielden zich thuis aan allerlei idiote en opgelegde regels van de (r)overheid.


Er wordt momenteel een enorme klopjacht gehouden op de complotdenkers, ofwel de compleetdenkers, de Waarheidsvinder die het vrije woord verkondigen.

Dat is wat er nu volop gaande is!

Ga ook onderzoek doen en informeer jezelf!


Lees jezelf in middels het artikel van De Andere Krant wat er over Complotdenkers, ofwel Compleetdenkers (Waarheidsvinders) wordt beweerd door professoren, psychiaters, psychologen en sociologen. Zij doen er alles aan om de Compleetdenkers volledig hun mond te snoeren!

De liegende en misleidende professoren, psychiaters, psychologen en sociologen dienen te worden gearresteerd en te worden berecht voor een volkstribunaal.


Artikel De Andere Krant ► https://www.deanderekrant.nl/nieuws/de-klopjacht-op-de-complotdenker-2022-09-25

Ongehoord Nieuws


Do 16 feb 12:20 - Seizoen 2 Afl. 6 - Ongehoord Nieuws

De megalomane klimaatplannen van Frans Timmermans en het diskwalificeren van andersdenkenden.


Met Ferdinand Meeus, Mattias Desmet en Elze van Hamelen.


EEN VRIJ MENS IS VRIJ EN NIET GEBONDEN AAN EEN OVEREENKOMST!

NIEMAND MAG JOU DWINGEN IETS TE DOEN!

NIEMAND MAG JOU DWINGEN IETS NIET TE DOEN!

EEN AMBTENAAR VAN DE (R)OVERHEID MAG JOU NIET DWINGEN!

DWINGEN IS STRAFBAAR!


Artikel 364a1.

Met ambtenaren worden ten aanzien van de artikelen 361, 363, 365 tot en met 368 en 376 gelijkgesteld personen in de openbare dienst van een vreemde staat of van een volkenrechtelijke organisatie.


Artikel 365

De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand >>dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden,<< wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.


Heeft U een overeenkomst?

Nee?

Dan ben je een vrij mens en niet een burger.

Dus geld je "publiekrechtelijk mensenrecht" en dat staat in Strafrecht!


Als wij niet meer meedoen,

dan stopt het vanzelf!

Hoe wordt Nederland bestuurd?


Informeer jezelf, zodat je weet wat er gaande is!

Welke plannen heeft/had het World Economic Forum (WEF) met Nederland?

Een al wat oudere video hieronder, maar nog steeds heel erg actueel.


Dezelfde media die het World Economic Forum (WEF) steunt is dezelfde media die zegt dat alle prijsstijgingen door Poetin komen.

Het World Economic Forum (WEF) formuleerde voor Nederland en voor een groot deel van de wereld plannen zoals dat ook in de communistische Russische planeconomie gangbaar was. Daar maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar.

Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen was. Dat hebben we al gezien toen we nog referenda hadden. Het Oekraïnse associatieverdrag werd met ruime meerderheid weggestemd, net als de Europese grondwet, maar onze (r)overheid trok zich daar allemaal niets van aan.


Volledige uitzending ► https://odysee.com/@devrijeomroep:6/dvo-nieuws-5:e

World Economic Forum plannen voor de Agenda 2030 | DVO SHARE


Steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media,

zodat wij het Vrije woord kunnen blijven verkondigen!