Vertaal deze pagina naar:

CORRUPTE ORGANISATIE "DE STAAT DER NEDERLANDEN" STAAT OP INSTORTEN!

21-02-2021

Ga aub onderzoek doen naar de Demmink doofpot lieve mensen en word Wakker Allen!


Zodat de boze droom snel gestopt kan worden in Nederland!

Allereerst: Laat U zich niet vaccineren of testen, dit zijn Mengele praktijken!

Momenteel leven we in een oorlogssituatie!

De Politie en de Marechaussee zijn de beschermers van de corrupte organisatie wat "De Staat der Nederlanden" heet. Het Wilhelmus kan per direct geschrapt worden.

Alle Bilderbergers mogen voor het Tribunaal van Gerechtigheid verschijnen!

Ook alle Koningshuizen, handlangers en huurlingen zoals rechters, advocaten, gerechtsdeurwaarders, makelaars, artsen, notarissen, burgemeesters, gemeenteraadsleden, politie, marechausse en boa's mogen voor het Tribunaal van Gerechtigheid verschijnen!

Zodat we binnenkort de Bataafse Republiek uit kunnen roepen!

En ons land met behulp van GESARA fondsen weer kunnen opbouwen en een paar grote stappen voorwaarts kunnen maken in de Evolutie. Verborgen buitenaardse kennis en technologiëen kunnen dan weer gebruikt gaan worden, zoals MED BEDS en VRIJE ENERGIE!

Kanker en vele andere nare ziektes zullen dan snel verleden tijd zijn!


Dit is 100% de Waarheid zoals die volgens onze perceptie is.
Lees wat er over de onderstaande personen staat geschreven.

Denk nu eens heel goed na wat er gaande is in Nederland...

Nederland wordt bestuurd en geleid door een criminele organisatie: De gekleurde maffia!Gaat Haga de Demmink beerput open gooien?


Zodat de onderste steen boven komt?

Zoals Haga beloofd in de onderstaande video?

Wie praat Haga even bij over Demmink?

Jij Pieter Omtzigt? Of word jij gechanteerd?

Net als alle andere 2e Kamerleden in verband met jullie belofte of eed aan de criminele organisatie waar jullie voor werken? Geldt dit ook voor jou Thierry Baudet?

Of moeten wij (de bevolking) zelf de sleutel overhandigen?

Wie O Wie gaat Haga informeren over de pedozaak in Turkije?

Dit is namelijk de sleutel tot het volledig instorten van de criminele organisatie wat "De Staat der Nederlanden" heet. Er zijn mensen op de hoogte die weten dat Demmink wel degelijk in Turkije was, waarbij twee Turkse jongetjes waren betrokken. Demmink is wel degelijk schuldig volgens onderzoekers!

We weten ook dat Demmink in de zaak van Bart van Well meineed heeft gepleegd. Teeven beriep zich op zijn zwijgrecht en behoefde daarom geen namen te noemen.

Mensen de Demmink beerput moet open!


Demmink kon toendertijd de dans ontspringen omdat er een deal werd gemaakt tussen Turkije en Nederland. Daarom zit Baybasin nu levenslang opgesloten en loopt Demmink nog steeds vrij rond.

We leven in een omgekeerde wereld!Mensen ga U aub inlezen!Zodat ook U op de hoogte bent wat er gaande is in Nederland, Nederland, wat jarenlang door pedofielen, satanisten en oorlogsmisdadigers werd geleid en bestuurd.

Info Demmink doofpot ► https://www.freedom-for-all.com/l/demmink-doofpot-pedofielen-seksueel-kindermisbruik/


One People's Public Trust (OPPT)


De laatste registratie van OPPT vond plaats op 18 maart 2013

Dit document beëindigde alle resterende door de mens gecreëerde entiteiten en bracht alle mensen op deze planeet terug naar absolute vrijheid.

Zie infobron ► https://soevereinestaat.files.wordpress.com/2014/05/vrijheidsflyer-nl.pdf

Word Wakker en informeer Uzelf en anderen over de maffia en de rovende elite die voor een militair Tribunaal dient te verschijnen!

https://i-uv.com/oppt-absolute/oppt-initial-investigation/


WAT BETEKENEN DE UCC REGISTRATIES VOOR BANKEN EN CORPORATIEVE OVERHEDEN?

Alle mensen handelen nu in de hoedanigheid van individuele entiteit, zonder vangnet van een bedrijf en met volledige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor ELKE ACTIE die zij ondernemen, beschermd en bewaakt door openbaar beleid UCC 1-103, en Universeel Recht, het heersende recht vastgelegd in de OPPT UCC Registraties. ( Verwijzing: WA DC UCC Ref Doc # 2012113593 ).

Mocht een individu proberen om namens een in beslag genomen bank of overheideen ander individu schade te berokkenen, dan is hij/zij, zoals hierbeschreven, volledig zelf verantwoordelijk en aansprakelijk. Zulke handelingen kunnen resulteren in het ontvangen van een Bericht ter Kennisgeving (Courtesy Notice).

Onthoud dit voor de rest van Uw leven:

Er staat niets tussen de Bron/Schepper en elke creatie van de Bron/Schepper.


BOODSCHAP VOOR ALLE TWEEDE KAMERLEDEN:


Ga onderzoek doen (vooral Haga en Baudet) of vertel de waarheid over Demmink heren Kamerleden, wanneer U reeds op de hoogte bent.


Lees goed wat hieronder staat geschreven:

De bevolking gaat U steunen heren Haga, Baudet en Omtzigt, wanneer U de Demmink beerput open gooit. U kunt dan rekenen op clementie van de bevolking!

Wanneer U de beerput niet opengooit bent ook U schuldig als handlanger, huurling en medeplichtigheid van criminele praktijken en oorlogspraktijken, gepleegd en uitgevoerd door de criminele organisatie waar U werkzaam voor bent en zelfs een eed of belofte van trouw aan heeft afgelegd.

Weet heren Kamerleden dat U persoonlijk verantwoordelijk bent voor alle handelingen die U zelf doet of niet doet. U kunt zich nergens meer achter verschuilen.

U zult dan zonder pardon worden voorgeleid voor een Tribunaal van Gerechtigheid.

Het is aan U om nu de juiste keuzes te maken, voor Uzelf en voor Uw Medemens!

Zo God wil zal geschieden!U kunt ons eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie jas of een tas.

Klik HIER voor de webshop.