Vertaal deze pagina naar:

DADERS VAN SEKSUEEL MISBRUIK GAAN TOT HEDEN VRIJUIT IN NEDERLAND; WE LEVEN IN EEN OMGEKEERDE WERELD!

04-09-2023

Een vreemd fenomeen in Nederland is dat slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun jeugdjaren in de gevangenis of in de psychiatrie belanden!

Joost Knevel belandde in 2021 in de gevangenis en kwam pas na vele maanden weer vrij. Joost Knevel werd volgens hem als kleuter slachtoffer van een satanisch netwerk van hooggeplaatsten, die actief waren op een kleuterschool. Zijn eigen toenmalige gezinshuisarts was daar volgens Knevel ook bij betrokken.

Dossier Joost Knevel ► https://www.bvwfoundation.com/dossier-joost-knevel/

De oorzaak van het feit dat slachtoffers vaak in de gevangenis belanden, is na onderzoek, vaak terug te leiden naar het feit dat slachtoffers niet werden geloofd door hun eigen familie (pleegouders) of omdat ze, nadat ze gingen praten op latere leeftijd, een (te) groot gevaar werden voor de daders die uit hooggeplaatste kringen kwamen. Gebleken is dat er in zedenzaken vaak hoge topambtenaren en hooggeplaatsten bij betrokken zijn volgens de vele getuigenissen van slachtoffers en het Rolodex onderzoek wat in het verleden plaatsvond in Nederland. In het Rolodex onderzoek dook de naam van Demmink op.

Getuigenissen: https://www.bvwfoundation.com/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


Pedonetwerk Amsterdam

Bart van Well werd slachtoffer van een pedonetwerk waar hij als 15-jarige in terechtkwam toen hij van huis wegliep. Toen hij per trein naar Amsterdam vertrok werd hij op het station door een kinderlokker meegenomen, vervolgens gedrogeerd en werden er naaktfoto's van hem gemaakt waarmee hij chantabel werd gemaakt. Bart van Well zit nu in de gevangenis, reeds vanaf september 2021. Van Well werd een aantal keer onterecht aangehouden omdat hij dakloos was en kreeg daardoor begin 2022 een ISD maatregel opgelegd door de rechter. Van Well moet tot 2 februari 2024 in de gevangenis blijven, zolang de ISD maatregel gehandhaafd blijft.


Klokkenluiders die zich in het openbaar erover uitlieten en de klokken erover luidden belanden ook vaak in de gevangenis, zoals Micha Kat en Huig Plug

Micha Kat luidde eerder de klokken over Joris Demmink, Demmink is een Nederlands voormalig topambtenaar. Hij was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Joris_Demmink

De naam van Demmink werd in het verleden vaker genoemd in zedendelicten. Echter Micha Kat belandde in de gevangenis en zit daar nu nog steeds, reeds vanaf augustus 2021. In Nederland leven we in een omgekeerde wereld. Klokkenluiders en slachtoffers worden opgesloten en de daders lopen vrij rond.

Demmink zaak: https://www.bvwfoundation.com/demmink-zaak/


Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren (lid Tweede Kamer) sprak eerder hierover ook reeds in de Tweede Kamer, over satanische ritueel misbruik waarbij hoge topambtenaren en hooggeplaatsten als dader bij betrokken zijn.